Belépés
Krónika 5. rész (ügyészségi beszámoló)
... ügyészségnek, a többi között a Kun-Mediátor-ügyet, az Elios-ügyet, Kiss Szilárd egykori moszkvai agrárattasé ügyét. Bírálta a miniszterelnököt, aki - mint mondta - luxusrepülőn utazik, és feltette a kérdést: miből sikerült kigazdálkodnia a kormányfőnek az elmúlt húsz évben ezeket az utakat? "Nettó hazaárulásnak" nevezte a letelepedési kötvények árusítását, végül pedig azt a kérdés...
2018-12-13 14:01:38
Krónika 10. rész (bizottsági jelentések vitája, napirend után)
... munkaadók célja a dolgozók megtartása
Révész Máriusz (Fidesz) szerint az elmúlt húsz évben egyetlen nagyobb botrány volt az Országgyűlésben a hétfőinél, a földtörvénnyel kapcsolatban. Feltette a kérdést: mi is lett belőle? Elvették a külföldiek a földeket? Kiderült, hogy amit akkor állítottak, abból semmi sem igaz.
Szerinte 5-6 éve valóban kiszolgáltatottá tette volna ...
2018-12-11 15:46:56
Krónika 2. rész (napirend előtt: kormány, önkormányzatok, világkereskedelem, migráció)
... LMP képviselője arról beszélt: mély megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy az alig százfős baranyai falu, Besence, bár pályázott, nem kapott rendkívüli támogatást a kormánytól. A képviselő feltette a kérdést, hogy vajon hány település lehet még ilyen "büntiben". Felhívta a figyelmet arra, hogy egyes képviselők a körzetükbe tartozó polgármestereket a "szőnyeg szélére állítják", és bu...
2018-12-11 11:01:20
Orbán: vérfrissítés kell az Európai Parlamentben
... úgynevezett migránsvízum kérdésében Orbán Viktor azt mondta: "elég vicces", hogy egy ügyben addig kell újra és újra szavazni, amíg a bürokraták szerint helyes eredmény meg nem születik.
Feltette ugyanakkor a kérdést, hogy miért tűrik el ezt az EP-képviselők, akiktől az emberek azt várják, hogy álljanak ki az őket odaküldők érdekei mellett. "Próbálnék én itt, a magyar parlamen...
2018-12-07 09:31:11
Plébániai kormányzó: advent üzenete, hogy legyen idő a lelkünkre, a felkészülésre
... nagy dolgokra fel kell készülni. Talán nem kell három és fél hét ajándékvásárlásra, hanem csak néhány óra, és a többit a családra, a megnyugvásra, a lelkére fordíthatja az ember.
Feltette a kérdést, hogy mennyi értelme van hatalmas pénzeket "elszórni" ajándékokra, ha a gyerekek néhány óra múlva már arra se emlékeznek, hogy melyiket kitől kapták.
Fontos gondolni a rászo...
2018-12-01 15:21:52
Kiállt a magyar kormány mellett több amerikai republikánus kongresszusi képviselő
...
Harris csütörtökön feltette a Twitter-profiljára azt a levelet, amelyet Orbán Viktor miniszterelnöknek írt a képviselők aláírásával.
Azzal vezeti fel a levelet, hogy az EP nemrég megbüntette Magyarországot, amiért mint szuverén ország él a jogaival és erősíteni igyekszik nemzeti öntudatát, ezért ők ismét kifejezésre juttatják, hogy támogatják a miniszterelnököt és demok...
2018-11-30 10:31:11
Krónika 6. rész (kormányzati igazgatás)
... követelménye.
Sérelmezte, hogy a szakszervezeteknek egyetlen napjuk volt az előterjesztés véleményezésére. Azzal sem értett egyet, hogy bárki elbocsáthatóvá válik érdemtelenségre hivatkozva. Feltette a kérdést: egy demonstráción való részvétel csorbítja-e a hivatal jó hírnevét? Sérelmezte azt is, hogy ilyen esetben az érintettet meg sem kell hallgatni.
DK: elfogadhatatl...
2018-11-28 15:42:47
Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: az EU meg akarja szervezni a migrációt
...
Németh Szilárd szerint Brüsszel még a májusi választás előtt olyan jogi környezetet akar teremteni, amellyel a migránspárti politika folytatható. Ez lesz a jövő évi EP-választás tétje - értékelt.
Németh Szilárd elmondta: a kabinet ülésén meghívott szakértőikkel két fontos kérdést tárgyaltak. Az egyik a hetekkel ezelőtt nyilvánosságra került, de mostanáig tisztázatlan "m...
2018-11-22 11:38:43
OGY Krónika 8. rész (napirend után)
... évvel ezelőtt elhunyt Szabó Ervinről emlékezett meg.
Székely Sándor (DK) felszólalásában ara mutatott rá, hogy a kormány-közeli üzletemberek folyamatosan lopják az uniós pénzeket és feltette a kérdést: nem akarják-e végrehajtani Pokorni Zoltán korábbi Fideszes képviselő javaslatát, amely szerint levágják a kezét annak, aki belenyúl a kasszába?
Csöbör Katalin (Fidesz) az ...
2018-11-19 16:48:38
'56-os mártírra emlékeztek Győrben
... emlékezett a róla elnevezett utcában lévő emlékműnél a győri önkormányzat november 12-én, hétfőn.

Borsi Róbert önkormányzati képviselő beszédében felidézte 1956 főbb történéseit, és feltette a kérdést: ,,vajon mi tudjuk-e, hogy ilyen nagy dolog a szabadság?" Hangsúlyozta: hálásak mindazoknak, akik életükkel is kiálltak saját és nemzedékük szabadságáért.

...
2018-11-12 12:54:33
1 2 3 ..............344 345 .......516 517 .......687 688 689 
Címkék: Európai Parlamentben, Németh Szilárd, Kiss Szilárd, Révész Máriusz, Orbán Viktor, Szabó Ervinről, Székely Sándor, Pokorni Zoltán, Csöbör Katalin, Borsi Róbert, magyar kormány, többi között, elmúlt húsz, letelepedési kötvények, dolgozók megtartása, földtörvénnyel kapcsolatban, alig százfős, képviselő feltette, figyelmet arra, körzetükbe tartozó, ügyben addig, bürokraták szerint, őket odaküldők, magyar parlamen, lelkére fordíthatja, gyerekek néhány, képviselők aláírásával, előterjesztés véleményezésére, demonstráción való, májusi választás, migránspárti politika, kabinet ülésén, hetekkel ezelőtt, kormány-közeli üzletemberek, uniós pénzeket, kezét annak, róla elnevezett, győri önkormányzat, miniszterelnököt, polgármestereket, kiszolgáltatottá, országgyűlésben, felszólalásában, véleményezésére, érdemtelenségre, megdöbbenéssel, önkormányzatok, magyarországot, nyilvánosságra, elbocsáthatóvá, kigazdálkodnia, földtörvénnyel, elfogadhatatl, demonstráción, előterjesztés, felkészülésre, hazaárulásnak, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.