Belépés
MÁV: nagy kapacitású kerékpárszállító kocsikkal bővültek egyes balatoni és velencei-tavi vonatok
...
Ezen felül hétvégéken az egyes Budapest és Székesfehérvár között közlekedő G30-as gyorsított vonatokat is felszerelik ilyen típusú kocsikkal.
További változás, hogy augusztus 3-ától a társaság eltörli a kerékpárhelyjegy-váltási kötelezettséget az összes Déli >- Parti vonaton.
A balatoni vonatok közül példaként említették, hogy a Déli pályaudvarról naponta 8.05-kor B...
2020-07-31 15:42:48
Koronavírus - Hőérzékelő kapukkal készülnek a cannes-i filmfesztivál
... kapukon keresztül lehet majd a szárazföldre lépni. Cannes-ban már most is ellenőriznek minden partra szálló utast.
A tengerparti kisvárosban szolgálatot teljesítő valamennyi rendőrt felszerelik lázmérővel, elsősorban a gyerekek és idős emberek ellenőrzésére.
Lapértesülés szerint Cannes önkormányzata sok egészségügyi maszkokat is rendelt.
David Lisnard cannes-i polg...
2020-02-25 22:16:12
Menczer Tamás: a kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális
... Közel-Keleten élő nehéz sorsú keresztények megsegítésére - ezt az összeget a konferencia szervezése során sikerült megtakarítani - a támogatásból két iraki iskola udvarát újítják fel, valamint felszerelik sporteszközökkel.
Kifejtette: a konferencia során egyértelmű volt, hogy mi a különbség a keresztény és a liberális felfogás, a kereszténydemokrácia és a liberális demokrácia...
2019-09-18 12:01:10
Volánbusz: jelentős mértékben megújul az állami autóbuszpark
... dízelmotorral, továbbá ...
2019-08-02 10:42:20
Kapacitásbővítő beruházás a soltvadkerti Phoenix-Drink Kft.-nél
... beruházás során két ásványvíz-gyártó csarnokot: egy csomagoló és osztályozó, valamint egy előkészítő és töltőcsarnokot építenek meg. Ezzel egyidejűleg az épületeket teljes gyártósorral is felszerelik, köztük: töltőgépsorral, valamint palackozó és zsugorfóliázó gépekkel.
A villamosenergia-felhasználás költséghatékonyságának javítása érdekében 50 kilowatt teljesítményű napelem...
2019-03-24 07:04:23
Strasbourgi lövöldözés - Kiemelt védelmet kapott a római Colosseum
... első számú célpontként.
Paola Basilone római prefektus bejelentette, hogy a Colosseumot jelenleg ellenőrző 50 videókamera számát 100-ra emelik, és a műemléket hőszenzorokkal is felszerelik.
Megerősítették az olaszországi karácsonyi vásárok védelmét is, bár ezeknek Itália nagy részén nincsen akkora hagyománya mint Európa északi részein. Olaszországban a terrorista támad...
2018-12-13 21:52:36
Románia felújítja az idén valamennyi határátkelőjét
... ambiciózus terv, amit nem lesz könnyű teljesíteni, de szerinte valamennyi határátkelőhelyet az idén vagy legkésőbb 2019-ben korszerűsítenek.
Rámutatott: a határátkelőhelyeket jobban felszerelik fix és mozgatható átvilágító berendezésekkel. Teodorovici szerint a lényeges változás az lesz, hogy nem csak szúrópróbaszerűen világítják át majd a járműveket és az árut, hanem valamen...
2018-05-04 17:32:19
Illegális bevándorlás - A bajor kormány önálló határrendőrséget és menekültügyi hivatalt állít fel
... kiadott közlemény szerint a határőrizettel foglalkozó rendőri szerv július 1-jétől kezdi meg működését és 1000 főből áll majd, központja a bajor-osztrák határnál fekvő Passauban lesz. Felszerelik egyebek között drónokkal, amelyeket a zöldhatáron vetnek be az illegális határátlépés visszaszorítására.
A határőrizet Németországban szövetségi hatáskör, de a müncheni vezetés el ak...
2018-03-23 19:12:05
Fazekas: a Juhász Testvérek Pincészetének fejlődése az ágazat sikerének fokmérője
... technológiafejlesztést is tartalmaz. Az új, 15 ezer hektoliter kapacitású egerszalóki üzemet a mai legmodernebb, egyben legpiacképesebb reduktív borászati eljárás minden berendezésével felszerelik, amely egyedi pezsgők készítését is lehetővé teszi - tájékoztatott a pincészet tulajdonosa.
Jelezte: a létesítményt laboratóriumi körülmények jellemzik, a technológia a legszigorúb...
2017-11-04 13:32:09
Épül a világ legnagyobb óriáskereke.....
... 210 méteres óriáskereke épül Dubaiban egy új ingatlanfejlesztés részeként, mely a becslések szerint évi 3 millió turistát vonz majd. Az Ain Dubai várhatóan jövőre készül el, amikor felszerelik rá a kabinokat, amelyek 48 perc alatt tesznek meg majd egy teljes fordulót. A 48 “luxuskabin" mindegyike 30 négyzetméteres lesz, amelyekben kényelmesen elfér majd 40 ember. A Blu...
2017-08-27 15:04:42
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Menczer Tamás, Phoenix-Drink Kft, Juhász Testvérek Pincészetének, David Lisnard, Paola Basilone, cannes-i filmfesztivál, állami autóbuszpark, soltvadkerti Phoenix-Drink, római Colosseum, idén valamennyi, bajor kormány, ágazat sikerének, világ legnagyobb, egyes Budapest, társaság eltörli, összes Déli, balatoni vonatok, szárazföldre lépni, tengerparti kisvárosban, konferencia szervezése, konferencia során, liberális felfogás, liberális demokrácia, épületeket teljes, műemléket hőszenzorokkal, olaszországi karácsonyi, terrorista támad, idén vagy, lényeges változás, határőrizettel foglalkozó, bajor-osztrák határnál, zöldhatáron vetnek, illegális határátlépés, határőrizet Németországban, müncheni vezetés, pincészet tulajdonosa, létesítményt laboratóriumi, becslések szerint, teljes fordulót, kerékpárszállító, határrendőrséget, sporteszközökkel, kerékpárhelyjegy, kapacitásbővítő, villamosenergia, korszerűsítenek, kötelezettséget, legpiacképesebb, berendezésekkel, töltőcsarnokot, határőrizettel,
© 2013 TVN.HU Kft.