Belépés
tesztelés visszafogás
... teszt helyett pedig a védőruha viselése ajánlott.

Az országos tiszti főorvos megjegyezte azt is a cikk szerint, hogy ha egy intézményből túl sok minta érkezne a laborokba, az felvetheti a járványgóc gyanúját és a Járványügyi Bevetési Egység bevonásának szükségességét. Így az esethalmozódások okának kiderítésére vizsgálatot is indít a tisztifőorvosi hivatal, a kutakodásb...
2020-06-26 22:22:33
Megbírságolta a Magyar Adósságrendező Zrt.-t az MNB
... jelentős számú adós számára, professzionális intézmény látszatát keltve működött. Emellett a társaság egy 2017. évi kérelmére az MNB állásfoglalásban rögzítette, hogy a szolgáltatás felvetheti az alkuszi tevékenység végzését, ám ezt a társaság figyelmen kívül hagyta.
B. Péter esetében enyhítő körülménynek minősült, hogy a vizsgálat során segítette a tényállás feltárását - áll...
2020-01-27 10:11:30
Krónika 10. rész (honvédelmi törvények)
... nevezett.
Azt mondta: 1400 milliárd forintot teljes vaktában költenek el, és arról nem hajlandók tájékoztatást adni.
A legaggasztóbbnak a nyilvántartások kérdését nevezte, ami szerinte felvetheti az újbóli sorkatonaság veszélyét. Hiányolta a magyarázatot arra: miért kellene új nyilvántartásokat létrehozni.
Fontosnak ítélte, hogy a honvédkórházból ne kerüljenek ki...
2019-11-19 18:02:35
Alapjogokért Központ: ellenzéki képviselők visszaélhettek pozíciójukkal
... azzal a szándékkal mentek be az MTVA épületébe, hogy "petíciójukat beolvast...
2018-12-17 15:01:57
LMP: a nemzeti bank New York-i irodájának működése felvetheti a bennfentes kereskedelem gyanúját
...
Heltai László azt mondta, az LMP felkéri az MNB felügyelőbizottságát (fb), és külön felkéri az fb ellenzéki tagját, Nyikos Lászlót, vizsgálják ki az esetet, hogy valóban bennfentes kereskedelemre készül-e a jegybank.
Az ellenzéki politikus emlékeztetett, hogy Róma, Hamburg és Párizs után most New Yorkban nyit irodát az MNB. Az irodanyitás indoklásában egyebek között az á...
2017-09-03 12:52:22
Az MNB fogyasztóvédelmi vizsgálatot folytat az Invest and Trade Kft.-vel szemben
... Group Limited függő ügynöke. A jegybank folyamatos monitoring tevékenysége során észlelte az ügynökcég - magyarországi közösségi oldalakon végzett - tevékenységét, amelynek több eleme felvetheti az agresszív, megtévesztő termékértékesítés gyanúját, amit több, az MNB-hez beérkezett fogyasztói panasz, kifogás is megerősített.
A fogyasztóvédelmi aggályokat felvető ügy miatt a j...
2017-02-16 12:21:53
Gyökössy Endre - A SZERETET SZÍNEI
... Megbocsátás. A felejtés és elfelejtés készsége. Nincs összegyűjtött harag, mert az már gyűl-öl-et.7. 7. Derű és humor. Távolságot teremtenek attól, ami fáj és feloldanak.

J...
2017-02-12 12:09:05
Erdogan: a török EU-csatlakozás felfüggesztéséről szóló EP-szavazásának nincs jelentősége
... figyelmeztette az EU-t, hogy év végéig döntenie kell Törökország csatlakozásának ügyében, különben Ankara népszavazásra bocsátja a kérdést, amelyen akár a halálbüntetés visszaállítását is felvetheti. A török parlament az európai uniós csatlakozás szándékával törölte el a halálbüntetést 2004-ben.
A török elnök a közelmúltban többször vádolta meg az EU-t, hogy szemet huny a Tör...
2016-11-23 11:21:18
Népszavazásra bocsáthatja Törökország az EU-csatlakozás kérdését
... Törökországot a tagállamok közé. A török államfő hétfői beszédében jelezte, hogy 2016 végéig várnak türelemmel. Erdogan hozzátette: a referendumon a halálbüntetés visszaállításának kérdését is felvethetik. Törökország sorsa nem a Nyugat, hanem a török emberek kezében van - emelte ki.
Erdogan már júniusban figyelmeztetett, hogy Törökország a brit példához hasonlóan népszavazás...
2016-11-14 16:24:38
MNB: tiltott hitelközvetítés gyanúja merült fel több árubemutatón
... árubemutatón kínált terméket hitelfelvétel útján vásárolja meg, és az árubemutató szervezője, a termék értékesítője, valamint a hitelnyújtó között közvetítői kapcsolat mutatható ki. Felvetheti a jogsértés lehetőségét az is, ha az árubemutatóhoz kapcsolódó termékértékesítések mellett visszatérően azonos pénzügyi intézmény hitelnyújtása jelenik meg. A jegybank nem tart elfogadhatóna...
2016-08-31 10:51:23
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Magyar Adósságrendező Zrt, Alapjogokért Központ, Trade Kft, Gyökössy Endre, SZERETET SZÍNEI, Járványügyi Bevetési Egység, Heltai László, Nyikos Lászlót, Group Limited, nemzeti bank, bennfentes kereskedelem, török EU-csatlakozás, védőruha viselése, országos tiszti, cikk szerint, járványgóc gyanúját, esethalmozódások okának, tisztifőorvosi hivatal, szolgáltatás felvetheti, alkuszi tevékenység, társaság figyelmen, vizsgálat során, tényállás feltárását, nyilvántartások kérdését, újbóli sorkatonaság, magyarázatot arra, szándékkal mentek, ellenzéki politikus, irodanyitás indoklásában, jegybank folyamatos, fogyasztóvédelmi aggályokat, halálbüntetés visszaállítását, török parlament, európai uniós, halálbüntetést 2004-ben, török elnök, közelmúltban többször, tagállamok közé, török államfő, halálbüntetés visszaállításának, török emberek, brit példához, árubemutató szervezője, termék értékesítője, hitelnyújtó között, jogsértés lehetőségét, árubemutatóhoz kapcsolódó, fogyasztóvédelmi, esethalmozódások,
© 2013 TVN.HU Kft.