Belépés
Sarah Gordy Down-kóros színésznő és aktivista díszdoktori címet kapott egy brit egyetemen
... számára".
Gordy 2013-tól a Mencap jótékonysági szervezet első tanulási nehézségge...
2018-12-13 11:31:21
Politológus: önként vállalt túlórára kizárólag a munkavállaló belegyezésével van lehetőség
... lengettek. A felmutatott táblák közül volt, amelyen angol felirat szerepelt. Farkas Örs szerint ez is a...
2018-12-12 23:13:05
Dömötör: példátlan az ellenzék viselkedése az Országgyűlésben
... fogalmazott: az ellenzék évek óta nem tud meghatározó ügyekben alternatívát javasolni a magyaroknak, hozzátéve, kormányzásuk idején megduplázták a munkanélküliséget.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy a jelenlegi kormány kétszeresére emelte a szakmunkás minimálbért, és további béremelésekről tárgyal, 2010-hez képest pedig 700 ezerrel többen dolgoznak.
Az államtitkár közöl...
2018-12-12 20:52:46
Kelet-Közép-Európa evangélikus közösségeit mutatja be Fabiny Tamás új könyve
... korábbi elnök-püspöke arról beszélt: az evangélikus egyház nagy kísértése, hogy magába fordul, Fabiny Tamás könyve viszont éppen ennek ellenkezőjére, "a nyitásra tanít".
Felhívta a figyelmet arra: egy olyan kis egyháznak, mint a magyar evangélikus egyház, jó tudatosítani magában, hogy egy nagyobb közösség, egy hálózat tagja, és noha sokáig a külföldi kapcsolatok egyet jelente...
2018-12-12 20:13:07
Az EP új uniós stratégiát javasol a terrorizmus elleni fellépés hatékonyságának javítására
... tényleg biztonságossá teszi Európát - húzták alá.
Az állásfoglalás fő javaslatai között szerepel a radikális hitszónokok uniós megfigyelési listájának létrehozása. Mint írták, nagyobb figyelmet kell fordítani az Európába visszatérő, beazonosított harcosok biztonságának garantálására és büntetőeljárás alá vonására. A javaslatok között szerepel az unió külső határainak megerősí...
2018-12-12 20:12:37
Fidesz: az ellenzéki képviselők bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben
... Rámutatott: ez is egy baloldali, ellenzéki hazugság, az uniós irányelv 416 óra túlórát enged meg, amelyet több uniós országban bevezettek. Ez több, mint az új magyar szabályozás - hívta fel a figyelmet Kocsis Máté.
A szakszervezetek jogai sem csorbulnak, az erre vonatkozó állítás "régi, kommunista vezetők mantrája", akik meglepő módon még mindig uralják a szakszervezetek egy ...
2018-12-12 17:32:19
Fülöp Attila: a szociális ellátás közösségi ügy
...
Fülöp Attila hangsúlyozta: a szociális ellátás csak akkor lehet sikeres, ha összefogás van mögötte.
Az államtitkár jó példának nevezte a debreceni beruházást, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az új épület, a 21. századi technológia csak akkor töltheti be szerepét, ha "mögötte ott vannak az emberi kapcsolatok is".
Hozzátette: a család- és gyermekjóléti kö...
2018-12-12 17:32:03
Krónika 12. rész (vitanap az éghajlatváltozásról, napirend után)
... évtizedekben.
Kiemelte: az állam és az önkormányzatok elsődleges feladata, hogy a közszolgáltatásoknak helyet adó épületeket időállóvá tegyék az éghajlatváltozás szempontjából. Felhívta a figyelmet az öntözés klímaváltozás okozta kihívásaira is.
KDNP: biztosítottak lesznek a karbonszegény-energiatermelés feltételei
Aradszki András (KDNP) ténynek nevezte, hogy a lég...
2018-12-12 17:12:26
Államkincstár: a fiatalok pénzügyi tudatosságát fejleszti a videópályázat
... legjobb videópályázatokat.
Seres Tamás elmondta: összesen több mint 50 videófilmet készítettek a fiatalok a pályázatra, és a legkülönbözőbb élethelyzetek alapján irányították rá a figyelmet a megtakarítások fontosságára.
A szerdai záróeseményen Borbély László András értékes nyereményekkel jutalmazta azI., II. és III. díjat elnyert pályázókat, míg a Pénziránytű Alapítvá...
2018-12-12 15:42:22
A szakszervezetek a szociális párbeszéd felélesztését követelik a kormánytól
... számítanak bele a munkaidőbe, ami Taskovics István szerint a normál munkarendben dolgozóknál éves szinten körülbelül 120 óra többlet munkát eredményez majd. Ezen felül arra is felhívta a figyelmet, hogy ez a törvény a kormány tisztviselők alapszabadságát is csökkenti 20 százalékkal, a csökkentés pedig az egy és a két gyermeket nevelőkre is vonatkozik majd.
A sajtótájékoztató...
2018-12-12 15:11:55
1 2 3 ..........3040 3041 .....4561 4562 .....6080 6081 6082 
Címkék: Sarah Gordy Down-kóros, Fabiny Tamás, Fülöp Attila, Farkas Örs, Kocsis Máté, Aradszki András, Seres Tamás, Borbély László András, Pénziránytű Alapítvá, Taskovics István, brit egyetemen, munkavállaló belegyezésével, ellenzék viselkedése, terrorizmus elleni, ellenzéki képviselők, szociális ellátás, fiatalok pénzügyi, szociális párbeszéd, felmutatott táblák, ellenzék évek, jelenlegi kormány, szakmunkás minimálbért, államtitkár közöl, evangélikus egyház, nyitásra tanít, figyelmet arra, magyar evangélikus, nagyobb közösség, hálózat tagja, külföldi kapcsolatok, radikális hitszónokok, javaslatok között, unió külső, uniós irányelv, figyelmet Kocsis, szakszervezetek jogai, erre vonatkozó, debreceni beruházást, emberi kapcsolatok, önkormányzatok elsődleges, éghajlatváltozás szempontjából, öntözés klímaváltozás, legkülönbözőbb élethelyzetek, megtakarítások fontosságára, szerdai záróeseményen, normál munkarendben, kormány tisztviselők, csökkentés pedig, éghajlatváltozás, sajtótájékoztató, hatékonyságának,
© 2013 TVN.HU Kft.