Belépés
Greta Thunberg környezetvédő aktivista kapta a normandiai partraszállás emlékére alapított Szabadság-díjat
...
A 16 éves diáklány a díjjal járó 25 ezer eurót négy olyan szervezetnek ajánlotta fel, amelyek szerinte "az éghajlatigazságért és azért dolgoznak, hogy segítsék az olyan déli országokban élőket, akiket már érint az ökológiai és éghajlatváltozás".
A díjátadón több második világháborús veterán is megjelent, köztük a francia Léon Gautier és az amerikai Charles Norman Shay, ...
2019-07-21 21:02:39
Donald Trump szerint az általa bírált négy képviselőnőnek bocsánatot kell kérnie Amerikától
...
Az amerikai elnök vasárnapi Twitter-bejegyzései egyikében kifejtette: nem hiszi, hogy a képviselőnők - Omar Ilhan, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib és Ayanna Pressley - "képesek szeretni" az Egyesült Államokat.
"Bocsánatot kell kérniük Amerikától (és Izraeltől) a szörnyű (gyűlöletes) dolgokért, amit mondtak. Tönkreteszik a Demokrata Pártot, de ők gyenge és bizony...
2019-07-21 20:02:32
Egyházi szankciókkal sújtották a szexuális zaklatással vádolt amerikai püspököt
...
A 76 éves nyugalmazott püspökre kirótt "büntető intézkedéseket" a washingtoni egyházmegye jelentette be, de a hírt a Vatican News vatikáni hírportál közölte. Ez azt jelenti, hogy az egyházi eljárás szerint a Michael Joseph Bransfielddel szemben bevezetett szankciókról Ferenc pápa döntött.
Ezek értelmében az amerikai Wheeling-Charleston egyházmegyét korábban vezető Micha...
2019-07-21 17:12:11
Brit sajtó: London szankciókat jelenthet be Irán ellen a tartályhajó lefoglalása miatt
... zajlott az incidens időpontjában.
A Dryad Global nevű brit hajózásbiztonsági cég által megszerzett felvételen hallatszik, amint a Montrose arra hívja fel a Stena Impero legénységének figyelmét, hogy hajójuk nemzetközileg elismert átkelési útvonalon halad a szorosban, áthaladásukat a nemzetközi jog alapján senki nem akadályozhatja.
A Montrose ugyanezt közli az iráni egysé...
2019-07-21 13:21:41
Toxikológus: nincs negatív hatása egy doboz energiaitalnak
...
Az orvos vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta: egy doboz energiaitalnak körülbelül ugyanannyi a koffeintartalma, mint egy adag kávénak.
Rendszeres fogyasztás mellett azonban a 14 évesnél fiatalabbaknál magas vérnyomás és szívelégtelenség alakulhat ki - hívta fel a figyelmet. Riogatás és tiltás helyett azonban inkább beszélni kellene nekik arról, hogy a rendszeres...
2019-07-21 11:01:15
A kárpátaljai magyar képviselőjelöltek elleni újabb provokációra hívta fel a figyelmet a KMKSZ
...
A KMKSZ nyilatkozata a magyar jelöltek elleni újabb provokációnak nevezi a kampánycsendet megsértő akciót, és felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy senki ne dőljön be a hamis üzeneteknek, mindenki őrizze meg a nyugalmát, és legyen figyelmes. A magyar szervezet közölte, az ügyben feljelentést tettek az illetékes hatóságnál.
A KMKSZ korábban ugyancsak nyilatkozatban íté...
2019-07-20 12:21:19
Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán
...
Szabó Szilvia elmondta, a teljes kapacitással üzemelő autópálya-határátkelőhelyen három-, a közúti átkelőnél egyórás várakozási időre számíthatnak a Szerbia felé tartó autósok. Hozzátette: a szabadságukról visszatérők miatt a röszkei közúti átkelőnél egy, az autópálya-határátkelőhelyen fél órát kell várakozni a belépő oldalon.
Az ásotthalmi közúti átkelőnél mindkét irány...
2019-07-20 09:11:11
Giro d'Italia - Munkacsoport alakult a nagykanizsai befutó szervezésére
... felépíteni az ország harmadik velodromját, azaz fedett kerékpáros körpályáját is. A város ugyanakkor gazdasági hasznot is remél ettől a versenytől, hogy még inkább felhívja az olaszok figyelmét Nagykanizsára, mint befektetési helyszínre.
Dénes Sándor polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy nagyon fontos elismerés a városnak a Giro d'Italia helyszíneként szerepelni, de e...
2019-07-19 18:52:17
Betiltotta a Nébih a BoomBoom férfiaknak szánt étrendkiegészítő forgalmazását
...
A Nébih honlapján közzétett tájékoztatás szerint a férfiaknak kifejlesztett, potencianövelés elősegítésére szánt étrend-kiegészítőt a gödöllői Perfect Play Kft. forgalmazza. A tabletta terápiás mennyiségben tartalmaz szildenafilt, amivel a termék fogyasztóit komoly egészségkárosodási kockázatnak teszi ki.
A veszély elhárítása érdekében a Nébih azonnali hatállyal, végleg...
2019-07-19 13:41:50
Orvosi rendelőket avattak Csepelen
...
Borbély Lénárd, a kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) az ünnepségen úgy fogalmazott, a fejlesztés jó példa arra, hogy egy település akkor lehet sikeres, ha jó együttműködést alakít ki a kormányzattal.
Mint elmondta: az elmúlt években arra törekedtek, hogy fizikailag, szellemi és kulturális értelemben is megújítsák a kerületet.
Az egészségügy fejlesztése során klimat...
2019-07-19 12:51:53
1 2 3 ..........3105 3106 .....4658 4659 .....6210 6211 6212 
Címkék: Greta Thunberg, Donald Trump, Léon Gautier, Charles Norman Shay, Omar Ilhan, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley, Egyesült Államokat, Demokrata Pártot, Vatican News, Michael Joseph Bransfielddel, Dryad Global, Stena Impero, Szabó Szilvia, Dénes Sándor, Perfect Play Kft, Borbély Lénárd, normandiai partraszállás, általa bírált, szexuális zaklatással, tartályhajó lefoglalása, doboz energiaitalnak, kárpátaljai magyar, röszkei határátkelőhelyek, nagykanizsai befutó, díjjal járó, olyan déli, díjátadón több, francia Léon, amerikai Charles, amerikai elnök, washingtoni egyházmegye, egyházi eljárás, incidens időpontjában, iráni egysé, orvos vasárnap, adag kávénak, magyar jelöltek, kampánycsendet megsértő, lakosság figyelmét, hamis üzeneteknek, magyar szervezet, ügyben feljelentést, illetékes hatóságnál, teljes kapacitással, közúti átkelőnél, szabadságukról visszatérők, röszkei közúti, belépő oldalon, ásotthalmi közúti, ország harmadik, város ugyanakkor, olaszok figyelmét, férfiaknak kifejlesztett,
© 2013 TVN.HU Kft.