Belépés
Több mint 20 százalékkal nőtt az IKEA forgalma a tavalyi pénzügyi évben
... Magyarország üzleti eredményeit.
A vállalat terveiről szólva elmondta, az IKEA arra törekszik, hogy ...
2020-01-23 17:11:38
Nemzetközi díj a Sziget fesztivál fenntarthatósági törekvéseinek
... tevékenységbe beletartozik a hatékony vízhasználat, az alacsony szén-dioxid-kibocsátás, a hulladékkibocsátás csökkentése, az energiahatékonyság, a fellépőkkel kapcsolatos igények minél fenntarthatóbb kiszolgálása, ennek kommunikálása, fontos szempont továbbá, hogy a vendéglátó helyek minél inkább a helyi, fair trade piacra támaszkodjanak - tartalmazza a közlemény.
"A Sziget a...
2020-01-21 12:41:21
Timmermans: a 2020-as klímacélok megvalósításával 2050-re Európa klímasemlegessé válhat
... működjön, amelyek új munkalehetőségekhez juttatják az embereket a változó iparághoz történő alkalmazkodás által. Mindezek által tisztább és hatékonyabb mobilitási rendszerek, valamint fenntarthatóbb mezőgazdaság felé mozdulhat Európa - tette hozzá.
Timmermans a konkrét javaslatok között megemlítette a "már nagy sikereket elért" fásítási programot, és hangsúlyozta a "zöld váro...
2019-12-05 14:22:47
Újabb politikus szállt be a küzdelembe az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltségéért
... hogy ezzel együtt is túl sok amerikai úgy érzi, a politikusok magára hagyták őt és ezért elfordul a politikától. Őket akarja megszólítani, s eltökélt - mint fogalmazott - "egy jobb, fenntarthatóbb és befogadóbb amerikai álom felépítésében a következő nemzedékek számára". Hozzáfűzte, hogy a jövő évi választás "az ország karakteréről is szól majd".
Deval nyilatkozott csütörtök...
2019-11-14 22:24:50
Plenkovic: Horvátország fejlődő, összekötő, védelmező és globális befolyással bíró Európát akar
... nagy fejlettségbeli különbségeket.
"Az életképesebb társadalom versenyképesebb gazdaságot is jelent" - hangsúlyozta Plenkovic. Gondoskodni kell egy környezetvédelmi szempontból fenntarthatóbb gazdaságról, hozzájárulva így a jobb környezetvédelemhez és az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez - tette hozzá.
Szavai szerint olyan Európára van szükség, amely összeköt. Tovább k...
2019-10-30 17:01:51
Nemzetközi szakmai konferenciával készül a divathétre a Magyar Divat és Design Ügynökség
... Ferrari vagy a Lands' End.
A konferencia célja, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára és iránymutató szerepet töltsön be a közép-európai régió fenntarthatóbbá tételében.
A Budapest Fashion & Tech Summit kiváló lehetőség mindazoknak, akiket érdekel a divat jövője, a technológiai újdonságok, illetve azok a környezettudatos megoldások, amelyek ...
2019-10-22 14:51:54
Víz világtalálkozó - OVF: tíz éven belül mindent modellezni lehet majd a vizekről
... folyóinkra", ezért területileg sok lehetőség már nincsen.
Közölte: helyette arra összpontosítanak, hogy a rendelkezésre álló technológiák segítségével minél megalapozottabb, fenntarthatóbb döntéseket hozzanak.
Kiemelte, hogy a sok és a kevés víz egyaránt probléma, továbbá a minőségre is figyelni kell.
A cél "kompenzálni és megelőzni", és van mit tenni, mert Magyar...
2019-10-10 22:02:32
Innovatív vállalkozásokat segít az agrárkamara és a Design Terminal
...
A NAK Tech Lab inkubációs program célja, hogy megtalálják helyüket a leginnovatívabb megoldások a hazai agrárszektorban és élelmiszeriparban, versenyképesebbé, fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá tegyék az iparágat és a piacot.
Az október 3-án megjelent felhívás szerint a három hónapos programra induló innovatív vállalkozások jelentkezhetnek, a kiválasztott csapatok...
2019-10-03 11:57:45
Egyesülhet a Eurostar és a Thalys nemzetközi vasúttársaság
... ország között.
"A megállapodás az európai gyorsvasút-fejlesztés új korszakát jelezné" - mondta Guillaume Pepy, a mindkét társaságban többségi tulajdonosnak számító SNCF elnöke, a fenntarthatóbb mobilitás fontosságát hangsúlyozva.
Az Európai Bizottság februárban megakadályozta a német Siemens és a francia Alstom vasúti üzletágának egyesülését, mondván, az ellentétes lenne...
2019-09-30 13:41:28
Palkovics: megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa
... finanszírozás rendszeréről, Palkovics László kiemelte, hogy az orvosképzésben, ahol szorosan kapcsolódik az elméleti képzéshez a klinikai, gyakorlati képzés is,egy átláthatóbb és fenntarthatóbb finanszírozás szükséges.
Ez utóbbi különösen igaz az orvosképzésre, hiszen itt szorosan kapcsolódik az elméleti képzéshez a klinikai, gyakorlati képzés is, azonban ennek finanszírozásá...
2019-09-18 14:31:31
1 2 3 .9 10 .14 15 .17 18 19 
Címkék: Demokrata Párt, Magyar Divat, Design Ügynökség, Design Terminal, Egyetemi Klinikák Tanácsa, Budapest Fashion, Tech Summit, Tech Lab, Guillaume Pepy, Európai Bizottság, Palkovics László, tavalyi pénzügyi, 2020-as klímacélok, amerikai Demokrata, vállalat terveiről, hatékony vízhasználat, fellépőkkel kapcsolatos, vendéglátó helyek, változó iparághoz, konkrét javaslatok, politikusok magára, következő nemzedékek, ország karakteréről, életképesebb társadalom, környezetvédelmi szempontból, éghajlatváltozás elleni, konferencia célja, fenntartható divatfővárosok, közép-európai régió, divat jövője, technológiai újdonságok, környezettudatos megoldások, rendelkezésre álló, leginnovatívabb megoldások, hazai agrárszektorban, október 3-án, három hónapos, kiválasztott csapatok, mindkét társaságban, fenntarthatóbb mobilitás, német Siemens, francia Alstom, ellentétes lenne, elméleti képzéshez, versenyképesebbé, fenntarthatósági, megvalósításával, éghajlatváltozás, környezettudatos, összpontosítanak,
© 2013 TVN.HU Kft.