Belépés
Iohannis a kormányülések napirendjéről kért előzetes tájékoztatást a román miniszterelnöktől
... amely szerint az államfő részt vehet azokon a kormányüléseken, amelyeken Románia külpolitikai, védelmi vagy közbiztonsági politikáját érintő témák szerepelnek napirenden.
Az elnöki felszólítást a román média a kormány vezető erejét képező Szociáldemokrata Párt (PSD) előző esti országos tanácsán elhangzott szándéknyilatkozatokkal hozta összefüggésbe, amelyekből arra lehet köve...
2018-12-17 10:41:22
A GKI 4,6 százalékra emelte idei GDP-előrejelzését
... százalék alatt. A magyar hiány azonban az egyik legmagasabb az EU-ban; távolodik a középtávú céltól; a strukturális deficit pedig 3 százalék feletti. Idén - az EU hiánycsökkentésre való felszólítása miatt is - a tervezett 2,3 százaléknál egy hajszállal kisebb, 2,2 százalék körüli, 2019-ben viszont a gazdaság markáns lassulása miatt az előirányzott 1,7 százaléknál valamivel magasab...
2018-12-17 07:03:51
Az Egyház is felszólítást kap,
Ma, advent harmadik vasárnapján a liturgia örömre hív bennünket. Halljátok jól: örömre!
Ferenc pápa: Az Egyház is felszólítást kap, hogy fogadja be az evangéliumot
2018. december 16. vasárnap 18:52
December 16-án, advent harmadik vasárnapján a déli Mária-imádság elmondásakor a Szentatya arra biztatta a hívőket, hogy örömmel készüljenek karácsonyra, fogadják be az eva...
2018-12-16 22:18:27
MSZP: az ellenállás minden formáját igénybe kell venni!
... terveznek januártól - közölte.
A tüntetők viselkedésére biztosan nem az a megfelelő reakció, hogy az egyik demonstrálót egy furgonban fojtogatja két rendőr, ahogy az sem, hogy felszólítás nélkül használnak gázsprayt, illetve az sem, hogy a családok harminc-negyven órán keresztül nem tudnak az előállított gyermekeik sorsáról - válaszolta egy újabb felvetésre.
Kunhalmi Ágn...
2018-12-15 13:12:13
EU-csúcs - Giuseppe Conte: az olasz kormány nem fogja tovább csökkenteni a jövő évi hiánycélt
... úgynevezett túlzottdeficit-eljárás elkerüléséhez.
Sajtójelentések szerint az Európai Bizottság december 19-én tehet majd javaslatot az eljárás megindítására, miután Róma a korábbi felszólítás ellenére sem volt hajlandó korrekcióra, és ezt január végén hagyhatják jóvá az EU-s pénzügyminiszterek.
Az eljárás keretében ajánlásokat küldhetnek Olaszországnak, s nem teljesítés ...
2018-12-14 19:03:52
Moszkva kiutasított egy szlovák katonadiplomatát
... válaszlépés volt arra, hogy Pozsony november 22-én kiutasított egy orosz katonadiplomatát. Zaharova a szlovák intézkedést barátságtalan lépésnek nevezte, a szlovák diplomata távozásra való felszólítását pedig az általánosan elfogadott diplomáciai gyakorlat szellemében megtett, a kölcsönösségen alapuló válaszlépésnek.
A szóvivő elmondta, hogy a szlovák nagykövet kedden kapta m...
2018-12-13 10:41:38
Olasz költségvetés - Conte: a kormány kész a GDP 2,04 százalékára csökkenteni a jövő évi hiánycélt
... rögtön Giovanni Tria olasz pénzügyminiszterrel.
Sajtójelentések szerint az Európai Bizottság december 19-én tehet majd javaslatot az eljárás megindítására, miután Róma a korábbi felszólítás ellenére sem volt hajlandó korrekcióra, és ezt január végén hagyhatják jóvá az EU-s pénzügyminiszterek.
Az eljárás keretében ajánlásokat küldhetnek Olaszországnak, s nem teljesítés es...
2018-12-12 21:53:05
Felmentette a bíróság az egyik szegedi önkormányzati cég korábbi vezetőjét a rongálás vádja alól
... konzorciuma uniós támogatást nyert a legnagyobb szegedi piacnak helyet adó Mars tér rekonstrukciójára. A város felmondta az árusítóhelyekre vonatkozó bérleti szerződést, majd miután a felszólítások ellenére a terület kiürítése nem történt meg, pert indított ennek érdekében.
Mielőtt azonban az ügyben jogerős ítélet született volna, a vádlott cégvezető 2009 novemberében szerződ...
2018-12-12 13:21:47
Szigorodnak a homeopátiás készítményekre vonatkozó szabályok
... parlamenti és tanácsi irányelv, illetve az azt átültető jogszabályok előírásainak megfelelnek.
A jövőben egészségügyi bírsággal sújthatják azokat az egészségügyi szolgáltatókat, amelyek felszólítás ellenére sem tesznek eleget adatszolgáltatási kötelezettségüknek.
Módosul a büntető törvénykönyv is: a gyógyszer kikerül az egészségügyi termék fogalmi köréből, és egy új tény...
2018-12-12 13:01:45
Nyolc évre ítéltek egy bolgár kábítószercsempészt Szegeden
... pénzügyőrnek feltűnt zavart viselkedése és a járműből áradó erős autóillatosító szag. A vádlott először nem akarta a járműből a hangfalakat kipakolni, mondván, azok túl nehezek, majd többszöri felszólításra mégis eleget tett a pénzügyőr kérésének.
A szakértői vélemény szerint a megtalált drogszállítmány összes hatóanyag-tartalma a különösen jelentős mennyiség alsó határának l...
2018-12-11 16:25:18
1 2 3 ......................144 145 ...........216 217 ...........288 289 290 
Címkék: Giuseppe Conte, Szociáldemokrata Párt, Kunhalmi Ágn, Európai Bizottság, Giovanni Tria, kormányülések napirendjéről, román miniszterelnöktől, ellenállás minden, olasz kormány, szlovák katonadiplomatát, kormány kész, egyik szegedi, rongálás vádja, homeopátiás készítményekre, államfő részt, elnöki felszólítást, román média, kormány vezető, magyar hiány, egyik legmagasabb, középtávú céltól, strukturális deficit, hajszállal kisebb, gazdaság markáns, liturgia örömre, déli Mária-imádság, tüntetők viselkedésére, egyik demonstrálót, furgonban fojtogatja, családok harminc-negyven, előállított gyermekeik, újabb felvetésre, eljárás megindítására, korábbi felszólítás, eljárás keretében, orosz katonadiplomatát, szlovák intézkedést, szlovák diplomata, általánosan elfogadott, kölcsönösségen alapuló, szóvivő elmondta, szlovák nagykövet, legnagyobb szegedi, város felmondta, árusítóhelyekre vonatkozó, felszólítások ellenére, terület kiürítése, ügyben jogerős, vádlott cégvezető, jövőben egészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.