Belépés
szerzetesnővérnek állított szobrot a New York
... (Mother Cabrini Memorial Commission) egyik elnöke, amelyet azután alapítottak, hogy a New York-i városvezetés nem fogadta el a legnépszerűbb jelöltet, Cabrini anyát a város által finanszírozott szoborsorozatba, mellyel a nők és a kisebbségek szerepét kívánták hangsúlyozni, miután szembesültek vele, hogy a város 150 köztéri szobra közül mindössze öt ábrázol nőalakot.
A brookly...
2020-10-18 16:50:50
A disznózsír jót tesz a szívnek
... valami döbbenetes is kiderült róla

A nyolcvanas években az állati eredetű zsírokat erősen kritizálták a tudósok, sajnos kiderült, hogy ez elsősorban az étolaj gyártók által finanszírozott kutatások miatt volt, egyszerű üzleti érdekből csapták be az embereket.

Mára elismerték, hogy a zsírnak számtalan pozitív egészségügyi hatása van és most bármennyire furcsán...
2020-10-17 23:43:03
A disznózsír gyógyhatásairól
... valami döbbenetes is kiderült róla

A nyolcvanas években az állati eredetű zsírokat erősen kritizálták a tudósok, sajnos kiderült, hogy ez elsősorban az étolaj gyártók által finanszírozott kutatások miatt volt, egyszerű üzleti érdekből csapták be az embereket.

Mára elismerték, hogy a zsírnak számtalan pozitív egészségügyi hatása van és most bármennyire furcsán...
2020-09-09 23:32:07
Elutasította az Európai Bizottság hat LMBTI-ellenes lengyel város programfinanszírozását
... hangsúlyozta.
Didier Reynders jogérvényesülésért felelős biztos megerősítette Helena Dalli nyilatkozatát, hangsúlyozva, hogy "a diszkrimináció nem megengedhető az EU-ban, az uniós forrásokból finanszírozott programoknak a közös értékeket kell tükrözniük".
Az Európai Bizottság illetékes szóvivője, Adalbert Janz a testület szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az önk...
2020-07-29 20:04:11
Lengyel civil szervezet új támogatási projekteket indít a Donyec-medencében
... demarkációs vonal menti legelszigeteltebb falvak több ezer lakosának. Újabb adományokat most mintegy 2,7 ezer rászorulónak szánnak.
Egy következő, a lengyel külügyi tárca által finanszírozott akcióban a PAH új felszerelést biztosít a Donyec-medencei szociális és pszichológiai központok számára. Ezek az intézmények idős és rászoruló embereket támogatnak például bevásárlással, ...
2020-07-29 12:51:52
PM: a gazdasági válságból kilábalást is segítheti az AIIB-tagság
... csendes-óceáni térség infrastrukturális fejlesztési szükségleteinek hosszú lejáratú finanszírozása, valamint a kontinensek közötti logisztikai kapcsolódások erősítése.
Az AIIB által finanszírozott fejlesztések támogatják a magyar export bővülését: a tagsággal Magyarország és a magyarországi vállalatok a bank dinamikusan fejlődő portfóliójához, új projektekhez kap közvetlen h...
2020-07-29 07:15:08
MÁV-elnök: egyszerűbbé és fenntarthatóbbá válik a közösségi közlekedés
... bérletértékesítési rendszer, valamint felület kialakítását. A vasúton évente közel 140 millióan utaznak, a Volánbusz járataival pedig több mint 400 millióan. Azt szeretnék, ha az államilag finanszírozott közösségi közlekedési rendszerekben egységes jegyértékesítési rendszer és felület alakulna ki - mondta, hozzátéve: ebben már lesznek eredmények 2020-ban. A végső cél a teljes tari...
2020-07-17 07:05:01
Trump rendeletet írt alá a spanyolajkú amerikaiak gazdasági és oktatási lehetőségeinek javításáról
... úgynevezett charter iskoláknak nyújtott erőteljes támogatását, megjegyezve, hogy az ezekben az iskolákban tanulók közül minden harmadik diák spanyolajkú.
A charter iskolák államilag finanszírozott, de magánkézben lévő oktatási intézmények. Ezt az intézményformát mintegy 25 évvel ezelőtt hozták létre, és rendkívül népszerűvé vált.
Elemzők szerint az elnöki rendelettel Tru...
2020-07-10 07:05:24
Egymilliárd euróval növeli a működési térségének juttatott kereskedelemtámogatást az EBRD
... környezetben példátlan mértékben emelkedett az igény a bank által nyújtott kereskedelemfinanszírozási szolgáltatások iránt: az év eleje óta az EBRD ezernél több külkereskedelmi ügyletet finanszírozott 1,8 milliárd euró értékben.
Ez időarányosan rekordértékű kereskedelemfinanszírozási összeg.
Az EBRD - a kereskedelemtámogató finanszírozásokon túl - a következő két évben 2...
2020-07-09 14:51:43
Illegális bevándorlás - Bakondi: a balkáni migrációs útvonal komoly aktivitást mutat
... magyar kormány migrációs politikájával ellentétes politikát.
A főtanácsadó a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában azt is megjegyezte, hogy a Soros György által finanszírozott szervezetek elgondolásaiból sokszor napokkal később uniós javaslatok lesznek.
Felhívta a figyelmet ugyanakkor arra is, hogy a koronavírus-járvány következtében emberek százezrei ve...
2020-07-08 08:21:20
1 2 3 ........................148 149 ............222 223 ............296 297 298 
Címkék: Európai Bizottság, Mother Cabrini Memorial Commission, Didier Reynders, Helena Dalli, Adalbert Janz, Kossuth Rádió Jó, Soros György, disznózsír gyógyhatásairól, gazdasági válságból, közösségi közlekedés, spanyolajkú amerikaiak, működési térségének, balkáni migrációs, legnépszerűbb jelöltet, város által, kisebbségek szerepét, nyolcvanas években, állati eredetű, étolaj gyártók, zsírnak számtalan, uniós forrásokból, közös értékeket, testület szerdai, lengyel külügyi, intézmények idős, kontinensek közötti, magyar export, tagsággal Magyarország, magyarországi vállalatok, bank dinamikusan, vasúton évente, államilag finanszírozott, teljes tari, iskolákban tanulók, charter iskolák, intézményformát mintegy, elnöki rendelettel, bank által, figyelmet ugyanakkor, jegyértékesítési, szükségleteinek, fenntarthatóbbá, szoborsorozatba, elgondolásaiból, külkereskedelmi, gyógyhatásairól, intézményformát, portfóliójához, finanszírozott, finanszírozása, lehetőségeinek, szolgáltatások, diszkrimináció, politikájával,
© 2013 TVN.HU Kft.