Belépés
Mandiner - Novák Katalin tiltakozik Niedermüller Péter szavai ellen
... akár az édesapa otthon töltheti, a családi adókedvezményt a szülők tetszés szerint oszthatják meg, a gyermek mellett egészen korán munkát lehet vállalni - sorolta. Megjegyezte, hogy a fiatalok olyan segítséget kapnak a közös életkezdéshez, amilyet korábban soha.
Ha valaki ezzel együtt úgy dönt, hogy nem köt házasságot, nem vállal gyermeket, őt nem éri hátrány - emelte ki Nová...
2020-01-29 15:41:37
Fidelitas-kongresszus - Gulyás: ahhoz, hogy a polgári kormányzásnak legyen jövője, szükség van a Fidelitasra
...
Gulyás Gergely rámutatott: sokszor beszélnek arról, hogy a fiatalok nem támogatják olyan mértékben a jelenlegi kormánypártokat, mint amilyen mértékben a társadalom más korosztályai.
A valóság az, ha megnézik a Medián kutatását, akkor abból az derül ki, hogy a 30-39 éves korosztály körében a legerősebb a Fidesz támogatottsága, mintegy 50 százalékos. Nincs még egy korosztá...
2019-11-30 14:31:31
ITM: aki a fiatal vállalkozásokba fektet, a nemzet jövőjébe invesztál
... magyar kkv-k jól teljesítettek, sikeresen tartották az iramot a versenyben akár a nagyvállalatokkal, akár a külföldi társaikkal szemben is, erre számos jó példa akad, amely ösztönözheti a fiatalokat - tette hozzá.
Schanda Tamás rámutatott arra, hogy a magyar gazdasági modell középpontjában is a versenyképesség erősítése, a vállalkozó szemlélet áll. A patrióta magyar gazdaságp...
2019-11-22 21:17:52
Palkovics: a kormány elkötelezett, hogy a jövőben még több kiváló szakember kerüljön ki az egyetemekről
... közös erőfeszítések szükségesek - fogalmazott.
Arról is szólt, hogy az...
2019-11-22 19:11:23
ITM-államtitkár: minden fiatal rendkívüli tehetség, aki részt vett a WRO-on
... Európa öt legélhetőbb országa közé tartozzon, az átgondolt és ésszerű gazdaságpolitika mellett jó szakemberekre van szükség.
A kormány ezért tesz meg mindent annak érdekében, hogy a fiatalok megfelelő tudást, szaktudást szerezhessenek, válasszanak bármilyen pályát maguknak - mondta az államtitkár.
Hangsúlyozta: a magyar fiatalok kiemelkedően jól szerepeltek a WRO robotép...
2019-11-14 22:32:49
Október 23. - Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában
... nem is volt ellentmondás, mivel Európa nyugati fele akkor még valóban a szabad nemzetek közös hazája volt" - mondta.
Orbán Viktor kifejtette: amikor 1956 hőseire gondolunk, először fiatalokat látunk magunk előtt, "pesti srácokat és leányokat", akik bátran emeltek szót és fegyvert a megszállók és helytartóik ellen.
"Vitte őket fiatalságuk, vitte őket a hit, hogy fordítha...
2019-10-23 20:41:50
Szebenyi Judit versei
... nem lehetek néma, mikor látom népem
Haldoklik, elmenekül, vagy elmegy más országba jövőjét keresve.
Magyar nép a tudás atyja, bölcsője volt mindenkoron,
Nem engedhető meg fiatalok elmenjenek, saját Hazájukból!
Tenni kell, értük és mindenkiért, mert egyek vagyunk,
Ne szavakkal ígérjetek, emberek, tettek kellenek, sürgősen!
Össze kéne fogni már, meddig ...
2019-10-12 19:00:15
Illés Boglárka: több mint 3,3 milliárd forint fordítható idén tehetséggondozásra
... nemzetközi iskola ösztöndíjprogramját, amelyet a közelmúltban fogadott el a debreceni közgyűlés.
A polgármester elmondta: az ösztöndíjakkal a városnak az a célja, hogy a tehetséges fiatalok az iskola elvégzése után is Debrecenben maradjanak.
A Tehetségbarát Önkormányzat díjról szólva Papp László közölte: az elnyert 1,5 millió forintból a nyári szünetben harminc nehéz s...
2019-10-09 13:41:43
Schanda Tamás: sikertörténet a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program
... fogalmazott: hazánk versenyképességének egyik legfőbb záloga a sikeres és jól működő felsőoktatás.
A Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program abban támogatja a pedagóguspályára készülő fiatalokat, hogy a lehető legkevesebb anyagi terhet kelljen viselniük, és ezáltal is minél inkább a tanulmányaikra koncentrálhassanak - mondta az államtitkár.
Hozzátette: az ország jövője sze...
2019-09-17 16:52:24
Önkormányzat 2019 - Kövér: a választás tétje a fiatalok jövője
...
Kövér László a baranyai városban rendezett lakossági fórumon azt mondta: Magyarország a településekkel együtt felfelé ívelő korszakban van, ennek folytatásához pedig együttműködés kell a polgármesterek és a kormány között. A választóknak azt kell mérlegelniük - folytatta -, megéri-e, érzelmeik alapján döntve, olyanok kezébe adni településüket, akik politikai háború csatájakén...
2019-09-16 22:52:54
1 2 3 .........29 30 ....43 44 ....57 58 59 
Címkék: Novák Katalin, Niedermüller Péter, Szebenyi Judit, Illés Boglárka, Schanda Tamás, Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program, Gulyás Gergely, Orbán Viktor, Tehetségbarát Önkormányzat, Papp László, Kövér László, polgári kormányzásnak, fiatal vállalkozásokba, nemzet jövőjébe, kormány elkötelezett, nemzetek Európájában, választás tétje, fiatalok jövője, édesapa otthon, családi adókedvezményt, szülők tetszés, gyermek mellett, fiatalok olyan, közös életkezdéshez, jelenlegi kormánypártokat, 30-39 éves, versenyben akár, külföldi társaikkal, magyar gazdasági, versenyképesség erősítése, vállalkozó szemlélet, patrióta magyar, kormány ezért, fiatalok megfelelő, magyar fiatalok, szabad nemzetek, tudás atyja, közelmúltban fogadott, debreceni közgyűlés, polgármester elmondta, tehetséges fiatalok, iskola elvégzése, nyári szünetben, pedagóguspályára készülő, lehető legkevesebb, ország jövője, baranyai városban, településekkel együtt, kormány között, gazdaságpolitika, pedagóguspályára, vállalkozásokba, versenyképesség,
© 2013 TVN.HU Kft.