Belépés
Az EP támogatja a fenntartható és versenyképes uniós akvakultúrát
...
A parlamenti állásfoglalás szerint az akvakultúrára szánt uniós fejlesztési pénzek egyötödét az édesvízi haltenyésztésre kell fordítani. A dokumentum kimondja azt is, hogy az édesvízi akvakultúrára a tengeri akvakultúrától teljesen eltérő környezeti fenntarthatósági normákat kell alkotni.
A szövegből kiderül, hogy az EP fontosnak tartja az akvakultúrához kapcsolódó kutat...
2018-06-13 17:12:17
Glattfelder: a halászati alapból biztosítható a magyar haltenyésztés fejlesztése
... kerülhet, ezért folyamatosan és jelentős mértékben csökken a kihalászott tengeri halmennyiség. Az új közös halászati politikának jóval nagyobb figyelmet kell fordítania a fenntartható haltenyésztésre, vagyis az akvakultúrára, kiemelten pedig az édesvízi haltenyésztésre - hangsúlyozta.
A képviselő kitért arra, hogy az eredeti EP-tervezet szerint - a magyar halászat érdekeit ve...
2014-04-18 12:53:08
Greenpeace: Magyarország számára is fontos az uniós halászati politika reformja
... hangsúlyozta: a közös halászati politika reformja során a cél, hogy a nagy ipari halászflották helyett a fenntartható, helyi kis halászközösségeknek, illetve a fenntartható édesvízi haltenyésztésre adják forrásokat.
Ahhoz hogy több pénzt kapjon Magyarország is az Európa egyik legjobb példájaként emlegetett haltenyésztésére, az kell, hogy a régió és a tengerrel nem rendelkező ...
2013-04-14 15:42:18
1 
Címkék: halászati alapból, magyar haltenyésztés, uniós halászati, parlamenti állásfoglalás, akvakultúrára szánt, édesvízi haltenyésztésre, dokumentum kimondja, édesvízi akvakultúrára, tengeri akvakultúrától, szövegből kiderül, akvakultúrához kapcsolódó, kihalászott tengeri, fenntartható haltenyésztésre, képviselő kitért, eredeti EP-tervezet, magyar halászat, közös halászati, nagy ipari, fenntartható édesvízi, fenntarthatósági, haltenyésztésére, haltenyésztésre, akvakultúrától, akvakultúrához, akvakultúrára, állásfoglalás, haltenyésztés, halászflották, hangsúlyozta, biztosítható, akvakultúrát, versenyképes, magyarország, fenntartható, folyamatosan, halmennyiség, fejlesztése, fejlesztési, glattfelder, példájaként, kihalászott, politikának, dokumentum, emlegetett, környezeti, greenpeace, forrásokat, fordítania, kapcsolódó, rendelkező, parlamenti, halászati, képviselő, tengerrel, mértékben, figyelmet, fordítani, szövegből, egyötödét, fontosnak, támogatja, kiemelten, kerülhet, jelentős, kimondja, édesvízi, érdekeit, politika, reformja,
© 2013 TVN.HU Kft.