Belépés
EBRD-alelnök: Közép-Európának innovációra van szüksége, de növelni kell ennek finanszírozását
...
Jürgen Rigterink egy szerda esti londoni üzleti rendezvényen kijelentette: az ügy időszerű, sőt sürgős, mivel Közép-Európának lépést kell tartania az egyre erőteljesebb verseny jellemezte globális gazdasági környezettel.
Rigterink szerint 30 évvel a térségi rendszerváltások után a közép-európai gazdaságok csaknem teljesen integrálódtak a világgazdaságba. Ez óriási eredmé...
2019-06-12 23:29:48
Novák Katalin: jövőre 52 milliárd forintot fordít a kormány a három év alatti gyerekek napközbeni felügyeletére
... államtitkár.
Elmondta azt is, hogy jövőre növelik a magánszereplők számát a három év alatti gyerekek napközbeni ellátásában, és közel a duplájára emelik a családi bölcsődék finanszírozását is, így a szülőknek kevesebbet kell majd fizetniük az ellátásért.
Novák Katalin a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról beszélt: Magyarország szerencsés helyzetb...
2019-06-12 12:35:05
Költségvetés - Novák Katalin: a 2020-as év költségvetése a családok támogatásának költségvetése lesz
... vált.
Beszélt a minibölcsőde nyújtotta lehetőségről, és elmondta azt is, hogy a családi bölcsőde egy kistelepülésen, faluban is jól működhet és jövőre jelentősen növelik a finanszírozását.
Novák Katalin szólt arról is, hogy 2010 után visszaadták a gyermekgondozási segély (gyes) "harmadik évét", a családi adókedvezményt visszavezették, bővítették. Bevezették a gyermekgond...
2019-06-06 13:21:55
Varga Mihály: a kormány célja, hogy a gazdaság eddig elért eredményeit megvédje
... is szólt, hogy a hétfőn elindított új állampapír, a nagyon kedvező kamatozású magyar államkötvény plusz értékesítése már most nagyon sikeres, ezzel is az ország államadósságának finanszírozását akarja biztonságosabbá tenni a kormány.
Képviselői kérdésekre elmondta: a Paksi Atomerőmű beruházáshoz biztosított hitelkeretből eddig 24,9 millió eurót vett fel a kormány, de ezt már ...
2019-06-05 20:33:04
Akadémiai szabadságot, egyetemi autonómiát követel a Jobbik
...
Brenner Koloman kijelentette: az a kormányzati szándék, hogy átalakítsák a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteinek finanszírozását, a Fidesz és Orbán Viktor tudomány-, tudás- és értelmiségellenes politikájának újabb csúcsa, amely miatt "végérvényesen elit nélkül marad középtávon az ország".
Hangsúlyozta: az elitjüket vesztő államok elszegényednek, majd arról beszél...
2019-06-05 15:22:44
Költségvetés - Jövőre is kiemelt támogatásra számíthat a nemzetpolitikai terület
...
A külhoni magyarságot támogató programok finanszírozását bonyolító Bethlen Gábor Alapkezelő előirányzata jelentősen bővülne, az idei eredetileg előirányzott 28 milliárddal szemben mintegy 46,5 milliárd forintot tehet ki. Ebből a nemzetpolitikai célú támogatásokra 37 milliárdot, a Rákóczi Szövetség támogatására több mint egymilliárd forintot, a Határtalanul! programra az ideih...
2019-06-04 18:52:11
Bártfai-Mager Andrea: az állami tulajdonosi joggyakorlás során gyarapítják a közvagyont és megőrzik az értékáll
... folyamata 2019 október végére zárul le. A Magyar Fejlesztési Bankot új pályára állították, folyamatosan bővülő termékkínálattal, az uniós források kihelyezése mellett a kkv-szektor finanszírozását segíti.
A gazdasági bizottság után a költségvetési bizottság is meghallgatta Bártfai-Mager Andreát.
Varju László, a költségvetési bizottság elnöke (DK) többek között rákérdeze...
2019-06-04 15:11:26
Hódmezővásárhelyi közgyűlés: éles vita az önkormányzat finanszírozásának felfüggesztése miatt
... frakciójának vezetője úgy fogalmazott, a város és a polgármesteri hivatal korábban soha nem került ilyen helyzetbe, nem fordult elő, hogy felfüggesztették volna az önkormányzat finanszírozását. Ezért a felelősség elsősorban a polgármesteri hivatalt vezető jegyzőt terheli - mondta.
A politikus kérte, hogy bocsássák a képviselők rendelkezésére az önkormányzatnak külső informati...
2019-04-26 10:51:17
Hódmezővásárhelyi önkormányzat: az informatikai rendszert ért támadás miatt csúszott a beszámoló a MÁK-nak
... sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált a polgármesteri hivatal. A politikus közölte, a polgármesteri hivatal mulasztása miatt a Magyar Államkincstár befagyasztotta az önkormányzat finanszírozását. A döntés oka, hogy az önkormányzat a március 10-i határidőt követően háromszori felszólítás ellenére sem tudott elszámolni a tavalyi normatív támogatással.
A polgármesteri hivat...
2019-04-24 20:57:42
Három perben marasztalta el jogerősen a bíróság valótlan kijelentései miatt Márki-Zay Pétert
... politikus.
A képviselő kijelentette, egyértelműen Márki-Zay Péter felelőssége az is, hogy a polgármesteri hivatal mulasztása miatt a Magyar Államkincstár befagyasztotta az önkormányzat finanszírozását. A döntés oka, hogy az önkormányzat a március 10-i határidőt követően háromszori felszólítás ellenére sem tudott elszámolni a tavalyi normatív támogatással.
A szankció miat...
2019-04-24 20:54:40
1 2 3 ........................79 80 .............119 120 ............157 158 159 
Címkék: Novák Katalin, Varga Mihály, Bártfai-Mager Andrea, Márki-Zay Pétert, Jürgen Rigterink, Paksi Atomerőmű, Brenner Koloman, Magyar Tudományos Akadémia, Orbán Viktor, Bethlen Gábor Alapkezelő, Rákóczi Szövetség, Magyar Fejlesztési Bankot, Bártfai-Mager Andreát, Varju László, Magyar Államkincstár, Márki-Zay Péter, családok támogatásának, kormány célja, gazdaság eddig, nemzetpolitikai terület, állami tulajdonosi, önkormányzat finanszírozásának, informatikai rendszert, bíróság valótlan, szerda esti, egyre erőteljesebb, térségi rendszerváltások, közép-európai gazdaságok, magánszereplők számát, duplájára emelik, családi bölcsődék, szülőknek kevesebbet, minibölcsőde nyújtotta, családi bölcsőde, gyermekgondozási segély, családi adókedvezményt, hétfőn elindított, nagyon kedvező, ország államadósságának, elitjüket vesztő, külhoni magyarságot, idei eredetileg, nemzetpolitikai célú, uniós források, kkv-szektor finanszírozását, gazdasági bizottság, költségvetési bizottság, polgármesteri hivatal,
© 2013 TVN.HU Kft.