Belépés
Fidesz-KDNP: kampányígéretei ellenére bérlakásokat adna el Pikó
... önkormányzati lakásokat vesznek, valamint leállítják az önkormányzati lakóházak privatizációját. Azt is állították, hogy lakásügynökséget is létrehoznak - jegyezte meg. A kormánypárti politikus rámutatott: mindezeknek alapvetően ellentmond a mostani javaslat.
Kitért arra is: Pikó András a kampányban arról beszélt, hogy 1500 üres bérlakást utal ki az azt igénylőknek. Ennyi üre...
2020-01-23 15:51:38
Fidesz: Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait?
...
A fideszes politikus úgy fogalmazott: "kiderült, valami nagyon nem stimmel a Gyurcsány-párt adatkezelési gyakorlata körül".
Pontosan milyen külföldi szervereken tárolják a magyarok adatait, és kik kezelik ezeket az adatokat? "Igaz az, hogy a Gyurcsány és a Soros emberei által alapított külföldi céghez terelik az adatokat?" - tette fel kérdéseit Zsigmond Barna Pál, aki sz...
2020-01-22 16:32:36
Budaörsi önkormányzat: a betegek problémáiból igyekszik politikai tőkét kovácsolni a helyi Fidesz
... betegeken további szemműtéteket kellett végrehajtani a Szent János Kórházban, ahol több betegnek is jelezték, hogy valószínűleg maradandó károsodást fog elszenvedni - emlékeztetett a fideszes politikus.
Czuczor Gergely egyebek között arra vár választ Wittinghoff Tamás polgármestertől, hogy tervezi-e a város vezetése felülvizsgálni az egészségügyi központot üzemeltető Jump Con...
2020-01-20 18:42:31
LMP: a közös ellenzéki polgármesterjelölt személye garancia, hogy Győr zöld és tiszta város legyen
...
Kendernay János elmondta, hogy az MSZP győri szervezetének elnöke meglátása szerint együtt tud majd élni és dolgozni a fideszes többségű közgyűléssel.
A politikus beszélt arról is, hogy Magyarországnak progresszív és zöld változásra van szüksége, amely reményei szerint legkésőbb 2022-ben, a legközelebbi országgyűlési választáson be tud következni, azonban a jövő vasárna...
2020-01-18 14:31:53
DK: azok a nagycsaládosok kapjanak autóvásárlási támogatást, akik egyébként nem tudnának autót venni
... de ez nem hozza helyre az elmúlt tíz évben okozott károkat és nem teszi semmissé a bíróság ítéletét. Megjegyezte, hogy az ügyben egyébként érdemes megvárni a Kúria döntését is.
A politikus azt mondta, értik, hogy a település nem képes kifizetni egy ekkora kártérítést, ezért "fizesse ki helyette a kormány, akinek elsődleges felelősége van ebben az ügyben". Jelenleg ugyanis a k...
2020-01-17 12:31:36
A Mi Hazánk korlátozná a legális bevándorlást is
... tervét, hogy a Budapest Pride ideje alatt kitűzzék a szivárványos zászlót a polgármesteri hivatalokra. Ezt a családok elleni nyílt hadüzenetnek tekintik.
A teniszedzőként dolgozó politikus arról is szólt: arra kérik a kiemelkedő csapatsportok szakszövetségeit, hogy korlátozzák a külföldi csapatjátékosok számát.
Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a közérdek sére...
2020-01-17 11:51:24
Gyöngyöspatai iskolaügy - Horváth: a diákok hosszú távú előnyeit szolgáló megoldásra van szükség
... helyzetbe hozná - fogalmazott.
A tankerület ugyancsak nem rendelkezik a rá kirótt kártérítési kötelezettség összegének megfelelő, szabadon elkölthető forrással - tette hozzá a fideszes politikus.
Horváth László a bírósági döntést igazságtalannak, egyoldalúnak, túlzónak, rombolónak és felelőtlennek nevezte, mert nem mérlegeli a következményeket.
A kifizetési határi...
2020-01-16 17:32:15
DK: nemzeti érdek, hogy a Fideszt zárják ki a Néppártból
... szavazást értékelve azt mondta, Európa számára mostanra világossá vált, hogy Orbán Viktor semmit sem tanult a Sargentini-jelentésből, és "boldogan ugrál tovább a magyar demokrácia romjain". A politikus hangsúlyozta, hogy az Európai Néppárt képviselőinek jelentős része is az indítvány elfogadása mellett szavazott.
Európában elfogyott a levegő Orbán Viktor körül - fogalmazott a...
2020-01-16 14:41:44
Uniós biztos: a magyar kormány intézkedései indokolttá teszik a 7-es cikk szerinti eljárás folytatását
... szól.
Vádak hangzanak el, de a tényekre senki nem kíváncsi. Az újabb határozati vita az uniós szerződés betűjével és szellemiségével ellentétes - tette hozzá.
Győri Enikő fideszes politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Parlament baloldali-liberális kezdeményezésű határozattervezete nem áll meg semmiféle jogi eljárásban, ugyanis több pontban is ellentmond ...
2020-01-15 20:22:39
Európai Parlament: kapjanak központi szerepet a polgárok az Európa jövőjével foglalkozó konferencián
... az Európai Unió pedig a tagállami alkotmányoknak köszönheti létét, így kap az unió jelmondata - "egység a sokszínűségben" - valódi érvényt - fogalmazott.
Cseh Katalin, a Momentum politikusa rövid felszólalásában sürgette, hogy az EU jövőjével foglalkozó konferenciáról szóló állásfoglalás megszavazása esetén az EP cselekedetei a megszavazottakkal összhangban legyenek, és valós...
2020-01-15 18:22:30
1 2 3 .................426 427 .........640 641 .........852 853 854 
Címkék: Európai Parlament, Pikó András, Zsigmond Barna Pál, Szent János Kórházban, Czuczor Gergely, Wittinghoff Tamás, Jump Con, Kendernay János, Budapest Pride, Novák Előd, Horváth László, Orbán Viktor, Európai Néppárt, Győri Enikő, Európai Unió, Cseh Katalin, magyar emberek, betegek problémáiból, helyi Fidesz, közös ellenzéki, nagycsaládosok kapjanak, legális bevándorlást, diákok hosszú, magyar kormány, 7-es cikk, önkormányzati lakóházak, kormánypárti politikus, mostani javaslat, kampányban arról, fideszes politikus, magyarok adatait, város vezetése, egészségügyi központot, fideszes többségű, politikus beszélt, legközelebbi országgyűlési, jövő vasárna, bíróság ítéletét, ügyben egyébként, ekkora kártérítést, szivárványos zászlót, polgármesteri hivatalokra, családok elleni, teniszedzőként dolgozó, kiemelkedő csapatsportok, külföldi csapatjátékosok, párt alelnöke, közérdek sére, tankerület ugyancsak, bírósági döntést, kifizetési határi, magyar demokrácia, politikus hangsúlyozta, indítvány elfogadása,
© 2013 TVN.HU Kft.