Belépés
Az EFSA az Új Élelmiszerek közé sorolja a CBD-t
... gyógynövény, a nigella sativa; magjait általában fekete köményként ismerik, és történelmileg a Balkánon fűszerként használják.

Az új élelmiszerkatalógusban való felsorolás nem feltétlenül rossz. Az EFSA azt mondja, hogy ,,bármelyik élelmiszer-ipari vállalkozó elhelyezhet egy engedélyezett új élelmiszert az Európai Unió piacán.". Jelenleg azonban a CBD ,,...
2019-07-22 12:36:48
Mai harmónia kártyám
... ebben a nyílt térben - szél, napsütés, vihar halad át felette -, ám a mező ezt igazán nem érzi meg. Újra tud éledni.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek nyílt, egyértelmű, nem feltétlen buján szexuális, de kiszámítható párkapcsolat esélye. Párkapcsolatban élőknek a végtelen lehetőségeket ígéri: mindent kipróbálhattok a szerelem terén.

Ezt mondja neked:
...
2019-07-21 08:08:35
Szeged- Kamionos találkozó.....
... Huszár Mátyás rakparton rendezik a fesztivál mindenki által legjobban várt és leglátványosabb eseményét, a kamionos gyorsulási versenyt. A korábbi évek tapasztalatai alapján a siker nem feltétlenül az akár hatszáz lóerőnél is erősebb gépek teljesítményén múlik, sokat számít a sofőrök rutinja és ügyessége is.

A strandfürdőn pénteken és szombaton a szervezők díjszabása le...
2019-07-18 18:24:01
A legszebb és legerősebb kamionok gyűlnek össze Szegeden a hétvégén
... Huszár Mátyás rakparton rendezik a fesztivál mindenki által legjobban várt és leglátványosabb eseményét, a kamiono...
2019-07-18 10:01:29
Illegális bevándorlás - Seehofer: a kimentettek elosztása nem jelenthet határnyitást
... jelentésének bemutatóján a bajor politikus elmondta, hogy magától értetődő, hogy az embereket meg kell menteni a vízbefúlástól, és biztonságos kikötőbe kell szállítani őket. "De ennek nem kell feltétlenül európai kikötőnek lennie" - tette hozzá a belügyminiszter, méltatva azt a támogatást, melyet az olasz hatóságok nyújtanak a líbiai parti őrségnek. Seehofer a héten akarja napiren...
2019-07-17 15:31:30
"Fedett páciensek" segítenek Romániában a hálapénzt követelő egészségügyi dolgozók leleplezésében
...
A három hete kezdődött akciósorozat a szaktárca 2020-ig terjedő, átfogó korrupcióellenes stratégiájának része, amellyel azokat az egészségügyi dolgozókat - nem feltétlenül orvosokat - próbálják azonosítani, akik hálapénzt követelnek a betegbiztosítással rendelkező betegnek egyébként térítésmentesen járó egészségügyi szolgáltatásért.
"Tudjuk, hogyan működik ez. Nem az orv...
2019-07-16 19:42:22
Költségvetés - Kocsis: a cél, hogy Magyarország tovább erősödjön
... költötték el, az országvédelmi alapot pedig két és félszer. Különösen aggasztónak nevezte, hogy ezeket Varju László, a költségvetési bizottság DK-s elnöke is támogatta, ami szerinte nem feltétlen jelent alkalmasságot arra a tisztségre.
Megjegyezte továbbá, hogy Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője a költségvetési vitában a két évvel ezelőtti beszédét mondta el ismét.
K...
2019-07-12 15:11:28
Uniós bíróság: nem feltétlenül kell telefonszámot biztosítaniuk az internetes kereskedőknek a fogyasztók számár
...
Egy német fogyasztói érdekvédelmi szervezet azért indított pert, mert az Amazon EU kereskedelmi társaság, amely kizárólag internetes oldalon értékesít termékeket, a szervezet szerint nem biztosít megfelelő kapcsolatfelvételi lehetőséget, noha a német törvények kötelezik a kereskedőt, hogy minden szerződés megkötése előtt minden körülmények között adja meg telefonszámát.
...
2019-07-10 13:51:57
Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
... tűnik: az arra illetékes intézmények alkalmazkodnak a mindenkori ,,központi" elvárásokhoz. Az adatvédelmi biztos, az információs törvényesség hivatalból felkent bajnoka nem feltétlenül az információszabadság és az iratnyilvánosság híve, az állambiztonsági kutatók őszinte támogatója. (Péterfalvi Attila így rendelkezett például az anyakönyvi adatok megismerhetőségéről:...
2019-07-09 00:44:32
Önkormányzat 2019 - Tarlós: nem a fővárosról szól Karácsony Gergely kampánya
... vezetem ezt a várost, vagy nem" - jelentette ki Tarlós István, majd úgy folytatta: a Fidesszel és a miniszterelnökkel néhány nagyon fontos alapérték összeköti, de számos kérdésben nem feltétlenül értenek egyet.
Mint mondta, az együttműködést kettősség jellemzi: alapkérdésekben van értékhasonlóság, miközben a kulisszák mögött folyamatos küzdelem folyik fővárosi ügyekben. Hozzá...
2019-07-08 18:01:51
1 2 3 ..........1093 1094 ......1639 1640 .....2185 2186 2187 
Címkék: Szeged- Kamionos, Karácsony Gergely, Európai Unió, Huszár Mátyás, Varju László, Tóth Bertalan, Amazon EU, Péterfalvi Attila, Tarlós István, kimentettek elosztása, hálapénzt követelő, internetes kereskedőknek, fogyasztók számár, fővárosról szól, nigella sativa, nyílt térben, végtelen lehetőségeket, szerelem terén, fesztivál mindenki, kamionos gyorsulási, korábbi évek, akár hatszáz, sofőrök rutinja, strandfürdőn pénteken, szervezők díjszabása, bajor politikus, olasz hatóságok, líbiai parti, héten akarja, három hete, szaktárca 2020-ig, egészségügyi dolgozókat, országvédelmi alapot, költségvetési bizottság, költségvetési vitában, német fogyasztói, szervezet szerint, német törvények, arra illetékes, mindenkori &#8222, adatvédelmi biztos, információs törvényesség, iratnyilvánosság híve, állambiztonsági kutatók, anyakönyvi adatok, miniszterelnökkel néhány, együttműködést kettősség, kulisszák mögött, korrupcióellenes, iratnyilvánosság, szolgáltatásért, országgyűlésben, alapkérdésekben, belügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.