Belépés
32. évközi hét péntek 11.15
... és a fizikai közelség, az egyik embert felveszik és az üdvösségre vezetik, a másik itt marad, és a kárhozatra kerül. Jézus szavai az éberség, a szüntelen készenlét fontosságára figyelmeztetnek minket. A várakozás idején szembe kell néznünk a próbatételekkel. Az Úrhoz való hűség növeli állhatatosságunkat. Ne gondoljuk oktalan módon azt és ne éljünk úgy, mintha elkerülhetnék az Úrra...
2019-11-15 08:22:29
Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztetnek
...
Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott veszélyjelzés szerint Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyében arra kell készülni, hogy a sűrű ködben csak pár száz méteres lehet a látástávolság.
Azt írták: pénteken napközben a legtöbb helyen megszűnik a köd, de egyes magasabban fekvő dombvid...
2019-11-07 18:52:33
Cseh színházi fesztivált rendeznek a Katona József Színházban
... országban egyformán rezonál - idézik Lucie Orbókot, aki kiemelte: különösen most, amikor a vasfüggöny lehullásának 30. évfordulójára emlékezünk, a Havelka darabjához hasonló művek figyelmeztetnek rá, hogy a szabadság nem magától értetődő dolog.
A másik darab, David Kosták A szívnek rács mögött a helye című drámája a társadalmi felelősség kérdését vizsgálja.
A cseh előadá...
2019-10-26 11:21:41
Holtan találták az erdélyi Bihar-hegységben az öt napja eltűnt magyar túrázót
... hozatalát készítik elő. A hegyimentő szerint a fiatalember feltehetően egy drón röptetéséhez keresett alkalmas helyet, és túlmerészkedett azokon a táblákon, amelyek magyar nyelven is figyelmeztetnek a zuhanásveszélyre. Ez okozhatta, hogy bezuhant a zsombolyba. A hegyimentő valószínűsítette, hogy azonnal szörnyethalt.
Pintér István elmondta: a zsomboly mélyén egy hóból, jégbő...
2019-10-22 16:01:42
Hongkongi tüntetések - Felfüggesztették egyes, a tüntetéseken használt termékek szállítását Hongkongba Kínából
... illetve az esetenként a demonstrálók által az összecsapásoknál használt fémrudakat- és csöveket,valamint további, támadásra alkalmas tárgyakat is.
A lista végén a kiírásban arra figyelmeztetnek, hogy akit a tilalom megszegésén kapnak, az ellen vizsgálat indul, és a tettéért felelősségre vonják.
Hongkongban immár 19. hete tart az a tüntetéshullám, melyet eredetileg egy ...
2019-10-17 13:51:39
Illegális bevándorlás - Horvát miniszter: Horvátországon keresztül juthat a legtöbb migráns Nyugat-Európába
... az uniós belügyminiszterek luxembourgi tanácskozásán vett részt, amelynek egyik fő témája a migráció volt.
Vannak országok, köztük Horvátország, amelyek a kezdetek óta arra figyelmeztetnek, hogy a nyugat-balkáni útvonalon érkezik a legtöbb migráns Európába. "Végeredményben, mi azon EU-tagországok közé tartozunk, amelyek Görögország és Ciprus után a legnagyobb nyomásnak vannak...
2019-10-08 20:41:53
A Microsoft szerint egy iráni csoport megpróbálta feltörni az elnökjelöltségre pályázók levelezését
... használt, hogy kibertámadásokat indítson amerikai kormányzati hivatalok, üzletemberek, vagy "egyszerű" felhasználók ellen.
A nagy amerikai számítógépes cégek már hónapok óta figyelmeztetnek az Irán felől érkező számítógépes fenyegetés erősödésére. Májusban például a Facebook és a Twitter jelentette be, hogy iráni propaganda-profilokat távolított el. Ezek a profilok republikán...
2019-10-04 20:22:48
Hollik: az idős emberek képviselik a józan ész alapján álló társadalmi rendet
... időseknek azért, hogy a történelmi nehézségek közepette is megőrizték utódaiknak Magyarországot, és megmutatták, miként kell küzdeni, becsülettel dolgozni, és hogy időről időre arra figyelmeztetnek, a család az első.
Azt hangoztatta, a keresztény kultúrában gyökerező rend az alapja annak, hogy a jövő kihívásaival is meg tudjunk birkózni.
Közölte, a kormány az idősektől t...
2019-10-01 16:22:11
The Wall Street Journal: a jemeni húszik újabb iráni támadásra figyelmeztetnek
...
A lap bejrúti diplomáciai forrásokra hivatkozva úgy fogalmazott: húszi milicisták vezetői azért jelezték a várható új támadásokat, mert Teherán nyomást gyakorolt rájuk annak érdekében, hogy vegyenek részt az akcióban.
A The Wall Street Journal megjegyezte: nem tudni, mennyire vehető komolyan a húszik bejelentése, de állítólag Szaúd-Arábiát és az Egyesült Államokat szinté...
2019-09-22 18:22:24
Önkormányzat 2019 - Karácsony Gergely pályázati alapot hozna létre a független színházak támogatására
...
Az ellenzéki főpolgármester-jelölt szerdán Budapesten, a II. kerületi Átrium színház előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: programjának fontos része, hogy a fővárosi önkormányzat létrehozna egy pályázati alapot a független színházi vagy más kortárs művészeti műhelyek támogatására. A pályázatokat szakmai alapon bírálnák el - közölte.
Karácsony Gergely úgy fogalmaz...
2019-09-18 16:21:58
1 2 3 ............................90 91 ..............136 137 ..............180 181 182 
Címkék: Katona József Színházban, Hongkongba Kínából, Wall Street Journal, Karácsony Gergely, Lucie Orbókot, David Kosták, Pintér István, Egyesült Államokat, ország nagy, erdélyi Bihar-hegységben, tüntetéseken használt, legtöbb migráns, iráni csoport, elnökjelöltségre pályázók, idős emberek, jemeni húszik, független színházak, fizikai közelség, egyik embert, üdvösségre vezetik, kárhozatra kerül, szüntelen készenlét, várakozás idején, sűrű ködben, legtöbb helyen, vasfüggöny lehullásának, másik darab, szívnek rács, helye című, társadalmi felelősség, cseh előadá, hegyimentő szerint, fiatalember feltehetően, drón röptetéséhez, hegyimentő valószínűsítette, zsomboly mélyén, demonstrálók által, összecsapásoknál használt, lista végén, kiírásban arra, tilalom megszegésén, ellen vizsgálat, tettéért felelősségre, uniós belügyminiszterek, migráció volt, nyugat-balkáni útvonalon, legnagyobb nyomásnak, nagy amerikai, profilok republikán, történelmi nehézségek, keresztény kultúrában, alapja annak, jövő kihívásaival,
© 2013 TVN.HU Kft.