Belépés
Együttműködési megállapodást írt alá a HM és Honvédelmi Sportszövetség
... figyelmet arra, hogy bár fiatal korban még nem lehet elkezdeni a honvédelemre, hazafiasságra való nevelést, viszont a sport egyfajta tartást ad a fiataloknak, segít nekik abban, hogy egészségesen, életerősen nőjenek fel, ugyanakkor olyan erényekre - közösségi szellem, küzdeni akarás, kitartás - is megtanítja őket, melyekre a katonáknak is szükségük van. Benkő Tibor szerint ez a mu...
2019-10-18 11:21:10
Érdekes előadás - az egészségről
... uraim, van még remény!
Most pedig következzék egy kis tudomány: Arizonában 1993. novemberében érdekes kísérletet végeztek. Három fiatal pár három évig teljes elszigeteltségbe vonult. Egészséges táplálékon éltek, amelyet saját maguknak megtermesztették, tiszta levegőt szívtak, és tisztított vizet ittak.
Három év múltán a Kaliforniai egyetem gerontológusai megvizsgálták ők...
2019-10-17 00:56:13
Izsó Mihály emlékverseny, országos kempo bajnokság Újfehértón
...
Szabó Tünde azt mondta, ők azok akik a környezetükben megmutatják, miért fontos a sport, a mozgás, ami az egészséges élet alapja is.
"Ha a gyerekek sportosak, a szülők is azok lesznek" - hangoztatta az államtitkár, hozzátéve: a sportvezetőknek az a feladata, hogy minden feltételt biztosítsanak a sportolni vágyóknak.
"Elhivatottság, szorgalom, kitartás - erről szól a...
2019-10-05 14:11:42
A halott orvos nem hazudik...
... uraim, van még remény!
Most pedig következzék egy kis tudomány: Arizonában 1993. novemberében érdekes kísérletet végeztek. Három fiatal pár három évig teljes elszigeteltségbe vonult. Egészséges táplálékon éltek, amelyet saját maguknak megtermesztették, tiszta levegőt szívtak, és tisztított vizet ittak.
Három év múltán a Kaliforniai egyetem gerontológusai megvizsgálták ők...
2019-10-03 13:41:59
Klinikai pszichológus és vegyész nyerte el idén A nőkért és a tudományért ösztöndíjat
... stresszhatás érheti, ezekre a sejtek esetenként önmegsemmisítő választ adnak. A kutatónő azt vizsgálja, hogyan segíthetnének abban a sejteknek, hogy megbirkózzanak a stresszhatásokkal és egészségesen folytassák tovább működésüket. Ha sikerül elérni, hogy a szervezet ellenállóbb legyen a molekuláris stresszel szemben, akkor az agy szerkezete nem sérül, így sok betegség, köztük az A...
2019-09-23 18:34:12
Horváth Ildikó: az egészségért tett nemzeti intézkedéseket meg kell osztani
... lennie - vélte az államtit...
2019-09-19 16:41:49
Demográfiai konferencia - A családtámogatások fontosságáról beszéltek külföldi miniszterek
... mint most, azonban a születési arányszám jelenleg 1,7, ami azt jelenti, hogy csökken a népesség.
Az ország legnagyobb kihívása a közbiztonság helyreállítása - mondta, hangsúlyozva, egészséges családi légkört kell létrehozni, amelyben a nők és a gyermekek is biztonságban érezhetik magukat.
Jaime Mayor Oreja, Spanyolország volt belügyminisztere szerint a legtöbb európai or...
2019-09-05 17:12:42
Női röplabda Eb - A hollandok kapitánya olimpiai éremben bízik
... klubcsapataikba.
"Nem hiszem, hogy a világon van olyan munkavállaló, aki évi hat nap szabadsággal szeretne dolgozni. Ezek a lányok napi hat órán át vannak fizikai megterhelésnek kitéve, nem egyszerű egészségesen tartani őket" - jelentette ki Morrison.
A holland együttes hiába tartozik az olimpia esélyesei közé, egyelőre nem jutott ki Tokióba: az augusztusi selejtező mind...
2019-08-27 08:11:04
Simicskó: biztonságukat szolgáló hivatásokkal is megismerkedhetnek a fiatalok az Erzsébet-táborokban
... Gripen-szimulátorral, ergométerrel és lézeres lövészeti lehetőséggel készülnek a gyerekeknek.
Simicskó István kiemelte: a Honvédelmi Sportszövetség célja, hogy a magyar fiatalokat egészséges nemzettudatra nevelje és a honvédelmi sportokon keresztül egy "egészséges patrióta életérzést" alakítson ki bennük.
A rendezvényen Hornyák Tibor, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyerme...
2019-07-31 12:31:36
Államtitkár: fiatalokra és tudatos fogyasztókra van szükség a mezőgazdaságban
... és lett annak fővédnöke Nagy István agrárminiszter, mert az segíti a jövő fiatal termelőit megtalálni, illetve az otthoni friss zöldség termelésével a résztvevő családok maguk is az egészséges és tudatos táplálkozás felé tehetnek lépéseket.
Az államtitkár arról is beszélt: a program a közös kertészkedéssel családokat építő tevékenység is egyben, és közösségi szinten a kormány...
2019-07-19 17:41:57
1 2 3 ...........................83 84 ..............125 126 .............165 166 167 
Címkék: Honvédelmi Sportszövetség, Izsó Mihály, Horváth Ildikó, Benkő Tibor, Szabó Tünde, Jaime Mayor Oreja, Simicskó István, Hornyák Tibor, Kárpát-medencei Gyerme, Nagy István, halott orvos, tudományért ösztöndíjat, egészségért tett, családtámogatások fontosságáról, hollandok kapitánya, sport egyfajta, környezetükben megmutatják, egészséges élet, gyerekek sportosak, sportolni vágyóknak, sejtek esetenként, szervezet ellenállóbb, molekuláris stresszel, születési arányszám, ország legnagyobb, közbiztonság helyreállítása, legtöbb európai, lányok napi, holland együttes, olimpia esélyesei, augusztusi selejtező, magyar fiatalokat, honvédelmi sportokon, rendezvényen Hornyák, jövő fiatal, otthoni friss, résztvevő családok, államtitkár arról, közös kertészkedéssel, megtermesztették, elszigeteltségbe, belügyminisztere, sportvezetőknek, klubcsapataikba, mezőgazdaságban, kertészkedéssel, helyreállítása, környezetükben, agrárminiszter, sportszövetség, gerontológusai, együttműködési, megbirkózzanak, intézkedéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.