Belépés
Közös turnéra indul a Müller Péter Sziámi AndFriends és a Romano Drom
... kulturális értékeket láthatóvá teszi a szélesebb közönség számára.
A Müller Péter Sziámi AndFriends és a Romano Drom a közös turnén fellép még augusztus 30-án Kapolcson a Bondoró Fesztiválon, október 9-én a szarvasi Zebra Klubban, október 10-én a hatvani Retro Klubban, október 17-én a győri Dongó Music Hallban, október 31-én a várpalotai Alagsorban, november 14-én Debrecenben...
2020-08-13 13:22:03
Augusztus 21-én kezdődik a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja
...
Mint kiemelték, az eredeti, nyár eleji időpont helyett augusztus 21. és 29. között megvalósuló fesztiválon Tolcsvay László és Bródy János Jöjj, kedvesem című dala is felcsendül, amely szintén az összetartozást hangsúlyozza. A dalból a hazai és határon túli színházak vezetői, színművészei és a dévai Kolostori Kölyökszínház közreműködésével készült felvétel, a műsorban a feszti...
2020-08-13 12:02:02
Káel Csaba: Magyarországon nem állt le a filmes élet
... arról, hogy most készül első játékfilmje, Az Unoka munkacímű mozi forgatására, amely egy csavaros thriller lesz. "A forgatás a tervek szerint szeptemberben indul, és 2021 nyarán egy nagy fesztiválon lehet a bemutató".
Megnyílt egy minitárlat is, amely a régi Hollywoodot megalapító Adolf Zukor, illetve Andy Vajna emléke előtt tiszteleg, egykori irodájuk replikáival és személye...
2020-08-12 14:32:12
Augusztus 22. és 24. között rendezik meg az Alba Regia Fesztet
... stiláris nyitottság jellemzi, mindenféle igényes műfajt - amelyben az improvizáció, a dzsessz egyik legfontosabb eleme fellelhető - felvonultatnak, sokféle zenét hallhat a közönség.
A fesztiválon többek között a Nene zenekar, a Vörös Tamás Project, Vörös Janka x Newseries, valamint Elsa Walle és Winand Gábor szerepel.
Az idén a helyzetnek megfelelően egy szabadtéri színp...
2020-08-12 13:11:57
Szűkebb programmal, de megtartják a Székesfehérvári Királyi Napokat
... Napok mini néptáncfesztivált, amelyet a hagyományokkal ellentétben külföldi fellépők nélkül a Táncházban tartanak az Alba Regia Táncegyüttes csoportjainak közreműködésével. A négynapos fesztiválon fellép Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, valamint a Coco Loco együttes, a folkkocsmában pedig a Tilinkó és a Galiba zenekar muzsikál majd.
Szólt arról is, hogy augusztus 21. é...
2020-08-12 07:08:45
Harminc zenei esemény a Nemzetközi Fúvósnapok Fesztivál programjában
... öröm, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások után megtartható a nemzetközi fesztivál.
Kovács Zalán László tubaművész, fesztiváligazgató a programokról szólva elmondta: a fesztiválon fellépnek szólisták, kamarazenekar, fúvószenekar, a műsorban egyaránt szerepel egyházi zene, népzene, könnyedebb műfajok és klasszikus zene.
Kiemelte a paksi Csengey Dénes Kulturális...
2020-08-12 07:04:16
Több mint félszáz program a Zempléni Fesztiválon
...
Tokaj-Hegyalja és Zemplén kiemelt kulturális eseményét augusztus 14-től 23-ig immár huszonkilencedik alkalommal tartják meg. Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs és Tokaj mellett egy tucat más zempléni település szabadtéri helyszínei és legszebb műemlékei adnak otthont a legkiválóbb magyar szólisták, népszerű együttesek produkcióinak - közölték.
Mint kiemelték, a Zemplé...
2020-08-04 13:31:38
Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az idei Budapest Design Weekre
... és a dizájn - hangsúlyozta Osvárt Judit, a Budapest Design Week szakmai vezetője, kiemelve: a programötletekkel ezúttal díjmentesen lehet részt venni a 17. alkalommal megrendezendő fesztiválon.
Mint mondta, a pályázóknak nem kötelező kapcsolódniuk a kiemelt témához, mivel a Design Week elsődleges célja, hogy segítse a magyar kis- és középvállalkozásokat.
Kiemelte, hogy...
2020-08-04 11:42:12
Torontói Filmfesztivál - Horvát Lili és Mundruczó Kornél filmje is szerepel a programban
...
Horvát Lili második nagyjátékfilmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre világpremierjét a velencei filmfesztiválon tartják szeptember elején, ezután mutatják be az észak-amerikai fesztiválon.
A szeptember 10. és 19. között zajló torontói fesztivál programjában többek között Spike Lee, Thomas Vinterberg, Naomi Kawase és Halle Berry új alkotásaival, val...
2020-07-30 18:52:18
A műfaji sokszínűség jellemzi a Gyulai Várszínház idei programjait
...
Közlése szerint négy bemutatóval, az erdélyi társulatokat felvonultató Erdélyi Héttel, Márai Sándor-napokkal és Shakespeare Fesztivállal is várják a nézőket az összművészeti fesztiválra.
Kifejtette: Acsai Roland Farkasok című drámájának ősbemutatójával indul az évad, amely a teátrum és a nagyváradi Szigligeti Színház közös Hamlet-bemutatójával zárul. A bemutatók között ...
2020-06-11 15:22:20
1 2 3 .................57 58 .........86 87 .........114 115 116 
Címkék: Müller Péter Sziámi AndFriends, Romano Drom, Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja, Káel Csaba, Alba Regia Fesztet, Székesfehérvári Királyi Napokat, Nemzetközi Fúvósnapok Fesztivál, Zempléni Fesztiválon, Budapest Design Weekre, Torontói Filmfesztivál, Horvát Lili, Mundruczó Kornél, Gyulai Várszínház, Bondoró Fesztiválon, Zebra Klubban, Retro Klubban, Dongó Music Hallban, Tolcsvay László, Bródy János Jöjj, Kolostori Kölyökszínház, Adolf Zukor, Andy Vajna, Vörös Tamás Project, Vörös Janka, Elsa Walle, Winand Gábor, Alba Regia Táncegyüttes, Ferenczi György, Pesti Rackák, Coco Loco, Kovács Zalán László, Csengey Dénes Kulturális, Osvárt Judit, Budapest Design Week, Design Week, Spike Lee, Thomas Vinterberg, Naomi Kawase, Halle Berry, Erdélyi Héttel, Márai Sándor-napokkal, Shakespeare Fesztivállal, Acsai Roland Farkasok, Szigligeti Színház, filmes élet, idei Budapest, műfaji sokszínűség, szélesebb közönség, közös turnén, szarvasi Zebra, hatvani Retro, győri Dongó, várpalotai Alagsorban, összetartozást hangsúlyozza,
© 2013 TVN.HU Kft.