Belépés
Női kézilabda Eb - Rasmussen: szerencsések és jók is voltunk
... irányítója úgy fogalmazott, szerencsére most egy nappal több pihenőjük lesz, és részletesen felkészülnek a román válogatottra.
"Most már tényleg semmi veszítenivalónk nincs, úgyhogy felszabadultan játszhatunk. Ambros Martín biztosan nagyon alaposan elemezni fog minket, de mi is őket" - utalt Kovacsicsi arra, hogy a Győr csapatát négy Bajnokok Ligája-győzelemig vezető spanyol ...
2018-12-09 18:12:47
Női kézilabda Eb - Planéta Szimonetta: ki kell zárnunk a külső tényezőket
... világversenyekhez kapcsolódó hagyomány: Mikulás-nap alkalmából megajándékozták egymást a játékosok és a stáb tagjai.
Ferencvárosi klubtársa, Lukács Viktória úgy értékelt, nagyon felszabadultan, jó összpontosítással játszottak a spanyolok ellen, és ez az eredményen is meglátszott.
"Kíváncsian várom a következő mérkőzést, mert mostanában nem egyszer játszottunk a norvégokk...
2018-12-06 20:37:27
Női kézilabda Eb - A hollandoktól elszenvedett vereséggel kezdett a magyar válogatott
... büntetővédésének köszönhetően sikerült az egyenlítés (22-22), ám emberelőnyben megint elléptek a hollandok. Tess Wester a hajrában több bravúrt is bemutatott a kapuban, társai pedig felszabadultan, lendületesen kézilabdáztak, és hét perc alatt egy 5-0-s sorozattal eldöntötték a meccset.
A hollandok legeredményesebb játékosa Lois Abbingh volt hat góllal, a meccs legjobbjának p...
2018-12-01 17:11:56
Elégedett a szezonjával a teniszező Stollár Fanny
... dolgozni" - fogalmazott.
A 2018-as évéről elmondta, a charlestoni salakpályás versenyre emlékszik vissza a legszívesebben, hiszen ott sok pontot kellett megvédenie, de így is felszabadultan tudott játszani, és egészen a harmadik fordulóig menetelt.
A 2019-es terveivel kapcsolatban annyit jegyzett meg: először az ausztrál nyílt teniszbajnokságra koncentrál, ott szeretne f...
2018-11-26 23:51:52
Wass Albert - Az aranymadár
... egyet, majd megrázta szárnyait, és felröppent a levegőbe. Keringett egyet, aztán lassan szállani kezdett keletnek. Az ember pedig, aki rab volt, elindult utána, ujjongó szívvel és felszabadultan, a könnyek bűvös ösvényén, hazafele.
Így történt ez, lelkecském, éppen így.
Amikor majd megnősz, és a gyűjtő-emberek téged is elvisznek magukkal, és a rontó-emberek rád bilincsel...
2018-10-05 11:48:44
Az élet
Az élet nem egyenes, jól belátható folyosó, melyen felszabadultan,
akadálytalanul vonulhatunk végig, hanem ösvények labirintusa, melyen
át hosszan tartó és bajos kutatással kell meglelni az utat, s eközben
időről időre zsákutcába jutunk. Ám ha van hitünk, mindig megnyílik
előttünk egy ajtó - talán nem pont az, amelyikre mi számítottunk, de
mindenkép...
2018-09-21 15:55:52
Vízilabda Eb - A kapitány szerint jókor jön a szerbek elleni csata
... ugyanakkor a világ legjobb csapata, az aktuális olimpiai bajnok ellen játszani mindig nagy presztízs és mérce is egyben.
A szövetségi kapitány kiemelte, azt szeretné, ha tanítványai felszabadultan játszanának, ugyanakkor szigorúan betartva a taktikai utasításokat. "Nagy koncentráltságra, de valami taktikai csavarra is szükség lesz, mert egyszerű dolgokkal nehéz megverni ezt a...
2018-07-23 14:01:43
Megelégedettség
...,,Ha eltökéled, hogy elégedett leszel, lehetőséged nyílik békével, felszabadultan és kellő várakozással tekinteni a holnap elé, nem pedig bosszankodva és kapkodva, ahogy azt olyan sokszor tesszük. Ezzel megváltod a jegyet arra, hogy az Ő mindenre kiterjedő akarata által sugallt célok és vágyak vezessék az életedet, de közben ne kelljen feláldoznod a ma áldásait."
...
2018-07-19 11:54:14
Aranyosi Ervin
Aranyosi Ervin:

Felszabadultan...

Játékos cseppek szállnak a szélben,
mosoly ragyog az arcodon.
Egyetlen perced sincs veszélyben,
ha túl vagy régi harcodon.

Hitted, hogy küzdés csak az élet,
s minden pofon majd visszajár!
Ma itt a holnapot reméled,
s lelked a létet issza már.

Itt vagy, jelen vagy, épp a mában...
2018-07-19 09:03:48
Az élet nem egyenes
Az élet nem egyenes, jól belátható folyosó, melyen felszabadultan, akadálytalanul vonulhatunk végig, hanem ösvények labirintusa, melyen át hosszan tartó és bajos kutatással kell meglelni az utat, s eközben időről időre zsákutcába jutunk. Ám ha van hitünk, mindig megnyílik előttünk egy ajtó - talán nem pont az, amelyikre mi számítottunk, de mindenképpen olyan, mely mögött a helyes ú...
2018-07-04 09:36:32
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......82 83 84 
Címkék: Planéta Szimonetta, Stollár Fanny, Wass Albert, Vízilabda Eb, Aranyosi Ervin, Ambros Martín, Bajnokok Ligája-győzelemig, Lukács Viktória, Tess Wester, Lois Abbingh, külső tényezőket, hollandoktól elszenvedett, magyar válogatott, teniszező Stollár, kapitány szerint, szerbek elleni, nappal több, román válogatottra, stáb tagjai, spanyolok ellen, következő mérkőzést, hajrában több, 5-0-s sorozattal, hollandok legeredményesebb, meccs legjobbjának, 2018-as évéről, charlestoni salakpályás, harmadik fordulóig, 2019-es terveivel, ausztrál nyílt, ember pedig, könnyek bűvös, gyűjtő-emberek téged, világ legjobb, aktuális olimpiai, szövetségi kapitány, taktikai utasításokat, jegyet arra, holnapot reméled, létet issza, büntetővédésének, legeredményesebb, koncentráltságra, megelégedettség, veszítenivalónk, megajándékozták, felszabadultan, akadálytalanul, legszívesebben, emberelőnyben, kézilabdáztak, lendületesen, bosszankodva, elszenvedett, számítottunk, kapcsolatban, legjobbjának, hollandoktól, felkészülnek, mindenképpen,
© 2013 TVN.HU Kft.