Belépés
Szép napot mindenkinek!
Egy fiatal fiú kiírást tett közzé !

Egy ország, magyar ország ( szándékosan írtam kis betűvel és külön, nem érdemel többet) Ez már nem Oláh Ibolya - Magyarország...!!!
Egy ország, ahol évente építünk stadionokat, egy ország, ahol egy 3 fős család 120.000 magyar forintból él és 120.000 Ft-ot fizet albérletre, egy ország, ahol kisvasutakra "költjük" a pénzt,...
2019-07-19 08:50:13
Szép napot mindenkinek!
A 60 év körüliek 65,3 pontra értékelték a fiatalok nárcizmusát, míg a sajátjukat 26,5-re. Eszerint az idősebbek nagyobbnak érzik a generációs szakadékot, és többre tartják saját magukat.Több felmérés szerint az alacsony önbecsülés legalább olyan mértékben érinti a fiatalokat, mint a túlzott önelégültség. Csak néhány szám egy tanulmányból:

Az ameri...
2019-07-09 09:31:43
Szép napot mindenkinek!
... Vajon mások is ilyen tudatlanul rendelnek? Vagy csak egy gyengébbnek tűnő lányka kapta meg a fiú rosszallását? Vajon a srác mással is így viselkedik?

Egymás után léptek idősek, fiatalok, asszonyok, lányok, férfiak és fiúk a pulthoz. Az esetek 60-70%-ában az "egy ..... kérek" hangzott el. Egy köszönés nélküli, határozott, de jobbára alá- és fölérendelt, semmiképp sem par...
2019-06-27 09:04:03
Elhunyt Franco Zeffirelli
... a korábbi akcióhős Mel Gibsont választotta.
Vászonra vitte Charlotte Bronte Jane Eyre című regényét, az Egy apáca szerelme című filmben egy családi kényszer miatt kolostorba vonult fiatal lány történetét mesélte el, az önéletrajzi elemekkel átszőtt Tea Mussolinivel című filmdrámája a fasizmus időszakában játszódik. Sokáig tervezte, hogy operafilmet forgat az ünnepelt szoprán ...
2019-06-15 23:32:28
Ma kezdődik a Margó Irodalmi Fesztivál
... Viola Stern Fischerrel készített interjúiból írta meg A Mengele-lány című könyvet. A Prágában élő, pszichiáterként dolgozó Svetlana Zuchová Yesim című kisregényével érkezik, amelyben egy fiatal ausztriai emigráns török énekesnő történetét meséli el.
Idén is lesznek az irodalomhoz kötődő koncertek, szombaton pedig gyerekprogramokkal várják a családosokat. Varró Dani diafilmekk...
2019-06-12 12:32:04
Pünkösdi népszokások
... jelenítettek meg, de volt, ahol lakodalmi menetet menyasszonnyal és vőlegénnyel. Ez a szokás hasonló a pünkösdi királynéjáráshoz, de ez elsősorban adománygyűjtésre szolgált. A gyerekek, vagy fiatalok csapata énekelve, táncolva végigjárta a falut, s adományt gyűjtött.


Törökbasázás, borzakirály, rabjárás
Nyugat-Magyarország egyes vidékein voltak jellemzőek pünk...
2019-06-10 01:17:09
Pünkösd
... jelenítettek meg, de volt, ahol lakodalmi menetet menyasszonnyal és vőlegénnyel. Ez a szokás hasonló a pünkösdi királynéjáráshoz, de ez elsősorban adománygyűjtésre szolgált. A gyerekek, vagy fiatalok csapata énekelve, táncolva végigjárta a falut, s adományt gyűjtött.


Törökbasázás, borzakirály, rabjárás
Nyugat-Magyarország egyes vidékein voltak jellemzőek pünk...
2019-06-08 21:44:28
Bátrak Ligája - A tatabányai Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola nyert
... Magyarországra is kitekintettünk, hiszen a fináléban hét határon túli magyar iskola is képviseli magát."
Kitért rá: a sportszerű küzdelmek, versenyek abban is segítenek, hogy a diákok már fiatal korban fontos tapasztalatokat gyűjtenek, így felkészültebbé váljanak.
"Legalább ennyire fontos, hogy határon innen és határon túl barátságok alakulnak ki. Emellett a versenyzők ...
2019-06-07 19:52:39
Több mint nyolcvan programmal várja a közönséget a Margó Irodalmi Fesztivál
... tábort, Josef Mengele kísérleteit, végül megszökött a nácik elől.
A Prágában élő, pszichiáterként dolgozó Svetlana Zuchová Yesim című kisregényével érkezik a sorozatra, amelyben egy fiatal ausztriai emigráns török énekesnő történetét meséli el, aki egy terápia folyamán próbálja megérteni és elmondani a benne rejtőző, zavaró érzéseket.
Valuska László elmondta, hogy a Mar...
2019-06-04 10:41:19
Tokió 2020 - Mészáros Eszter meglepődött a kvótán, edzője nem
... hanem az 50 méteres összetettel is sokat foglalkoznak majd, hogy az is kiemelkedően menjen Mészárosnak, mivel a kvótával jó eséllyel abban a számban is szerepelhet majd Tokióban.
A fiatal tehetség a harmadik magyar sportlövő kvótát szerezte meg Tokióra Major Veronika (pisztoly) és Péni István (puska) után, viszont az elsőt női puskában. Számonként nemzetenként két-két versen...
2019-05-31 09:41:03
1 2 3 ...................471 472 ..........707 708 ..........942 943 
Címkék: Elhunyt Franco Zeffirelli, Margó Irodalmi Fesztivál, Bátrak Ligája, Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola, Mészáros Eszter, Oláh Ibolya, Charlotte Bronte Jane Eyre, Viola Stern Fischerrel, Svetlana Zuchová Yesim, Varró Dani, Josef Mengele, Valuska László, Tokióra Major Veronika, Péni István, tatabányai Dózsa, fiatalok nárcizmusát, idősebbek nagyobbnak, generációs szakadékot, alacsony önbecsülés, túlzott önelégültség, gyengébbnek tűnő, srác mással, esetek 60-70%-ában, köszönés nélküli, korábbi akcióhős, családi kényszer, önéletrajzi elemekkel, fasizmus időszakában, ünnepelt szoprán, fiatal ausztriai, irodalomhoz kötődő, szokás hasonló, pünkösdi királynéjáráshoz, sportszerű küzdelmek, nácik elől, terápia folyamán, benne rejtőző, fiatal tehetség, harmadik magyar, királynéjáráshoz, adománygyűjtésre, pszichiáterként, tapasztalatokat, magyarországra, kitekintettünk, menyasszonnyal, felkészültebbé, kisregényével, jelenítettek, törökbasázás, tanulmányból, sportiskolai, magyarország, foglalkoznak,
© 2013 TVN.HU Kft.