Belépés
A lélegeztetőgéppel ölni is lehet
... közvetlen környezetükben betegszik meg valaki, ami az egészségügyi dolgozóra karanténkötelezettséget ró. Lehet, hogy két hét múlva az lesz nálunk is, mint Belgiumban, hogy akár Covid-fertőzöttként is be kell menni dolgozni, ha az ember épp nincs rosszul. De itt még szerencsére nem tartunk, bár már lazítottak az eljárásrenden.

Viszont ha hihetünk a hivatalosan közzétett...
2020-12-07 22:15:52
Koronavírus - Dél-Olaszországban katonákat rendeltek a fertőzött migránsok felügyeletére a lakossági tiltakozás
...
Katonák zárták körbe azt a lakóházat, amelyben a fertőzöttként kiszűrt migránsokat helyezték el. Sajtójelentések szerint a katonák egyrészt megakadályozzák, hogy a migránsok elhagyják az épületet, másrészt védelmet nyújtanak a bevándorlóknak a tiltakozókkal szemben.
Tizenhárom tünetmentes Covid-19-betegről van szó: korábbi hírekkel ellentétben ez a csoport nem pakisztán...
2020-07-13 16:31:59
A járvány első hullámának végén jár az ország
... megbetegedést regisztráltak, jelentősen csökken a fertőzöttek száma, a gyógyultak pedig már kétszer annyian vannak, mint az aktív fertőzöttek.
1182 embert tartanak nyilván aktív fertőzöttként, míg a gyógyultak száma 2248-ra emelkedett - mondta.
A vasárnap meghalt két idős emberrel 548-ra nőtt az elhunytak száma, jelenleg 385 beteget kezelnek kórházban, közülük 21-et kell...
2020-06-09 08:04:22
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: a járvány első hullámának végén jár az ország
... megbetegedést regisztráltak, jelentősen csökken a fertőzöttek száma, a gyógyultak pedig már kétszer annyian vannak, mint az aktív fertőzöttek.
1182 embert tartanak nyilván aktív fertőzöttként, míg a gyógyultak száma 2248-ra emelkedett - mondta.
A vasárnap meghalt két idős emberrel 548-ra nőtt az elhunytak száma, jelenleg 385 beteget kezelnek kórházban, közülük 21-et kell...
2020-06-08 13:01:23
Koronavírus - Moszkvában a vakcina kifejlesztéséig maradhatnak érvényben a korlátozások
... akár pozitív, akár negatív laboratóriumi teszt esetén. A második azokra az elhunytakra értendő, akiknél a koronavírust a laboratórium kimutatta, továbbá azokra, akik igazolt Covid-19 fertőzöttként egyéb okok miatt hunytak el, még ha nem is volt tüdőgyulladásuk.
A csütörtökön kiadott moszkvai tájékoztatás emlékeztetett rá, hogy New Yorkban ez az arány 10, Londonban pedig 23 sz...
2020-05-28 20:30:07
Koronavírus - Olaszországban a gyógyultak száma több mint háromszorosa az aktív fertőzöttekének Sárközy Júlia,
... érkezők számára. Ezt Francesco Boccia a tartományokért felelős miniszter alkotmányellenesnek nevezte.
Milánó polgármestere Giuseppe Sala szerint az északolaszokat nem lehet "fertőzöttként" megbélyegezni, miközben Attilio Fontana lombardiai tartományi elnök reményét fejezte ki, hogy a régió lakosai szerdától szabadon elhagyhatják Lombardiát.
Feszültséget keltett a bolog...
2020-05-28 20:11:07
Koronavírus - Az amerikai alelnök egyik munkatársát fertőzöttként diagnosztizáltak
...
A Fehér Ház közlése szerint az alelnöki munkatárson csütörtökön végezték el a vírustesztet, amelynek eredménye péntek reggelre lett készen. Az alelnöki különgép ezért indult mintegy egyórás késéssel a Washington melletti Andrews légitámaszpontról a középnyugati Iowa államba.
Az alelnököt kísérő újságírók beszámolói szerint a gépről Mike Pence nem egy, hanem több munkatá...
2020-05-08 18:33:17
Elhunyt Ty, a brit hiphop úttörője
...
A zenész, eredeti nevén Ben Chijioke, koronavírus-fertőzöttként került kórházba, ahol mesterséges kómában tartották, hogy segítsenek szervezetének a betegség legyőzésében. Állapota javult, és április közepén már ébren volt - számolt be róla a GoFundMe adománygyűjtő honlap, amelyen támogatást gyűjtöttek számára.
A honlap szervezője, Diane Laidlaw pénteken közölte, hogy m...
2020-05-08 13:53:07
Koronavírus - Törökországban ismét lassult a járvány üteme
... összes eset 62 százalékát.

A 83 milliós Törökországban, ahol eddig több mint 1,265 millió vírustesztet végeztek, a gyógyultak száma vasárnap meghaladta azokét, akiket aktív fertőzöttként tartanak nyilván.
Recep Tayyip Erdogan török elnök egy nappal később, hétfőn ismertette a korlátozások enyhítésének első ütemét. Ennek értelmében egyebek mellett a 65 évnél idősebb...
2020-05-07 20:23:42
Koronavírus - Törökországban ismét meghaladta a kétezret a napi új esetek száma
... 202-re emelkedett.
A 83 milliós országban eddig csaknem 1,235 millió vírustesztet végeztek.
Törökországban a gyógyultak száma vasárnap haladta meg azokét, akiket továbbra is fertőzöttként tartanak nyilván, majd Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn ismertette a járvány miatt bevezetett intézkedések enyhítésére vonatkozó terv első ütemét.
A terv értelmében a 65 évn...
2020-05-06 21:23:14
1 2 3 
Címkék: Sárközy Júlia, Elhunyt Ty, Francesco Boccia, Giuseppe Sala, Attilio Fontana, Fehér Ház, Mike Pence, Diane Laidlaw, Recep Tayyip Erdogan, lélegeztetőgéppel ölni, fertőzött migránsok, lakossági tiltakozás, járvány első, vakcina kifejlesztéséig, gyógyultak száma, aktív fertőzöttekének, amerikai alelnök, brit hiphop, járvány üteme, egészségügyi dolgozóra, lesz nálunk, hivatalosan közzétett, fertőzöttként kiszűrt, katonák egyrészt, migránsok elhagyják, tiltakozókkal szemben, fertőzöttek száma, gyógyultak pedig, aktív fertőzöttek, vasárnap meghalt, elhunytak száma, második azokra, elhunytakra értendő, laboratórium kimutatta, csütörtökön kiadott, tartományokért felelős, régió lakosai, alelnöki munkatárson, alelnöki különgép, középnyugati Iowa, alelnököt kísérő, gépről Mike, betegség legyőzésében, honlap szervezője, nappal később, korlátozások enyhítésének, járvány miatt, terv értelmében, diagnosztizáltak, kifejlesztéséig, tüdőgyulladásuk, sajtójelentések, fertőzöttekének, megakadályozzák, olaszországban,
© 2013 TVN.HU Kft.