Belépés
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... falvakban élőket érinti, akik esetében így akkor is lehetővé válik családi otthonuk megjelenítése a személyi igazolványon, ha egy közeli nagyváros kórházában születtek. A kormánypárti politikusok hangsúlyozták, a kormány Magyar Falu Programjának keretében szervezett társadalmi egyeztetéseken különösen sokszor felmerült ez az igény.
Módosultak a különleges jogállású szervekre...
2020-04-06 16:52:38
Koronavírus - Deutsch Tamás: Ujhelyi hazudik az EU pénzügyi támogatásaival kapcsolatban
... plusz pénz nincs. Ezek az összegek a tagállamoknak a 2014-2020-as időszakra már korábban, hét évre előre megítélt tagállami uniós pénzügyi borítékjaiban benne vannak."
A fideszes politikus leszögezte azt is, hogy az EU késlekedett a döntéseivel, annak ellenére, hogy a járvány példátlanul súlyos és rendkívül komolyak a gazdasági, szociális következményei. Az Európai Bizottság ...
2020-03-29 19:52:58
Koronavírus - Fővárosi frakciók: jogszabály szerinti a közgyűlés hatáskörének főpolgármesteri átvétele
... szükséges hatásköröket a bizottságoktól és a közgyűléstől. Feltételezik és remélik, hogy ezt "nem hatalmi törekvései és a PR tevékenysége érdekében teszi" - fogalmazott a kormánypárti politikus, aki közölte: amiben Karácsony Gergely kéri, egyeztetnek vele, és figyelemmel követik minden intézkedését.
Láng Zsolt kitért arra is, hogy veszélyhelyzetben, például egy mostani világj...
2020-03-24 18:23:52
Koronavírus - Szájer József: hagyják abba a felelőtlen bekiabálást kívülről!
... szerint - Magyarország esetében a törvények uralma is kevés. Szükség van az ország felett uniós gyámkodásra is, erre szólítja fel a vezető uniós tisztségviselőket" - fűzte hozzá a fideszes politikus.
Veszélyhelyzetben az ország vezetői olyan intézkedéseket is meghozhatnak, amelyet "normál üzemmódban" nem, de a védekezés hatékonysága érdekében szükség lehet rájuk. Ilyenkor kor...
2020-03-23 13:31:34
Illegális bevándorlás - Kontrát: jelentősen nőtt a nyomás a déli határon
... kérdést. Úgy fogalmazott: a koronavírus-járvány közepette a török elnök tette "felér egy háborús bűncselekménnyel". Ez a helyzet a magyar emberekre tényleg veszélyt jelent - mondta az MSZP-s politikus.
Balogh János országos rendőrfőkapitány közölte: az illegális migrációs nyomás a határokon változatlanul kimagasló. Bemutatott a bizottságnak egy "meggyőző", heti bontású diagra...
2020-03-11 10:21:24
Székely szabadság napja - Szimpátiarendezvényt tartottak Budapesten
... Marosvásárhelyen nem lehetett megtartani a székely szabadság napját.
Ez ugyanakkor emeli a budapesti esemény jelentőségét - vélekedett.
Elfogadhatatlannak nevezte, hogy egyes politikusok a magyarok elleni uszítással akarnak érvényesülni. Az ilyen ügyekben "nem annyira érzékeny az európai politikai elit" - jegyezte meg Keresztes László Lóránt.
Bár az aláírásgyűjtés ...
2020-03-10 22:13:41
Krónika 5. rész (származási hely)
... Hozzátette, örül neki, hogy a kormánypárti képviselő részt vesz a vitában, mert "addig se közpénzt talicskázik ki a haverjainak, rokonainak és üzletfeleinek, mint általában szokta".
A politikus érthetetlennek nevezte, hogy ha egy kormányzati programról van szó, akkor a javaslatot miért nem a kabinet nyújtotta be.
Hangsúlyozta, az emberek egy része számára fontos ügy lehe...
2020-03-10 13:53:05
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
... lejárató cikkek alapján".
A magyar média sokszínű, mindenki megtalálja a saját ízlésének, világnézetének és igényeinek megfelelő médiumokat - jelentette ki. Nem lenne helyes, ha politikusok kommentálnák médiumok szerkesztési gyakorlatát vagy nyomást gyakorolnának - érvelt.
Később megjegyezte, hogy Karácsony Gergely főpolgármester volt az, aki bojkottot hirdetett egy tele...
2020-03-09 18:47:09
MSZP: kettős mércét alkalmaz az ügyészség
...
Kunhalmi Ágnes kifejtette: az ügyészség büntetőeljárást indított lopás miatt egy 20 éves soproni egyetemista fiú ellen, aki egy szocialista politikus fia és az őszi önkormányzati választási kampányban leszedett három fideszes plakátot.
Elmondta, fideszes aktivisták a tavaly májusi európai parlamenti választás előtt kisbusszal szállítottak el több tucat MSZP-s választási ...
2020-03-09 15:37:15
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... Magyarországon él az EU második legszegényebb nemzete, a kormánya pedig a második legkorruptabb. A Jobbik elnöke szerint Orbán Viktor "elveszítette a kapcsolatot a valósággal". Az ellenzéki politikus azt mondta, nem "konzultálgatni" kell, hanem ki kell menni a nép közé, és meg kell nézni, hogyan élnek az emberek.
A kormányfő úgy reagált: Magyarország 2010-ben pénzügyi csődbe ...
2020-03-02 15:13:03
1 2 3 .................428 429 .........642 643 .........855 856 857 
Címkék: Deutsch Tamás, Szájer József, Magyar Falu Programjának, Európai Bizottság, Karácsony Gergely, Láng Zsolt, Balogh János, Keresztes László Lóránt, Kunhalmi Ágnes, Orbán Viktor, közgyűlés hatáskörének, felelőtlen bekiabálást, déli határon, személyi igazolványon, közeli nagyváros, kormánypárti politikusok, kormány Magyar, különleges jogállású, 2014-2020-as időszakra, fideszes politikus, járvány példátlanul, kormánypárti politikus, mostani világj, törvények uralma, ország felett, vezető uniós, ország vezetői, védekezés hatékonysága, török elnök, háborús bűncselekménnyel, magyar emberekre, illegális migrációs, határokon változatlanul, székely szabadság, budapesti esemény, magyarok elleni, ilyen ügyekben, európai politikai, kormánypárti képviselő, politikus érthetetlennek, kormányzati programról, javaslatot miért, kabinet nyújtotta, része számára, magyar média, saját ízlésének, ügyészség büntetőeljárást, szocialista politikus, őszi önkormányzati, tavaly májusi, kormánya pedig, második legkorruptabb,
© 2013 TVN.HU Kft.