Belépés
Milyen levelet ír egy államférfi és milyet a hazaárulók?
MILYEN LEVELET ÍR EGY ÁLLAMFÉRFI ÉS MILYET A HAZAÁRULÓK?
Rákay Philip


A levél műf...
2020-11-25 22:00:40
A Tungsram-iLex innovációs piactér már csaknem 60 vállalkozásnak segít fejlesztéseik megvalósításában
...
A piactér egy szoftver, amelyen a vállalkozások a regisztrációt követően 21 különféle innovációs fejlesztési szolgáltatás közül választhatnak.
Ritter Marianna, a magyar jogi-informatikai startup, az iLex Group vezérigazgatója elmondta, a kkv-k leggyakrabban az ötleteik fejlesztéséhez igényelnek úgynevezett innováció menedzsereket, illetve a nagy vállalati integrátor Tun...
2020-08-14 17:33:02
Washington felfüggeszti a magán-repülőjáratokat Kubába
...
Az amerikai diplomácia irányítója közölte, hogy felkérte a szövetségi közlekedési minisztériumot a Kubába tartó magánjáratok felfüggesztésére. A tárcavezető a kubai "gazdasági erőforrások elzárásával" és a kubai kormány "visszaéléseivel" szembeni harccal indokolta döntését.
"A castrói rezsim a turizmust és a turizmusból származó jövedelmeket használja fel visszaélései é...
2020-08-13 20:02:44
A Nemzetközi Beruházási Bank kölcsönt nyújt az autóipari beszállító Schaeffler AG-nek
...
A beruházási bank a cég adósságlevél (Schuldscheindarlehen, SSD) kibocsátásának tízéves részletfinanszírozásban vesz részt, 50 millió euróval.
A tájékoztatás szerint a művelet közvetlenül hozzájárul az autóipar fenntartható fejlődéséhez, amely az NBB számos európai részvényese számára stratégiai jelentőségű, a foglalkoztatás, a GDP és az export jelentős része az autóipa...
2020-08-12 16:25:53
Meghirdették a tanodák működtetését segítő pályázatot
...
Langerné Victor Katalin, a tárca társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára a Nógrád megyei Etesen kedden tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a pályázatot hazai forrásból finanszírozzák, a kormány 2019 óta a központi költségvetésből biztosítja a tanodák működését.
Jelenleg 191 tanoda működik az országban. 2010 előtt 60, főleg civilek és egyházak által f...
2020-08-04 13:42:18
Új névvel és új tagsággal folytatja tevékenységét az olasz Liga
... országos erővé léptetve elő az általa vezetett formációt.
Az 1991-ben Umberto Bossi alapította Északi Liga papíron megmarad ugyan, de "üres burokként", mivel se tagsága, se finanszírozása nem lesz. Az Északi Liga 49 millió euró tartozást halmozott fel, amelytől Matteo Salvini szintén meg akar szabadulni.
Umberto Bossi, majd utódja, Roberto Maroni 2013-ban négyszázaléko...
2020-08-04 09:41:14
A lengyel kormánypárt EP-képviselője tiltakozik a testvérváros programban hozott brüsszeli döntés ellen
...
Az uniós alapszerződés szerint az Európai Bizottságnak (EB) kötelessége, hogy tiszteletben tartsa a tagállamok nemzeti identitását, a helyi önkormányzatoknak és a lakosoknak joguk van szabad véleményformálásra - idézi a volt lengyel kormányfőt, Beata Szydlót az Európai Konzervatívok és Reformerek (EKR) frakciója által kiadott közlemény. A lengyel kormánypárt, a Jog és Igazság...
2020-07-31 11:21:49
Koronavírus - Európai Bizottság: Európa úgy döntött, hogy a közös jövő megteremtése érdekében összefog
...
A cikk szerzői aláhúzták: az európai összefogást bizonyítja, hogy a 27 uniós tagállami vezető a múlt héten tartott csúcstalálkozója során "történelmi jelentőségű" döntést hozott a járvány okozta gazdasági károk helyreállítását célzó európai bizottsági javaslat támogatásával.
Az elfogadott megállapodás eredményei közül kiemelték, hogy Európának 750 milliárd euró értékű he...
2020-07-29 15:52:52
PM: a gazdasági válságból kilábalást is segítheti az AIIB-tagság
... amelynek tagsága nyitott a világ valamennyi országa számára.
Az intézmény célja az ázsiai és a csendes-óceáni térség infrastrukturális fejlesztési szükségleteinek hosszú lejáratú finanszírozása, valamint a kontinensek közötti logisztikai kapcsolódások erősítése.
Az AIIB által finanszírozott fejlesztések támogatják a magyar export bővülését: a tagsággal Magyarország és ...
2020-07-29 07:15:08
ITM: Magyarország stratégiai érdeke a régió klímavédelmi törekvéseinek ösztönzése
...
A közlemény szerint az online megbeszélésen a felek áttekintették az Európai Bizottság által már bejelentett és előkészületben lévő gazdasági és beruházási terv részleteit és az együttműködési lehetőségeket.
Várhelyi Olivér uniós biztos bemutatta a nyugat-balkáni országok fejlesztését célzó beruházási csomag legfontosabb szempontjait, amely az aktuális kihívások kezelésé...
2020-07-20 11:32:01
1 2 3 ....................264 265 ..........396 397 ..........528 529 530 
Címkék: Nemzetközi Beruházási Bank, Schaeffler AG-nek, Európai Bizottság, MILYEN LEVELET ÍR EGY ÁLLAMFÉRFI ÉS MILYET HAZAÁRULÓK, Rákay Philip, Ritter Marianna, Langerné Victor Katalin, Umberto Bossi, Északi Liga, Matteo Salvini, Roberto Maroni, Európai Bizottságnak, Beata Szydlót, Európai Konzervatívok, Várhelyi Olivér, autóipari beszállító, tanodák működtetését, olasz Liga, lengyel kormánypárt, testvérváros programban, közös jövő, gazdasági válságból, régió klímavédelmi, regisztrációt követően, magyar jogi-informatikai, iLex Group, kkv-k leggyakrabban, ötleteik fejlesztéséhez, nagy vállalati, amerikai diplomácia, szövetségi közlekedési, kubai kormány, castrói rezsim, turizmusból származó, beruházási bank, tájékoztatás szerint, művelet közvetlenül, autóipar fenntartható, export jelentős, tárca társadalmi, pályázatot hazai, kormány 2019, központi költségvetésből, tanodák működését, általa vezetett, 1991-ben Umberto, uniós alapszerződés, tagállamok nemzeti, helyi önkormányzatoknak, lakosoknak joguk,
© 2013 TVN.HU Kft.