Belépés
Megállapodtak az Európai Unió intézményei a szerzői jogi irányelv vitatott módosításáról
... minden korábbinál erősebb biztosítékok fogják védeni a véleménynyilvánítás szabadságát, ahogy például a mémeket és a gifeket is.
Az EP zöld frakciója szerint azonban az egyezmény "fenyegetést jelent a kis kiadók, a szerzők és a felhasználók számára, és azzal a veszély jár, hogy a ma ismert internet kizárólag a technológiai és médiaóriások kezébe kerül".
Kiemelték, a szűr...
2019-02-13 23:23:17
Egy "titokzatos" új békafajt fedeztek fel Indiában
... elvesztése és zsugorodása miatt...
2019-02-13 14:32:43
Koreai-félsziget - Amerikai tábornok: Észak-Korea változatlanul fenyegetést jelent
... szenátus...
2019-02-13 07:04:52
Csaknem 200 állatfajra jelentenek súlyos fenyegetést a kutyák
... folyamatosan növekszik - írja a BBC hírportálja.
Ezek a kutyák jelenleg nagyjából 200, köztük 30 súlyosan veszélyeztetett, 71 veszélyeztetett és 87 sebezhető állatfajra jelentenek fenyegetést. A fajok majdnem fele emlősfaj, 78 madárfaj, 22 hüllőfaj és három kétéltűfaj.
A kutatók szerint a vadon élő és szabadon tartott vagy kószáló kutyák eddig csaknem egytucat állatfaj, ...
2019-02-12 18:13:12
ET: a második világháború vége óta nem volt ilyen törékeny helyzetben a sajtószabadság Európában
... bejelentés az értékelés összeállításában részt vevő tizenkét nemzetközi újságíró-szervezethez.
Az újságírók elleni támadások száma folyamatosan emelkedik, tavaly kétszer annyi halálos fenyegetést jelentettek, mint egy évvel korábban. Emellett sok riportert önkényesen tartanak fogva egyes országokban, új törvények szűkítik a hatóságok, a kormányzat ellenőrzését végző szabad sa...
2019-02-12 13:01:51
Kína és Oroszország lépéseket tesz a világűr felfegyverzésére az amerikaiak szerint
... azonban nemcsak új lehetőségeket, hanem új kockázatokat is hordoznak - szögezi le az elemzés.
A DIA úgy véli: "Néhány külföldi kormányzat olyan képességeket fejleszt ki, amelyek fenyegetést jelentenek másokra, akik szintén használják a világűrt."
A katonai hírszerzés ezzel kapcsolatban Kínát és Oroszországot nevezi meg.
Az elemzés azt állítja: a kínai és az orosz ka...
2019-02-12 07:04:24
A Zsidó Világkongresszus elnöke aggódik a Jobbik és több ellenzéki politikus szövetkezése miatt
... Lauder.
A Zsidó Világszervezet elnöke szerint a Jobbiknak sokkal hihetőbben kell példáznia, hogy ellenzi az antiszemitizmust és a rasszizmust, és tettekkel bizonyítania, hogy nem jelent fenyegetést a Magyarországon élő zsidó közösség biztonságára, jólétére, sem más kisebbségére. Lauder szerint amíg ez nem történik meg, a Jobbikra mind a magyar parlamentben, mind pedig nemzetk...
2019-02-11 19:02:18
Szíria - Idlíb tartomány biztonságáról tárgyalt a török és az orosz védelmi miniszter
... terület csaknem teljes egészében az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet egykori szíriai ágának, a korábbi an-Nuszra Frontnak az ellenőrzése alatt áll, amelynek "folyamatos provokációi fenyegetést jelentenek a civil lakosságra, a szíriai katonákra és a hmejmími orosz bázisra nézve".
Ankara és Moszkva tavaly szeptemberben megegyezett arról, hogy feszültségmentesítési övezetet h...
2019-02-11 17:52:15
Donald Trump reméli, hogy már a jövő hétre teljesen eltűnik az Iszlám Állam kalifátusa
... lesznek".
Az amerikai elnök beszéde előtti felszólalásában Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy az Iszlám Állam "változatlanul veszélyes fenyegetést" jelent. Azt mondta, hogy a terrorszervezet egyre inkább decentralizált, és a harcmodora is változik.
A terrorellenes koalícióban részt vevő 74 ország külügyminisztereit és öt nemzetk...
2019-02-07 07:04:28
Turcsinov megnevezte az Ukrajna számára hat legveszélyesebb orosz hibridháborús fenyegetést
...
A liga.net hírportálnak nyilatkozva a politikus kifejtette: veszélyesség szempontjából az első helyen továbbra is a katonai agressziós fenyegetés áll. Hangsúlyozta: Oroszország Ukrajna kifárasztására törekszik azzal, hogy a Krímet és a Donyec-medence egy részét katonailag megszállva tartja, valamint a keleti országrészben folyamatosan fenntartja a fegyveres konfliktust. Emell...
2019-02-05 19:16:32
1 2 3 ................109 110 ........163 164 ........217 218 219 
Címkék: Európai Unió, Zsidó Világkongresszus, Donald Trump, Iszlám Állam, Zsidó Világszervezet, Mike Pompeo, Oroszország Ukrajna, szerzői jogi, második világháború, sajtószabadság Európában, világűr felfegyverzésére, amerikaiak szerint, orosz védelmi, jövő hétre, felhasználók számára, kutyák jelenleg, fajok majdnem, kutatók szerint, értékelés összeállításában, újságírók elleni, évvel korábban, kormányzat ellenőrzését, katonai hírszerzés, magyar parlamentben, al-Kaida nemzetközi, korábbi an-Nuszra, ellenőrzése alatt, civil lakosságra, szíriai katonákra, hmejmími orosz, amerikai elnök, terrorszervezet egyre, terrorellenes koalícióban, politikus kifejtette, első helyen, katonai agressziós, részét katonailag, keleti országrészben, fegyveres konfliktust, világkongresszus, felfegyverzésére, antiszemitizmust, összeállításában, terrorszervezet, külügyminiszter, felszólalásában, veszélyeztetett, legveszélyesebb, sajtószabadság, világszervezet, magyarországon, decentralizált, kifárasztására, oroszországot,
© 2013 TVN.HU Kft.