Belépés
Szent Marto Jácinta és Ferenc, a fatimai látnokgyermekek
...,,Tűz ég itt belül, a mellkasomban, de nem éget el" (Marto Jácinta)
Két gyermekre emlékezünk ma! Kérjük közbenjárásukat
Képen: Szent Marto Jácinta és Ferenc, a fatimai látnokgyermekek
..................
Az Egyház február 20-án emlékezik Szent Jácintára és Ferencre, a...
2020-02-20 10:16:17
Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban
...
Toroczkai László, a mozgalom elnöke a cigányságra utalva úgy fogalmazott: 2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".
...
2020-02-16 19:22:30
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Megszakadt a magyarok éremszerző sorozata
... a dél-koreai Li Dzsune Szeo, míg a nőknél a világbajnok holland Lara van Ruijven győzött, de a dordrechti állomást kihagyó Liu Shaolin Sándor és a kanadai Kim Boutin vk-elsőségét nem fenyegette veszély. A magyarok közül Nógrádi Bence 31., Talabos Attila 43., Oláh Bence 48., illetve Somogyi Barbara 21. lett.
Az 5000 méteres férfi és a 3000 méteres női váltó egyaránt a kisdöntő...
2020-02-16 17:12:01
Czerván György: elfogadhatatlan és felháborító, ami a nagykátai iskolában történt
... pénteken történtekről felidézte, hogy a Nagykátai Ipari Szakközépiskolában egy diák több osztálytársa bátorítására és szeme láttára a tanórán erőszakosan provokálta és fizikailag is fenyegette az egyik tanárt.
"Az ilyen viselkedésre nincsen mentsége sem a diáknak, sem a szülőnek, függetlenül attól, hogy ki milyen szociális körülmények között él" - fogalmazott a fideszes polit...
2020-02-02 17:02:06
Súlyosan bántalmazta gyermekét egy apa Mezőberényben
...
A police.hu oldalon közölték, a gyerek nevelőszülőnél élt Körösladányban, de január közepétől a vér szerinti szüleinél tartózkodott. Az elmúlt két hétben a gyanú szerint az édesapja többször bántalmazta, a fiú testén több sérülést találtak.
A férfi a gyerek anyját is bántalmazta, fenyegette, félelemben tartotta.
A rendőrség pénteken őrizetbe vette a férfit....
2020-02-01 11:32:08
Gyanúsított lett az erzsébetvárosi demonstráción újságírót inzultáló férfi
... gyanúsítottként hallgatták ki.
A hvg.hu portál már a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt tartott demonstráció közben beszámolt arról, hogy munkatársukat, Hont Andrást lökdöste, illetve fenyegette a magát a legvadabb jobboldali portálnak minősítő Vadhajtások.hu munkatársa.
A Magyar Lapkiadók Egyesülete, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Főszerkesztők Fórum...
2020-01-31 20:54:05
Gyors korcsolya 01.25
... mellette pedig Liu Shaolin és Liu Shaoang állt fel a starthoz. Az idősebbik Liu fivér kapta el legjobban a rajtot, így azonnal megelőzte holland riválisát. Innentől senki és semmi nem fenyegette a győzelmét, mert csak mögötte bontakozott ki komoly harc - az ezüstéremért. Ebből éppen 21 esztendős öccse jött ki a legjobban. Az FTC gyorskorcsolyázója már az első kör végén megelőzte e...
2020-01-25 19:47:05
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaolin arany-, Liu Shaoang ezüstérmes 500 méteren
... mellette pedig Liu Shaolin és Liu Shaoang állt fel a starthoz. Az idősebbik Liu fivér kapta el legjobban a rajtot, így azonnal megelőzte holland riválisát. Innentől senki és semmi nem fenyegette a győzelmét, mert csak mögötte bontakozott ki komoly harc - az ezüstéremért. Ebből éppen 21 esztendős öccse jött ki a legjobban. Az FTC gyorskorcsolyázója már az első kör végén megelőzte e...
2020-01-25 17:52:44
ITM-államtitkár: továbbra is biztosított a gázellátás a téli időszakra
... szerződéseknek megfelelően érkezik a gáz külföldről, és teljesíthető a környező országokkal szembeni tranzitkötelezettség is. Kiemelte egyúttal, hogy a rezsicsökkentés eredményeit nem fenyegette a téli ellátásbiztonság előkészítése, a hatósági árak változatlanok maradtak.
Kérdésre válaszolva az államtitkár kifejtette, hogy nem csupán a keleti beszállítási pont aktív, hiszen A...
2020-01-24 11:41:35
Tőzsde - Gyenge kezdés várható Európában
... felmerült az Európai Unió és az Egyesült Államok között a kereskedelmi ellentétek eszkalációjának a lehetősége is.
A davosi Világgazdasági Fórumon "nagyon magas vámok" kivetésével fenyegette meg az Európai Uniót az amerikai elnök arra az esetre, ha nem sikerül átfogó kereskedelmi megállapodást kötni, és az európai országok nem állnak el a digitális adó kivetésétől.
"Ha...
2020-01-23 08:21:05
1 2 3 ................................199 ................298 299 ................397 398 
Címkék: Szent Marto Jácinta, Toroczkai László, Czerván György, Marto Jácinta, Szent Jácintára, Dzsune Szeo, Shaolin Sándor, Nógrádi Bence, Talabos Attila, Oláh Bence, Somogyi Barbara, Nagykátai Ipari Szakközépiskolában, Hont Andrást, Magyar Lapkiadók Egyesülete, Magyar Újságírók Országos Szövetsége, Főszerkesztők Fórum, Európai Unió, Egyesült Államok, Világgazdasági Fórumon, Európai Uniót, fatimai látnokgyermekek, magyarok éremszerző, nagykátai iskolában, erzsébetvárosi demonstráción, téli időszakra, mozgalom elnöke, cigányságra utalva, fenyegetésből élnek, csak addig, világbajnok holland, dordrechti állomást, magyarok közül, 5000 méteres, 3000 méteres, diák több, tanórán erőszakosan, egyik tanárt, ilyen viselkedésre, fideszes polit, gyerek nevelőszülőnél, gyanú szerint, édesapja többször, gyerek anyját, rendőrség pénteken, legvadabb jobboldali, környező országokkal, rezsicsökkentés eredményeit, téli ellátásbiztonság, hatósági árak, államtitkár kifejtette, keleti beszállítási, kereskedelmi ellentétek,
© 2013 TVN.HU Kft.