Belépés
Illegális bevándorlás - Fidesz: Magyarországra is veszélyes a balkáni migrációs helyzet
... Országgyűlés nemzetbiztonsá...
2018-10-26 16:11:42
Átadták az Idősbarát önkormányzat és az Idősekért díjakat
... következő generációk jelentik, de "a jövő az idők méhében fogant meg".
Kiemelte, a fiatalokat fel kell készíteni a jövőre, és ebben az idősek pótolhatatlanok. A nemzetnek oda kell figyelnie az idősebb emberek bölcs és megfontolt iránymutatására. Ez nemcsak kötelesség, hanem - a történelem tanulsága szerint - sokszor a túlélés záloga is - jegyezte meg a miniszer.
Kásler...
2018-10-09 15:32:25
Erdogan Budapesten - Orbán: Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország stabilitásával
... elsősorban a mezőgazdaság és a vízügyi technológia előtt szeretett volna teret nyitni a megbeszélésen.
Orbán Viktor szerint a magyar külpolitikának három fővárosra kell mindig nagyon figyelnie, Ankarára, Moszkvára és Berlinre, ez az a három nagyhatalom ugyanis, amelyeknek vonzáskörzetében éli Magyarország az életét sok száz éve óta.
Ezért fontos - folytatta -, hogy Török...
2018-10-08 18:20:25
Kiss J. László: Folytatódik Angela Merkel hatalmának lassú eróziója
... mindig biztosította a parlamenti többséget a kancellár számára. A szakértő szerint Brinkhaus irányítása alatt a frakció szerepének növekedése várható, Merkelnek pedig jobban oda kell figyelnie a frakció véleményére.
A történtek ismét bizonyították, hogy Angela Merkel tekintélye sérült, a kancellár hatalma gyengül. Hogy mindez - mint több elemző fogalmazott - a kancellár számá...
2018-09-26 18:08:46
Sargentini-jelentés - Volt román külügyminiszter: Magyarország után Románia következik
... Szociáldemokrata Pártból (PSD) kiszorult, és a román hírtelevíziókban külpolitikai szakértőként gyakran megszólaltatott Diaconescu úgy vélte: a bukaresti kormánynak nagyon oda kellene figyelnie arra, ami Magyarországgal történt. Szerinte ugyanis a Sargentini-jelentésben megfogalmazott kritika jelentős hányada Romániára is érvényes. A volt miniszter szerint a Sargentini-jelentésnek...
2018-09-12 18:43:39
Kerékpár Eb - Filutás Viktor 17. lett a 40 kilométeres pontversenyben
... alkalommal pontot kapott, illetve a lekörözésért is jártak pontok.
Filutás eleinte igyekezett tartani a lépést a 18 fős mezőny első felével, később hátrébb szorult, és arra kellett figyelnie, hogy ne szakadjon le, így nem volt sok esélye a pontszerzésre. A mezőnyben egyedüliként ő nem szerzett pontot, de nem került körhátrányba, és végül az utolsó előtti, 17. helyen végzett, ...
2018-08-06 11:56:04
Tallóztam
... Nincsen sem belül, sem kívül, csak az Egyetlen Tudat egyetlen tevékenysége létezik. Alaptermészetünk a színtiszta tudat. A léleknek pedig a színtiszta tudat egy aspektusaként meg kell figyelnie e tudatot, hogy megteremtse a teret, az időt, az anyagot és az okságot.

Relatív értelemben én vagyok a megfigyelő, aki a tárgyakat szemléli. Abszolút értelemben egyszerre vagyok ...
2018-06-27 13:47:02
Nem én vagyok a világban.............
... Nincsen sem belül, sem kívül, csak az Egyetlen Tudat egyetlen tevékenysége létezik. Alaptermészetünk a színtiszta tudat. A léleknek pedig a színtiszta tudat egy aspektusaként meg kell figyelnie e tudatot, hogy megteremtse a teret, az időt, az anyagot és az okságot.

Relatív értelemben én vagyok a megfigyelő, aki a tárgyakat szemléli. Abszolút értelemben egyszerre vagyok...
2018-06-25 07:34:17
V4-Ausztria - Egyetértésüket hangsúlyozták a visegrádi kormányfők a budapesti találkozón
... kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy Lengyelország csecseneket és ukránokat is befogadott, és védi a keleti határokat, Lengyelországnak - földrajzi adottságai miatt - inkább keletre kell figyelnie - tette hozzá.
Szólt azon reményéről is, hogy az uniós kohéziós alapok és az agrártámogatások tekintetében a visegrádi országok közös fellépése célt ér.
Szerinte a visegrádia...
2018-06-21 18:05:33
Férfi kosárlabda NB I - Ismét vezet a Szolnok a döntőben
... mindössze egy triplát tudtak felmutatni.
A harmadik negyedben aztán jelentősen ellépett ellenfelétől az alapszakasz- és Magyar Kupa-győztes Szolnok, így a hajrában már csak arra kellett figyelnie, hogy ne engedje közel magához a Falcót.

A negyedik mérkőzésére hétfőn kerül sor Szombathelyen.

Eredmény, döntő, 3. mérkőzés:Szolnoki Olaj - Falco-Vulcano Energ...
2018-06-14 21:52:25
1 2 3 .............41 42 ......61 62 ......81 82 83 
Címkék: Erdogan Budapesten, Kiss, Folytatódik Angela Merkel, Kerékpár Eb, Filutás Viktor, Orbán Viktor, Angela Merkel, Szociáldemokrata Pártból, Egyetlen Tudat, Magyar Kupa-győztes Szolnok, Szolnoki Olaj, Falco-Vulcano Energ, balkáni migrációs, visegrádi kormányfők, budapesti találkozón, idők méhében, idősek pótolhatatlanok, idősebb emberek, történelem tanulsága, túlélés záloga, vízügyi technológia, magyar külpolitikának, parlamenti többséget, kancellár számára, szakértő szerint, frakció szerepének, frakció véleményére, történtek ismét, kancellár hatalma, kancellár számá, román hírtelevíziókban, bukaresti kormánynak, volt miniszter, mezőnyben egyedüliként, utolsó előtti, színtiszta tudat, léleknek pedig, tárgyakat szemléli, keleti határokat, uniós kohéziós, agrártámogatások tekintetében, visegrádi országok, triplát tudtak, harmadik negyedben, negyedik mérkőzésére, alaptermészetünk, vonzáskörzetében, lengyelországnak, szociáldemokrata, agrártámogatások, hírtelevíziókban, magyarországgal, külügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.