Belépés
x
... sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A megkelt tésztát - 2 részben - vékonyra nyújtjuk, megkenjük a sajtkrémmel, és a hosszabb oldalánál kezdve feltekerjük mint a bejglit. A rudakat felszeleteljük 1/2 cm vastagságúra, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük - 15 - 20 perc alatt -, amíg a sajt szép pirosra sül!
A sógornőm 4 részben nyújtja ki, és a rudakat alufóliába csomag...
2010-01-03 11:30:50
Egyszerű Sütemények:-
... liszt
ELKÉSZÍTÉS
A tortaformát kivajazzuk, a maradék vajat kislángon
megolvasztjuk, majd kih tjük. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivájjuk, húsukat nagyon vékonyan
felszeleteljük. A tojássárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, a tojásfehérjéket habbá verjük. A
tojássárgájához keverünk 5 dkg lisztet, a kih lt, de puha vajat, és a tojásfehérje-hab egyh...
2009-12-11 15:56:33
alma
... kerül, majd a maradék gyümölcs és a maradék krém. Néhány órára vagy egy éjszakára hûtőbe (nem fagyasztóba) tesszük. Tálaláskor a tortaforma oldalát lepattintjuk, a tortát felszeleteljük, és friss cseresznyeszemekkel díszítjük.
Jó tanács: A babapiskótákat éppen csak mártsuk bele a gyümölcslébe, ne áztassuk el.



CHOKITÓ SZELET

Hozzáva...
2009-12-04 01:46:49
Almás kevert
... diót,
vaníliát. Hozzáadjuk a cukros-almás anyaghoz, és zsírozott,
kilisztezett tepsibe öntjük.
•El'melegített süt'ben kisütjük. Csokoládémázzal bevonjuk, és
felszeleteljük.
•A csokoládémáz készítése is egyszer: a porcukrot összekeverjük
a kakaóval, forró vízzel, és hozzátesszük a vajat vagy margarint.
Igen finom, gyorsan elkészíthet...
2009-11-29 15:42:10
Spárga receptek
... kávéskanál majoránna, 1 mokkáskanál őrölt fehérbors, 1 mokkáskanál 5%-os ecet, 1 evőkanál olívaolaj vagy egyéb olaj, 1 kávéskanál cukor.
Meghámozzuk a paradicsomot és a gombát, felszeleteljük, majd az olajban kb. 45 percig sütjük. Hozzáadjuk a majoránnát, a borsot, az ecetet, a cukrot, és egy kevés sóval ízesítjük. Összekeverjük a spárgaszeletekkel, és takaréklángon kb. fél ó...
2009-10-11 22:43:53
őszi szelet
... lappal, felvert t...
2009-09-20 14:09:22
Öt perces vacsora
... dkg mozzarella
- 8-10 dkg vékony szelet, szárított sonka


Elkészítése:

Megvajazzuk a kenyérszeleteket, de mindegyiket csak az egyik felén.
Felszeleteljük a mozzarellát, elosztjuk úgy a sonkát, hogy mind a négy szendvicsbe egyformán jusson belőle. A kenyereket a vajas oldalukkal lefele vágódeszkára tesszük, majd mindegyiknek a száraz oldalár...
2009-08-14 14:23:28
Bianka szelet
... a sárga t...
2009-08-07 15:25:49
karfioltekercs
... konyharuhára borítjuk. A 3/4 részére rákenjük a tölteléket, és mint a piskótatekercset feltekerjük. Pár percre visszatesszük a sütőbe, hogy a töltelékkel jól átforrósodjon. Tálaláskor felszeleteljük, tejföllel meglocsoljuk, és reszelt sajttal megszórjuk.


http://donna.hu/donnaimages/...
2009-07-05 20:10:13
Csülkös receptkönyv
... megtisztított sárgarépát is. A csemegeuborkát ás az ecetes gyöngyhagymát lecsöpögtetjük, az uborkákat hosszában négyfelé vágjuk. A sárgarépát kivesszük a főzővízből, és hullámos élű késsel felszeleteljük. A csülköt kivesszük a léből, és kihűtjük. Kicsontozzuk, bőrét és zsírját eltávolítjuk, a húst nagyobb darabokra vágjuk. A levet átszűrjük. Kb. 4 dl-t kimérünk, és feloldjuk benne...
2009-05-19 18:45:11
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Egyszerű Sütemények, CHOKITÓ SZELET, megkelt tésztát, hosszabb oldalánál, rudakat felszeleteljük, sajt szép, rudakat alufóliába, tortaformát kivajazzuk, maradék vajat, almákat meghámozzuk, cukorral fehéredésig, tojásfehérjéket habbá, tojásfehérje-hab egyh, maradék gyümölcs, maradék krém, éjszakára h&#251, tortaforma oldalát, tortát felszeleteljük, babapiskótákat éppen, cukros-almás anyaghoz, csokoládémáz készítése, porcukrot összekeverjük, vajat vagy, kevés sóval, egyik felén, négy szendvicsbe, vajas oldalukkal, száraz oldalár, piskótatekercset feltekerjük, ecetes gyöngyhagymát, uborkákat hosszában, sárgarépát kivesszük, csülköt kivesszük, húst nagyobb, levet átszűrjük, kenyérszeleteket, piskótatekercset, tojássárgájához, tojásfehérjéket, csokoládémázzal, felszeleteljük, karfioltekercs, babapiskótákat, csemegeuborkát, lecsöpögtetjük, visszatesszük, takaréklángon, tojássárgákat, megolvasztjuk, gyöngyhagymát, összekeverjük, megtisztított, előmelegítjük, átforrósodjon, meglocsoljuk, kicsontozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.