Belépés
Libanon gyászol: legalább 100 halottja és 4000 sebesültje ..
... sürgős egészségügyi segítséget.
Donald Trump amerikai elnök kedd este úgy nyilatkozott, hogy tábornokai szerint valószínűleg robbanószerkezet okozhatta a robbanásokat, a libanoni politikusok azonban semmi ilyesmiről nem beszéltek és jelezték is az amerikai diplomatáknak, hogy aggasztja őket a Trump által használt ,,támadás" szó. Gabi Askenázi izraeli külügyminiszt...
2020-08-05 13:18:23
Pompeo: Washington mindent megtesz, hogy az Északi Áramlat-2 vezeték ne jelentsen fenyegetést Európára
... külügyminisztérium 2021-es költségvetési terveit vázolta a szenátusi bizottságban, s beszámolt az amerikai külügyminisztérium eddigi munkájáról.
Az Északi Áramlat-2 vezeték ügyére adott válaszát politikusi kérdésre reagálva fogalmazta meg. Mint mondta: az amerikai kormányzat szankciókkal és szankciós fenyegetésekkel próbálja elejét venni, hogy a Oroszország befejezze az Észa...
2020-07-30 20:02:22
Horthy Miklós kormányzó megkésett portréja
... ruházta fel a hálás utókor.
Kossuth Lajos neve egybe forrt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc diadalmas és tragikus eseményeivel, a függetlenségért megalkuvás nélkül harcoló politikus, forradalmár és államférfi szimbólumával.
Horthy Miklós volt a kormányzók sorában az a "kivételezett" személy, akinek a jellemét, a képességét, az államférfiúi nagyságát, a történe...
2020-03-06 00:24:50
Asselborn: sok szenvedésnek vetne véget, ha a tagországok lakosságszám alapján menekülteket fogadnának be
... nők életét, akik saját életüket kockáztatták az Európába vezető utuk során" - fogalmazott.
Ez az üzenet arról szól, hogy Európa képes határainak megvédésére - tette hozzá a francia politikus.
Ylva Johansson belügyekért felelős uniós biztos aggasztónak nevezte az Európai Unió Törökországgal közös határán kialakult helyzetet. Kijelentette: megoldásokat kell találni, el kel...
2020-03-04 18:32:19
Hidvéghi Balázs: Magyarország a szabadság hazája
...
A Kitart-e a V4-ek egysége? című, a következő 7 éves uniós költségvetéssel kapcsolatos érdekérvényesítés lehetőségeivel foglalkozó rendezvényen a kormánypárti politikus kifejtette: az előző brüsszeli vezetés rosszul tűrte a sokféleséget, és ebbe belebukott.
Most az eltérő véleményeket jobban toleráló vezető került az Európai Bizottság élére, amely így talán jobban megért...
2019-12-03 17:52:13
Krónika 9. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... hazudj, ne ölj", mint az, hogy "folytatjuk", mert abba egy nemzet fog belepusztulni, a magyar ember pedig élni akar. Ezt üzenték meg szerinte az emberek október 13-án - közölte.
A politikus egy narancsos buktát és egy tízparancsolatot hozott a kormányfőnek, amit párttársával Szilágyi Györggyel a kormányfő asztalára tettek.
Orbán Viktor minderre reagálva "a magyar kisnyil...
2019-10-21 19:52:14
Szijjártó: Magyarország és Szerbia kapcsolata az együttműködésről és a folyamatos építkezésről szól
... kapcsolatáig jutott. Hozzátette: a két kormány felismerte, hogy a rossz viszonyon mindenki veszít, a jó kapcsolaton mindenki nyer, magyarok és szerbek, a hátár mindkét oldalán.
A politikus úgy fogalmazott, a magyar-szerb határ Európa legismertebbjévé vált az elmúlt években.
Ezt a határt 2015-ben illegális bevádolók ezrei, tízezrei vették ostrom alá, egyszerre megsértve ...
2019-10-11 16:01:36
The Hill: kulcsfontosságú republikánusok bírálják Trumpot az ukrajnai botrány miatt
... felmentését célzó eljárás (impeachment) előtti vizsgálatokat. Hangsúlyozta azonban: attól tart, hogy a képviselőház hírszerzési bizottságának vezetője, Adam Schiff, kaliforniai demokrata párti politikus a Donald Trump és Volodimir Zelenszkij közötti, vitatott telefonbeszélgetést "rosszul értelmezte és ezzel félrevezette az embereket".
Ben Sasse az Omaha-World Herald című nebr...
2019-10-06 20:12:06
Orbán Viktor Várhelyi Olivért javasolja új biztosjelöltnek
... EP-nek a döntését is", de ez nem így történt - fejtette ki.
"Nem utasítottam el az elnökasszony kérését, de abba nem mehetek bele, hogy bárki más, például az EP válogasson magyar politikusok közül a magyar nép helyett" - közölte a kormányfő, aki ezért - mondta - egy technokratát jelölt a posztra, nem pedig egy politikai delegáltat.
Megjegyezte, a portfólióban nem történt...
2019-09-30 22:52:12
Finn miniszterelnök: összekapcsolható az uniós költségvetés és a jogállamiság betartása
... mint a soros féléves EU-elnökséget betöltő Finnország kormányfője, arról biztosította vendéglátóját, hogy ez az intézkedés nem irányul konkrétan egyetlen ország ellen sem.
A finn politikus szerint szükséges, hogy az uniós tagállamok kompromisszumos megállapodásra jussanak az európai pénzek felhasználásának feltételeiről.
"Szükségünk van arra, hogy emeljük a klímapolitik...
2019-09-30 13:01:45
1 2 3 .......26 27 ....40 41 ...52 53 54 
Címkék: Északi Áramlat-2, Horthy Miklós, Hidvéghi Balázs, Orbán Viktor Várhelyi Olivért, Donald Trump, Gabi Askenázi, Kossuth Lajos, Ylva Johansson, Európai Unió Törökországgal, Európai Bizottság, Szilágyi Györggyel, Orbán Viktor, Adam Schiff, Volodimir Zelenszkij, Omaha-World Herald, tagországok lakosságszám, szabadság hazája, folyamatos építkezésről, ukrajnai botrány, uniós költségvetés, jogállamiság betartása, libanoni politikusok, amerikai diplomatáknak, szenátusi bizottságban, amerikai kormányzat, hálás utókor, 1848-49-es forradalom, függetlenségért megalkuvás, kormányzók sorában, államférfiúi nagyságát, üzenet arról, francia politikus, kormánypárti politikus, előző brüsszeli, eltérő véleményeket, magyar ember, emberek október, narancsos buktát, tízparancsolatot hozott, kormányfő asztalára, magyar kisnyil, rossz viszonyon, hátár mindkét, magyar-szerb határ, elmúlt években, határt 2015-ben, képviselőház hírszerzési, elnökasszony kérését, technokratát jelölt, politikai delegáltat, soros féléves,
© 2013 TVN.HU Kft.