Belépés
Online tudományos konferencia a Műegyetemen
... támogató ösztöndíjrendszerre nem volt példa korábban, ezért ez a hazai kutatásfinanszírozás kiemelkedően fontos pillére.
Mint hozzátette, a Műegyetem célja, hogy a programmal a tehetségeket már az egyetemi tanulmányok kezdetétől a kutatói és innovációs életpálya felé orientálja.
Szabó István, a programot szakmai operatív irányítóként kezelő Nemzeti Kutatási, Fejlesztési ...
2020-05-27 13:52:29
Tizennégy bérletet kínál az új évadban a Müpa
... Kamarakincsek-bérletben Frankl Péter, Várdai István, Víkingur Ólafsson, Baráti Kristóf és Várjon Dénes ad koncertet.
Folytatódik az Európai Hangversenytermek Szövetségével (ECHO) közös, fiatal tehetségeket bemutató Rising Stars sorozat, a Felfedezések bérlet révén fiatal tehetségeket ismerhet meg a közönség.
A Müpa két különböző matinébérletet kínál a 10-14 éves koroszt...
2020-03-11 14:41:48
Tudomány Világfóruma - Pacsay-Tomassich Orsolya: a tudomány az innováció gyökere
... innováció területén megvalósuló nemzetközi együttműködés elősegítésének fontosságát.
Az államtitkár beszélt Magyarország azon képességének erősítéséről, hogy magához vonzza a fiatal tehetségeket, amihez egy modern, nemzetközi, felsőoktatási szektor kialakulásának elősegítésére van szükség.
"A magyar kormány évek óta a versenyképesség és a "puha" diplomácia szempontjából ...
2019-11-23 14:51:39
Kibervédelmi intézet: sokat javult Magyarország kiberbiztonsági felkészültsége
... hallgatói gyűltek össze. A múlt heti elődöntő után került sor a keddi döntőre, ahová 10 csapat került be.
A verseny célja egyebek mellett az, hogy megkeressék azokat a fiatal tehetségeket, akik a jövőben állami kiberbiztonsági szervezeteknél vagy különböző vállalatoknál dolgozhatnak majd, illetve akik egy komolyabb biztonsági incidens esetleges bekövetkezésekor segíteni tudna...
2019-10-29 18:05:20
Megnyílt a Budapesti Illusztrációs Fesztivál egyik fő kiállítása
... kommüniké idézte Herbszt László illusztrátort, a fesztivál egyik főszervezőjét, aki elmondta: nem titkolt szándékuk ösztönözni a hazai irodalmi illusztrációt, láthatóvá tenni a fiatal tehetségeket, hosszabb távon pedig reprezentálni a magyar illusztrációt nemzetközi szinten is.
A pályázat nyertesei közül a Móra Ferenc Könyvkiadó fődíját Grela Alexandra; a fesztivál tudományos...
2019-10-11 18:42:02
Demográfiai konferencia - Novák: a gyermekvállalás értékkérdés
... beszámolhatnak a résztvevők.
Külön méltatta a konferencián fellépő Snétberger Ferenc gitárművészt, aki Kárpát-medence-szerte keresi és találja meg a fiatal - elsősorban roma - tehetségeket, akiket a kormányzat által évek óta támogatott iskolájában nemcsak zenére, hanem "életre is tanít".
Előadásában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára so...
2019-09-06 12:51:27
Mentorprogram indul hazai formatervezők számára
... oktatóközpont működik, ezek közül hét Olaszországban, kettő Spanyolországban és kettő Brazíliában található. Évente 10 ezer hallgatóval dolgoznak együtt és 106 országban gondozzák a tehetségeket. Így a hallgatók nemcsak a kurzusokat végzik el, hanem belekerülnek egy nemzetközi körforgásba is - tette hozzá. Mint mondta, a program kölcsönös tanulási folyamatra, ismeretátadásra ad le...
2019-08-28 12:21:48
Férfi kosárlabda NB I - Olajbányász néven folytatja a Szolnok
... nemzetközi porondra, ahogyan a vízilabdázóktól is jó szereplést várunk. A labdarúgók visszatértek a másodosztályba, ezt is meg akarjuk őrizni. Egy dolgot elvárunk a csapatoktól: szolnoki tehetségeket kell beépíteniük az aktív rotációba. Ennek megfelelően fiatal játékosaink a B csoportos csapatunkban is fejlődhetnek" - fogalmazott.
A kupában címvédésre, a bajnokságban pedig ér...
2019-08-23 16:12:10
Egyedülálló együttműködésbe kezd a fehérvári és a győri jégkorongklub
... projekt közös elősegítése, melynek része az Erste Liga-csapat győri szerepeltetése, illetve hogy az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián tanuló fiatalok mellett a Győrben nevelkedő tehetségeket is fokozatosan beépítsék az együttesbe.
A sportvezető hozzátette, a hároméves megállapodás első harmadában, azaz a 2019/20-as szezonban a Fehérvári Titánok gárdája legalább 12 mérkőzé...
2019-06-19 19:14:39
VéNégy Fesztivál - A fiatal tehetségek a középpontban
... Irie Maffia, a Follow The Flow és egy multikulturális zenekar, a Russkaja is. Hangsúlyozta: a szervezők kiemelten fontosnak tartják, hogy a visegrádi négyek országaiból érkező fiatal tehetségeket is bemutassák. Csehországból az I Love You Honey Bunny, Szlovákiából a Don't Trust Butterflies, Lengyelországból a niXes ad koncertet, míg Magyarországot a DLRM, az Ohnody, a Carson Coma ...
2019-06-10 10:36:21
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 
Címkék: Tudomány Világfóruma, Pacsay-Tomassich Orsolya, Budapesti Illusztrációs Fesztivál, VéNégy Fesztivál, Szabó István, Nemzeti Kutatási, Kamarakincsek-bérletben Frankl Péter, Várdai István, Víkingur Ólafsson, Baráti Kristóf, Várjon Dénes, Európai Hangversenytermek Szövetségével, Rising Stars, Herbszt László, Móra Ferenc Könyvkiadó, Grela Alexandra, Snétberger Ferenc, Előadásában Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Erste Liga-csapat, Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián, Fehérvári Titánok, Irie Maffia, Follow The Flow, Love You Honey Bunny, Trust Butterflies, Carson Coma, innováció gyökere, gyermekvállalás értékkérdés, győri jégkorongklub, fiatal tehetségek, egyetemi tanulmányok, programot szakmai, 10-14 éves, államtitkár beszélt, fiatal tehetségeket, magyar kormány, múlt heti, keddi döntőre, verseny célja, jövőben állami, komolyabb biztonsági, fesztivál egyik, hazai irodalmi, magyar illusztrációt, pályázat nyertesei, fesztivál tudományos, konferencián fellépő, kormányzat által,
© 2013 TVN.HU Kft.