|
|
|
... Arriba)*
Keverjük össze.
*Fehér csokoládés ánizs krém*
/Hozzávalók: /
240 g zsíros tej, 60 g cukor, 60 g tojás sárgája, 20 g krémpor
(pudingpor), 30 g vaj,
35 g *Mycryo porított kakaóvaj, *8 g ánizsmag, 70 g fehér csokoládé
(Ref. szám: *W2)*,
500 g tejszín
/Elkészítés:/
Készítsünk alapkrémet a tej, cukor, tojás sárgája, krémp... |
2009-12-04 01:46:49 |
|
|
|
|
|
|
Felállították Debrecen karácsonyfáját
Debercen karácsonyfáját csütörtökön délelőtt állítják fel a Kossuth téren. Az idei fát egy ondódi lakos ajánlotta fel a város számára.
Fotók:
Videó http://video.haon.hu/video/50840/fel --ll--tott--k-debre... |
|
2009-11-20 09:01:56 |
|
|
|
|
|
|
... LEADBEATER
A CSAKRÁK
TANULMÁNY
MAGYAR TEOZÓFIAI TÁRSULAT
A mű eredeti címe:
C.W. Leadbeater: The Chakras
The Theosophical Publishing House,
Adyar, 1969
Fordította: Reicher László, 1995
Életrajz és lektori munkák: Nagyiday Adrienne Grafikák: Illés Irén
© Magyar Teozófiai Társulat, 2006
Második, javított kiadás... |
2008-12-26 21:29:43 |
|
|
|
|
|
|
... hámozással is párosul, ugyancsak 25 százalékos C-vitamin-veszteséget okoz. Sajnos a főzésnek is hasonló a hatása. Mire egy tál főtt borsó az asztalunkra kerül, akár friss volt, akár fagyasztott vagy konzervált, az eredeti C-vitamin-tartalmának csak kis hányadát találhatjuk benne. A friss zöldségek pedig majdnem egész vitaminkészletüket elveszítik, ha néhány napon át szobahőmér... |
|
2008-10-16 18:47:36 |
|
|
|
|