Belépés
Aranysárga karfioltekercs
... konyharuhára borítjuk. A 3/4 részére rákenjük a tölteléket...
2009-05-18 16:21:37
Bianka-szelet
... a sárga tészta tetejét is rárakjuk a tészta tetejére, és megkenjük a maradék krémmel. A süteményt végül bevonjuk csoki mázzal. Ha állt egy kicsit, akkor forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.

Ez a recept is a Donnáról van.

http://s1.ima...
2009-04-19 18:31:06
borsikafű
... fehérbor
2 dl tejföl
1 csapott kiskanál liszt


A busafiléket megsózzuk, a citromlével megöntözzük, és 10 percet állni hagyjuk. A füstölt szalonnát vékonyra felszeleteljük. A margarint megolvasztjuk, a halszeleteket mindkét oldalukon hirtelen fehérre sütjük benne, a borsikafűvel bőségesen megszórjuk, és a szalonnaszeletekkel betakarjuk. ...
2009-02-01 17:58:53
Fõételek
...
őrölt feketebors

A babot egy éjszakára, de legalább 3-4 órára vízbe áztatjuk. A paradicsomokat meghámozzuk. A csilipaprikákat kimagozzuk és apróra vágjuk. A fokhagymát felszeleteljük, a főtt császárszalonnát, a hagymát és a petrezselymet ugyancsak felaprítjuk.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, beledobjuk a csilit, a ha...
2008-11-29 17:16:59
Radírszelet
... percre! A tetejét leöntj...
2008-11-24 13:13:31
Hagymasaláta
... hagyma,
2. 30dkg só,
3. 1 késhegynyi őrölt fehérbors,
4. 1 kávéskanálnyi cukor,
5. 1 dl olivaolaj,
6. 1 csonó petrezselyemzöld,
7. 3 evőkanál borecet,
Felszeleteljük a megpucolt hagymát és besózzuk álnihagyjuk.
Amint megpuhul bő vízzel átöblítjük.
Ecet,olaj,víz,borecet,cukor,petrezse lyemzöld,borsból öntetet készítünk.
Az egészet ös...
2008-10-27 15:00:39
Kekszes finom sütikék
... összekeverjük, majd hozzáadjuk
az egyik citrom levét, és reszelt héjját, valamint a zselatint. Végül ezt a krémet rásimítjuk a tortaformában levő kekszmasszára. A másik citromot felszeleteljük, és a szeleteket is félbevágjuk, ezzel díszítjuk a tortát.
Végül 10 percre a mélyhűtőbe tesszük.
------------------------------------ ---------------------
Csoda torta...
2008-08-07 22:41:19
Kitünő MÁKTORTA
... masszát, és 45-50 perc alatt előmelegített sütőben készre sütjük.

5. Ha kihűlt, a tortát félbevágjuk, és felforralt eperlekvárral vékonyan betöltjük.

6. Ha kihűlt, felszeleteljük, porcukorral és forró eperízzel tálaljuk.

...
2008-07-22 12:07:50
Kati Szakácskönyvéből:)
... kakukkfű
étolaj

A hagymát karikára, a paprikát laskára, a paradicsomot 8-rét vágjuk, a padlizsánt meghámozzuk és felszeleteljük. Olajban megsütjük a padlizsánt, kiszedjük és félretesszük. Megsütjük a paprikát, kiszedjük és félretesszük. Üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot és az öszetört fokhagymá...
2008-07-03 12:42:16
Eperhab
... eper
- 5 tojás fehérje
- 20 dkg porcukor
- tejszínhab
- pár szem epret meghagyunk díszítésre

Elkészítés

Az epret jól megmossuk, és apró darabkákra felszeleteljük. A többi hozzávalóval együtt turmixgépbe tesszük, és kemény habbá dolgozzuk. Talpas poharakba rakjuk, és tejszínhabot teszünk rá. A tetejét eperdarabkákkal díszítjük.

[...
2008-05-27 19:00:39
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Kitünő MÁKTORTA, Kati Szakácskönyvéből, sárga tészta, tészta tetejére, maradék krémmel, süteményt végül, busafiléket megsózzuk, citromlével megöntözzük, füstölt szalonnát, margarint megolvasztjuk, halszeleteket mindkét, paradicsomokat meghámozzuk, csilipaprikákat kimagozzuk, fokhagymát felszeleteljük, főtt császárszalonnát, petrezselymet ugyancsak, sütőt előmelegítjük, serpenyőben felforrósítjuk, tetejét leöntj, megpucolt hagymát, egyik citrom, krémet rásimítjuk, tortaformában levő, másik citromot, mélyhűtőbe tesszük, tortát félbevágjuk, hagymát karikára, paprikát laskára, paradicsomot 8-rét, padlizsánt meghámozzuk, öszetört fokhagymá, többi hozzávalóval, tetejét eperdarabkákkal, szakácskönyvéből, császárszalonnát, petrezselyemzöld, csilipaprikákat, eperdarabkákkal, felszeleteljük, karfioltekercs, paradicsomokat, felforrósítjuk, előmelegítjük, előmelegített, kekszmasszára, eperlekvárral, tortaformában, petrezselymet, összekeverjük, megolvasztjuk, kávéskanálnyi, halszeleteket, paradicsomot,
© 2013 TVN.HU Kft.