Belépés
Vörösboros marhapörkölt
... visszatesszük, és belerakjuk a megmosott, leszárított és kis kockákra vágott húst. Erős lángon kevergetve a húst fehéredéséig pirítjuk, majd hozzáadjuk a megmosott, kicsumázott és felszeletelt zöldpaprikát, valamint az összezúzott fokhagymát. 1 pohárnyi vizet és a bort aláöntjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha a levét elfövi, apránként, kevés forró vízzel pótoljuk. Csak rövid, ...
2010-12-03 10:59:51
Csirkés rablóhús
... fej vöröshagyma, 4 paradicsom, olaj, só, bors.

A csirkemellet bőrözd le, csontozd ki, és vágd fél gyufásdoboz nagyságúra. A megmosott gombákkal, karik...
2010-12-03 06:16:40
VÖRÖSBOROS kacsaPÖRKÖLT
... lepirítom rajta a kacsahúsdarabokat. (A csontos hátát és az aprólékot levesnek is félre lehet tenni, de aki szereti, a pörköltbe is belefőzheti.) Hozzáteszem a megmosott, kicsumázott, felszeletelt zöldpaprikát és paradicsomot. Megfűszerezem, sózom, belekeverem a zúzott fokhagymát, a vörösbort aláöntve, fedő alatt, kis lángon, gyakori kevergetés mellett puhára párolom. Ha levét idő...
2010-12-03 05:45:49
NYÚZOTT kaCSALEVES RÖMERTOPFBA
... főzni.) Egy beáztatott, legalább 8 személyes Römertopfba teszem az összes megtisztított és hasábokra vagdalt zöldséget, a tisztított és vastag szeletekre vágott gombát, a kicsumázott és felszeletelt paradicsompaprikát és zöldpaprikát, a lehéjazott és karikákra vágott paradicsomot, a lereszelt vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, rászórom a sót, a reszelt narancshéjat, a borsot, a sz...
2010-12-03 05:42:34
kacsaSÜLT MACEDÓN MÓDON
... szerint só és törött fekete bors.
A kacsát kívül-belül megtisztítom, feldarabolom. Jól megsózom, és nagy tepsibe, jó szorosan egymás mellé rendezem. Melléteszem a lehéjazott, felszeletelt paradicsomot, rámorzsolom a tisztított, zúzott fokhagymát, rászórom a bazsalikomot, sót, borsot, és a tejföllel lelocsolom. Alufóliával szorosan lefedem, és előmelegített, forró sütőben köze...
2010-12-03 05:33:34
GOMBÁS kacsaRAGU
... megpirítom. Aláöntöm a bort, megsózom, és lefedve, kis lángon puhára párolom. Ha a lé elsül alóla, kevés vízzel, apránként pótolom. Amikor teljesen megpuhult, hozzáteszem a megtisztított, felszeletelt gombát, fűszerezem borssal, szétzúzott fokhagymával, majd néhány perces pirítás után hozzáteszem a csíkokra vágott ecetes uborkát és a lehéjazott, negyedekbe vágott paradicsomot. Add...
2010-12-03 05:27:40
KAPROS-GOMBÁS PULYKAmellKOCKÁK
... meggyújtom. A láng elhamvadása után ráöntöm a tejszínt és a fehérbort. Citromlével ízesítem, majd befedve, gyakori kevergetés közben puhára párolom. Hozzáadom a közben megtisztított és felszeletelt gombát és a levétől leszűrt marinált paradicsompaprikát. Készre párolom. Csak az utolsó pillanatban keverem bele a finomra vágott kaprot és csipet cukorral ízesítve egyet forralok rajta...
2010-12-03 05:19:45
SZALONNÁS pulYKAMÁJ
... szalonnát hajszálvékony, nagy szeletekre vágom, és a felével egy mélyebb tűzálló tálat kibélelek. Rákarikázom a megtisztított zöldhagyma felét, majd betakarom az ereitől megtisztított, felszeletelt máj felével. Megszórom borssal, erre terítem a maradék hagymakarikát és a maradék májat. Leöntöm a konyak, a vörösbor, a tejföl, a bors és a pástétomfűszer keverékével. (Nem szabad megs...
2010-12-03 05:08:59
LENCSÉS Kakas
... zúzott fokhagymát, majd a húskockákat is rádobva, jól átsütöm. Közben állandóan kevergetem. Ezután belekeverem a fűszereket, belecsöpögtetem a citromlevet. Hozzáteszem a lehéjazott, felszeletelt paradicsomot, és a kuktát lezárom. A jelzéstől számított 30 percig főzöm. Ezután egy lábosba öntöm az ételt, és a lencsét is hozzátéve, készre főzöm. (A kuktába a lencsét nem szabad betenn...
2010-12-03 05:02:08
kakas RÁC MÓDRA
... kicsontozom, majd kisebb darabokra vágom. Kikent tűzálló tálba terítem a megsózott burgonyakarikákat. Ráfektetem a megborsozott húsdarabokat, majd betakarom a megmosott, kicsumázott és felszeletelt zöldpaprikával, valamint a hámozott, szeletekre vágott paradicsommal. Jól megsózom és rámorzsolom a megtisztított, zúzott fokhagymát, rászórom az őrölt köménymagot. Ezután a hajszálvéko...
2010-12-03 05:00:49
1 2 3 ..............................192 193 194 ...............289 290 ...............385 386 387 
Címkék: MACEDÓN MÓDON, KAPROS-GOMBÁS PULYKAmellKOCKÁK, LENCSÉS Kakas, húst fehéredéséig, összezúzott fokhagymát, bort aláöntjük, levét elfövi, csirkemellet bőrözd, megmosott gombákkal, csontos hátát, aprólékot levesnek, zúzott fokhagymát, vörösbort aláöntve, összes megtisztított, lereszelt vöröshagymát, reszelt narancshéjat, kacsát kívül-belül, tejföllel lelocsolom, csíkokra vágott, láng elhamvadása, közben megtisztított, levétől leszűrt, utolsó pillanatban, finomra vágott, mélyebb tűzálló, megtisztított zöldhagyma, ereitől megtisztított, maradék hagymakarikát, maradék májat, pástétomfűszer keverékével, kuktát lezárom, jelzéstől számított, lábosba öntöm, megsózott burgonyakarikákat, megborsozott húsdarabokat, őrölt köménymagot, pulykamellkockák, belecsöpögtetem, zöldpaprikával, pástétomfűszer, megtisztított, hagymakarikát, hajszálvékony, előmelegített, paradicsommal, megfűszerezem, visszatesszük, felszeletelt, megtisztítom, vöröshagymát, fehéredéséig, narancshéjat, paradicsomot, bazsalikomot, zöldpaprikát,
© 2013 TVN.HU Kft.