Belépés
A NATO kihívásairól tanácskozott Ankarában a török, a lengyel és a román külügyminiszter
...
Czaputowicz a háromoldalú találkozó utáni sajtótájékoztatón rámutatott: Oroszország fenyegetést jelent Európa biztonságára, különösen, ami a fekete-tengeri térségben folytatott tevékenységét illeti. Kiemelte: Lengyelország ezért támogatja, hogy a NATO katonai állásokat létesítsen a térségben. Meg kell tehát teremteni Közép- és Kelet-Európában az Egyesült Államok hadászati jel...
2019-04-19 15:01:20
Kókuszvíz gyógyhatásairól
... országokban kókuszvizet használtak vér szérum helyett.

A kókuszvizet sikeresen használták intravénásan is hasmenés és gastroenteritis esetében, ahol a komoly kiszáradás halálos fenyegetést jelentett.

A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer

Ezt sok, többek közt Indiából és Braziliaból származó tudományos tanulmány is alátámasztja.
Forrás: [link...
2019-03-27 18:24:12
Krónika 6. rész (kérdések)
... őrszolgálat felel.
Jobbik: az állam nem kezeli jól a dizájnerdrogok ügyét
Ander Balázs (Jobbik) arról beszélt, hogy az állam nem kezeli jól a dizájnerdrogok által jelentett fenyegetést, pedig egész térségeket sújt a probléma, a perifériákon élő közösségek jövőjét veszélyezteti a helyzet.
Azt mondta, időben kell kezelni a problémát, ehhez a szociális munkásokra és a ...
2019-03-25 16:13:08
EP-választás - Az LMP a klímaváltozás kérdését helyezi a programja középpontjába
...
A politikus az LMP hétfői, programismertető sajtótájékoztatóján kijelentette: klímakatasztrófa van, amely a civilizáció történetében eddig nem tapasztalt súlyú fenyegetést jelent. "Az életet teszi kockára az, aki ezt nem veszi komolyan." Nem a GDP a lényeg, hanem a minőségi élet - fogalmazta meg programjuk irányát a listavezető.
Szólt a tiszta, olcsó és biztonságos energ...
2019-03-25 11:01:11
EU-csúcs - Juncker: kölcsönösségre van szükség az EU és Kína közötti kereskedelmi kapcsolatban
... illegális bekebelezése után is szilárd az elkötelezettsége Ukrajna szuverenitása és területi egysége mellett, nem ismeri el és elítéli a nemzetközi jogot sértő és közvetlen biztonsági fenyegetést jelentő lépést.
Szó volt az ülésen a klímaváltozásról is, de bennfentes illetékesek szerint Németország, Lengyelország, Csehország és Magyarország ellenállása miatt nem sikerült ambi...
2019-03-22 18:32:07
EU-csúcs - Juncker: kölcsönösségre van szükség az EU és Kína közötti kereskedelmi kapcsolatban
... illegális bekebe...
2019-03-22 17:22:15
Varsó: vitatható Moszkva érvelése a világháború kitörése 80. évfordulóján esedékes lengyel megemlékezések kapcs
... állami szuverenitás és területi egység tiszteletben tartásán alapuló béke érdekében".
Ezen elvek megszegése "Lengyelország 1939-es megtámadóit jellemezte", és ma is a legnagyobb fenyegetést jelenti a béke számára - jelentette ki Szczerski, utalva ezzel nyilvánvalóan arra, hogy a német támadást követően, 1939. szeptember 17-én a Szovjetunió is megtámadta Lengyelországot.
...
2019-03-20 19:41:55
Washington nem ad vízumot az amerikai katonák ügyeit vizsgáló Nemzetközi Büntetőbíróság munkatársainak
... ellen. Illegitimnek nevezve a büntetőbíróságot, kilátásba helyezte, hogy Washington kész akár szankciókat is foganatosítani az intézmény munkája miatt. Bolton szerint az ICC munkája fenyegetést jelent az Egyesült Államok szuverenitására és nemzetbiztonságára nézve is, mert a bíróság munkájában nem tapasztalható a fékek és ellensúlyok rendszere.
Mike Pompeo pénteken azt is kö...
2019-03-15 23:52:27
Kárpáthy Zoltán Magyar történelmi film 1966
... Dabrónitól kért segítséget, hogy a párbajhős Szentirmay Rudolfot és Kárpáthy Zoltánt tegye el az útból, nehogy újra kezdődhessen a per. Kőcserepy szerint amíg a fiú életben van, állandó fenyegetést jelent a számukra. Dabróni eldicsekedett vele, hogy akivel ő eddig szembekerült, az nem lett hosszú életű. Kőcserepy Vilma egyre lázasabb lett, az édesanyja imádkozott az Istenhez, hogy...
2019-03-15 21:33:59
Új-zélandi terrortámadás - Az Európai Unió, a NATO és az Európa Tanács is elítélte a merényleteket
... nyitott társadalmak és a közös értékek védelmé...
2019-03-15 12:01:24
1 2 3 .................110 111 .........165 166 .........219 220 221 
Címkék: Nemzetközi Büntetőbíróság, Kárpáthy Zoltán Magyar, Európai Unió, Európa Tanács, Egyesült Államok, Ander Balázs, Mike Pompeo, Szentirmay Rudolfot, Kárpáthy Zoltánt, Kőcserepy Vilma, román külügyminiszter, klímaváltozás kérdését, programja középpontjába, világháború kitörése, amerikai katonák, háromoldalú találkozó, fekete-tengeri térségben, kókuszvizet sikeresen, komoly kiszáradás, újra felfedezett, dizájnerdrogok ügyét, dizájnerdrogok által, szociális munkásokra, civilizáció történetében, életet teszi, minőségi élet, elkötelezettsége Ukrajna, nemzetközi jogot, legnagyobb fenyegetést, béke számára, német támadást, intézmény munkája, bíróság munkájában, párbajhős Szentirmay, édesanyja imádkozott, közös értékek, klímakatasztrófa, elkötelezettsége, programismertető, klímaváltozásról, büntetőbíróságot, gyógyhatásairól, szuverenitására, külügyminiszter, gastroenteritis, lengyelországot, megemlékezések, büntetőbíróság, dizájnerdrogok, munkatársainak, kölcsönösségre, foganatosítani, tapasztalható,
© 2013 TVN.HU Kft.