Belépés
Hírmorzsák - 2022 március
... oroszok...
Kína megmutatta mi a világot fenyegető valódi veszély /22.02.27/

https://internetfigyelo.com/kina-meg mutatta-mi-a-vilagot-fenyegeto-valod i-veszely...
2022-03-01 20:15:30
Csöndes adventi imaiskola Pilinszky Jánossal (3.)
... belőlünk is ugyanolyan sóvárgással szóljanak? ,,A te arcodat keresem, Uram." Visszahúzódva a csöndbe, a Jelenlét körébe, ahol elcsöndesedik a nyugtalanság, ahol elhallgatnak a fenyegető számok, amiknek zuhatagában élünk e nehéz évben. ,,Kerestem az Urat, és ő meghallgatott, és kiragadott engem minden rettegésből."
Nyitott szemmel, virrasztva keresni Őt a...
2020-11-29 08:51:18
Egy hét alatt 770 gyerek fertőződött meg
... munkavégzés helyéről a lakóhelyre, a tartózkodási helyre, illetve a szálláshelyre történő közlekedés céljából hagyhatja el, vagy ha egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet áll fenn, illetve életvédelmi céllal.


A kulturális rendezvényeket, a mozielőadásokat, a nem nemzetközi sportrendezvényeket meg lehet ugyan tartani, de a nézőtér...
2020-11-05 12:46:16
Koronavírus - Gulyás: továbbra sincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon
... hozzá.
Gulyás Gergely szerint nem lehet megmondani, milyen hatással lesz a járvány a világgazdaság egészére, de egyelőre nem lehet arról beszélni, hogy az európai gazdaság alapjait fenyegető megbetegedésről lenne szó.
Kérdésre a tárcavezető több magyarországi egészségügyi esetet is ismertetett. A veszprémi kórházból például több embert is elszállítottak védőruhában az aj...
2020-02-27 14:01:43
Hogy angyalok nem sűrűn fognak röpködni a legocsmányabb poli
... borította a világot, és ahogy elnézem ez a kórság Orbánnak köszönhetően újfent terjed.

Persze napokig csócsálhatnám az őfényessége által tudatosan szájbarágott, a minden irányból fenyegető ellenségek okán esedékes háborúk és küzdelmek forgatókönyvét, ehelyett a született sportember egyetlen cinizmus-foszlányára reflektálnék még:

A vitát, a küzdelmet a pol...
2018-05-11 20:51:34
Kurt Gödel minden idők egyik legnagyobb logikusa
... Egyetemet.


Ausztria 1938-ban, az Anschluss után a náci Németország része lett. Mivel Németországban megszűnt a Privatdozent cím, fenyegető veszéllyé vált, hogy Gödelt besorozzák. 1940 januárjában feleségével elhagyta Európát és a transz-szibériai expresszel Orosz...
2018-04-28 21:54:25
Brüsszel rémálma körvonalazódik az olasz választások első er
... bevándorlásé vagy a menekülteké a legfontosabb, az olasz társadalom jelentős része a befogadás híve, és sokan aktívan segítik is az újonnan jöttek beilleszkedését.

Az olaszokat fenyegető legnagyobb veszély továbbra is az, hogy félrekezelik a társadalom legfontosabb gondjait. És tegnap óta sem lett valószínűbb, hogy van olyan politikai erő, amelynek lenne gyógyíre ezekre...
2018-03-05 18:54:11
Lázár: a kormány közép-európai szövetségépítésben gondolkodik
... az iskolai leterheltségre vonatkozó, de azt az alaptantervben kell kezelni, a tananyagról pedig nem politikusoknak kell dönteniük.
A pécsi gyermekhospice ház, a Dóri Ház működését fenyegető ellehetetlenülésre azt mondta: az Emmi felveszi a kapcsolatot a szervezettel, és segíteni fognak a működtető alapítványnak.
Arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor Bécsben találkozott-e He...
2018-02-01 17:33:15
Fidesz: feketén-fehéren eldől, ki akar kamupártokat indítani
... elszámolás révén sikerült elérni, hogy 2015 végére a teljes lakossági hitel alig 1 százaléka volt devizaalapú, "egy több mint egymillió embert érintő társadalmi robbanással és csődhelyzettel fenyegető rendkívüli helyzetből sikerült kiutat találni" - fogalmazott, jelezve: továbbra is keresik a lehetőséget, hogyan tudnak segíteni azoknak, akik bent ragadtak.
Kérdezték arról is,...
2017-10-31 15:24:33
Kalergi - Neki köszönhetjük a migránsokat és Európa bukását
... 100 éve eltervezte, ami most zajlik. - Talán a magyar politika ismerte fel Európa kormányai közül a legtisztábban a kontinens jövőjét folyamatosan fenyegető veszélyeket. Ismert, hogy Európa kettős nyomás alá került.

Az első saját extrém liberálisai, és a szabadkőművesek által már a megvalósítás mezejére vitt Kalergi-terv aktualizált változata. Az 1920-as években Coud...
2017-05-22 19:56:13
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Pilinszky Jánossal, Kurt Gödel, Gulyás Gergely, Mivel Németországban, Dóri Ház, Orbán Viktor Bécsben, legocsmányabb poli, olasz választások, kormány közép-európai, világot fenyegető, fenyegető számok, tartózkodási helyre, szálláshelyre történő, kulturális rendezvényeket, világgazdaság egészére, európai gazdaság, tárcavezető több, veszprémi kórházból, kórság Orbánnak, őfényessége által, minden irányból, született sportember, náci Németország, transz-szibériai expresszel, olasz társadalom, befogadás híve, újonnan jöttek, olaszokat fenyegető, társadalom legfontosabb, iskolai leterheltségre, alaptantervben kell, tananyagról pedig, pécsi gyermekhospice, működtető alapítványnak, teljes lakossági, több mint, magyar politika, kontinens jövőjét, első saját, szabadkőművesek által, megvalósítás mezejére, 1920-as években, beilleszkedését, internetfigyelo, szabadkőművesek, megbetegedésről, mozielőadásokat, csődhelyzettel, forgatókönyvét, körvonalazódik, politikusoknak, magyarországon, gyermekhospice,
© 2013 TVN.HU Kft.