Belépés
Milyen levelet ír egy államférfi és milyet a hazaárulók?
... gazdasági válság idején emlékezetes maradt a forint és a legnagyobb magyar bank elleni támadása, a migránsválság idején a bevándorlók betelepítésének felgyorsítására, szétosztására és finanszírozására kidolgozott terve, most pedig az egymás melletti szolidaritás, egymás megsegítése helyett az egymás büntetésére vonatkozó javaslata.

A Soros György által irányított hálóza...
2020-11-25 22:00:40
A Tungsram-iLex innovációs piactér már csaknem 60 vállalkozásnak segít fejlesztéseik megvalósításában
... úgynevezett innováció menedzsereket, illetve a nagy vállalati integrátor Tungsram segítségét kérik, hogy termékeikkel nemzetközi piacokra is eljuthassanak. A platformon a kkv-k finanszírozására is nagy hangsúlyt helyeznek, így például tőkealapokhoz irányítják őket.
Pongrácz Ferenc, a Tungsram innovációért felelős ügyvezetője szerint a nagyvállalat a szektorból elsőként ismer...
2020-08-14 17:33:02
Washington felfüggeszti a magán-repülőjáratokat Kubába
... harccal indokolta döntését.
"A castrói rezsim a turizmust és a turizmusból származó jövedelmeket használja fel visszaélései és a venezuelai belügyekbe történő beavatkozás finanszírozására" - fogalmazott Pompeo a mikroblog-bejegyzésben.
Donald Trump amerikai elnök kormányzata már eddig is több korlátozást és szankciót vezetett be Kuba ellen, a többi között megszigorítot...
2020-08-13 20:02:44
A Nemzetközi Beruházási Bank kölcsönt nyújt az autóipari beszállító Schaeffler AG-nek
... olvasható a cég honlapján közzétett jelentésben. Tavaly aglobális technológiai vállalat mintegy 14,4 milliárd eurós árbevételt ért el.
Az 1970-ben alapított, a vállalkozások finanszírozására és a tagállamok infrastrukturális fejlesztésére összpontosító Nemzetközi Beruházási Banknak 9 európai és ázsiai ország, köztük Magyarország a tulajdonosa. Az NBB 2019-ben költözött Budap...
2020-08-12 16:25:53
Meghirdették a tanodák működtetését segítő pályázatot
... pályázni - mondta Sztojka Attila, a BM társadalmi esélyteremtési főigazgatóságának vezetője.
Egyrészt működési támogatásra, legfeljebb 9 millió forintra, másrészt feladatok finanszírozására, amely egy-egy pályázat esetében elérheti a 13 millió forintot. A tanodáknak egyéni fejlesztési tervet kell készíteniük - tette hozzá.
Sztojka Attila azt is közölte, hogy a tanodaren...
2020-08-04 13:42:18
Koronavírus - Európai Bizottság: Európa úgy döntött, hogy a közös jövő megteremtése érdekében összefog
... euró lesz.
A helyreállítási csomag forrásainak nagy részét vissza nem térítendő támogatások formájában kapják majd a tagállamok olyan kulcsfontosságú reformok és beruházások finanszírozására, amelyek helyi munkahelyeket teremtenek és Európa globális erejét növelik - emelték ki.
Kifejtették, hogy a reformok és a beruházások az egyes országok szükségleteihez igazodnak, és ...
2020-07-29 15:52:52
ITM: Magyarország stratégiai érdeke a régió klímavédelmi törekvéseinek ösztönzése
... fejlődéséhez és a zöld gazdaságban érdekelt hazai vállalatok nemzetközi versenyképességének fokozásához járulnak hozzá.
A tervek szerint a program keretében előkészített beruházások finanszírozására középtávon egy nemzetközi forrásokat is mobilizáló beruházási alap jön létre, amelynek célja, hogy a klímavédelemre rendelkezésre álló uniós és egyéb források kiegészítésével inn...
2020-07-20 11:32:01
Kihirdették a Stipendium Peregrinum-ösztöndíj tizennyolc nyertesét
... eljáráson, ennek keretében negyven fiatalnak segítettek. A támogatás másik részében pedig az egyetemekre már felvételt nyert fiatalok a tanulmányaik és az ahhoz kapcsolódó költségek finanszírozására pályázhattak.
Utóbbira 144-en jelentkeztek, közülük 49-en vettek részt a kiválasztótáborban Balatonszárszón - tette hozzá.
Az államtitkár hangsúlyozta: a kormány szerint a le...
2020-07-20 10:51:36
Koronavírus - Politológus: a déli tagállamok ősszel ismét támogatásra szorulhatnak
... Bank 750 milliárd eurós hitelkeretet nyitott főként a déliek számára, amelyhez már májusban újabb 600 milliárd eurót kellett hozzáadni - tette hozzá, megjegyezve, hogy a déliek finanszírozására őszig még egy ennél is nagyobb csomagot kell elfogadnia az Európai Uniónak.
Mint mondta, a helyreállítási alap szétosztása nehéz feladat, mivel a déliek - életszínvonaluk fenntartására...
2020-07-20 10:11:27
Tematikus tőkealapot indít az MFB csoport Kaposváron
... 800 ezer euró alatti finanszírozást jelent azon vállalkozások számára, amelyek kifejezetten a vírus okozta válság miatt kerültek nehéz helyzetbe. Ez a forrás a működés átmeneti finanszírozására, likviditás kezelésre is felhasználható lesz - ismertette.
Az MFB csoporthoz tartozó MFB Invest Zrt. 2006 óta foglalkozik növekedési fázisban lévő, illetve tőkeigényes beruházás előtt ...
2020-07-15 13:26:40
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............184 185 186 
Címkék: Nemzetközi Beruházási Bank, Schaeffler AG-nek, Európai Bizottság, Stipendium Peregrinum-ösztöndíj, Soros György, Pongrácz Ferenc, Donald Trump, Nemzetközi Beruházási Banknak, Sztojka Attila, Európai Uniónak, Invest Zrt, autóipari beszállító, tanodák működtetését, közös jövő, régió klímavédelmi, déli tagállamok, legnagyobb magyar, migránsválság idején, bevándorlók betelepítésének, egymás melletti, egymás büntetésére, nagy vállalati, kkv-k finanszírozására, szektorból elsőként, castrói rezsim, turizmusból származó, venezuelai belügyekbe, többi között, 1970-ben alapított, vállalkozások finanszírozására, tagállamok infrastrukturális, tanodáknak egyéni, helyreállítási csomag, tagállamok olyan, egyes országok, zöld gazdaságban, tervek szerint, program keretében, nemzetközi forrásokat, klímavédelemre rendelkezésre, támogatás másik, ahhoz kapcsolódó, államtitkár hangsúlyozta, kormány szerint, déliek számára, déliek finanszírozására, helyreállítási alap, vírus okozta, működés átmeneti, finanszírozására,
© 2013 TVN.HU Kft.