|
|
|
... itáliai családokhoz, és újfent hoz egy zsák ajándékot. Olaszországban nincs egységes karácsonyi menü. Minden régiónak van saját specialitása. Az olasz ünnepi asztalon is megjelennek a finomabbnál finomabb ételek. Nem múlik el náluk karácsony a talán leghíresebb ünnepi édességük, a panettone nélkül, amely eredetileg Veronából származó, csillag alakú magas, kúpszerű kuglófra emlékez... |
2016-12-22 15:12:03 |
|
|
|
|
|
|
... svédasztalos rendszer egy tagja. (Egy másik az Ermitage parton lévő Chez Go)
A kínálat ,,megér egy misét", szokásomhoz híven mindent lefotóztam, így könnyű mesélnem a finomabbnál finomabb ételekről. Volt minden, mi szem szájnak ingere!
Zöldséges és húsos samoussák, sushi, maki, kacsamelles és gyümölcsös salátatál, paella és csőben sült (gratin) pálmaszár, és ... |
|
2016-08-03 15:02:05 |
|
|
|
|
|
|
... meglátták benne. Csodálkozott is a kutya gazdája, s mindenkinek elmesélte, hogy egy lábasból ebédel a kutya, macska, kisegér. Ezt aztán látni akarta mindenki a faluban, s hozták nekik a finomabbnál finomabb eleséget. Így aztán olyan jó dolguk van, mint soha azelőtt kutyának, macskának, egérnek. S olyan gömbölyűre híztak, hogy nem a messzi mezőre, de még a szomszéd utcába sem tudna... |
2016-06-07 09:07:31 |
|
|
|
|
|
|
... hollandi mártással. Ez a tojásban és vajban gazdag mártás azonban sokak számára igencsak kalóriadúsnak bizonyul, a spárga azonban önállóan tálalva úgy igényli a mártást, mint a palacsinta a finomabbnál finomabb tölteléket, tehát mindenképp célszerű hideg vagy meleg mártással kísérni. Ráadásul mindkettőről elmondható: frissen az igazi!
... |
|
2015-05-04 23:45:29 |
|
|
|
|
|
|
... akár nagyobb mennyiségre szert tenni, majd tisztítva, esetleg kissé blansírozva lefagyasztani (akár 6-8 hónapon át is tárolhatjuk).
Spárgából kifejezetten gyorsan készíthetünk finomabbnál finomabb fogásokat. A legtöbb vitamint és ásványi anyagot természetesen a nyers spárga őrzi. A kissé vaskosabb szálakat zöldséghámozóval hosszanti irányban vékonyra szeletelhetjük, aká... |
|
2015-05-04 23:22:05 |
|
|
|
|
|
|
Zöldségözön januárra
Először is nagyon boldog új évet kívánok Mindenkinek! Remélem, idén is velem tartotok, igyekszem kitenni magamért, és finomabbnál finomabb ételeket megosztani veletek.
Ahogy nézegettem a fotóimat, elcsodálkoztam, mennyi mindent készítettünk már az új évben ahhoz képest, hogy a tanuláson kívül semmi izgalmasat nem csináltunk. Húzós idős... |
2015-01-21 21:32:43 |
|
|
|
|
|
|
... jókedvűen élveztük a bőséges reggelit. Volt minden mi szem szájnak ingere, a helyben sütött tojásrántottától kezdve, lecsón át paradicsomos babig, ízletes omlett, gyerekeknek tejbegríz, finomabbnál finomabb teák, kévék 2 géppel is, tejszínhabbal, csokis, vaníliás-mazsolás, lekváros, túrós és spenótos croissant, sajtok és gyümölcsök, nem is sorolom tovább, aranyérem illeti a hotel ... |
2014-08-08 12:15:19 |
|
|
|
|
|
|
... finomságában több kutatás is vizsgálta. Általában azt találták, hogy a cukorhoz hasonló, jutalmazásért felelős agyi területeket aktivál, illetve kapcsol ki, segítve, hogy az adott ételt finomabbnak érezzük.)
Az élelmiszer-ipari termékek viszont napi szinten szoktatták hozzá a fogyasztót ehhez az élményhez, és mint minden cucc, amely az agy jutalomközpontját stimulálja, ... |
2014-06-05 18:20:55 |
|
|
|
|
|
|
... akár nagyobb mennyiségre szert tenni, majd tisztítva, esetleg kissé blansírozva lefagyasztani (akár 6-8 hónapon át is tárolhatjuk).
Spárgából kifejezetten gyorsan készíthetünk finomabbnál finomabb fogásokat. A legtöbb vitamint és ásványi anyagot természetesen a nyers spárga őrzi. A kissé vaskosabb szálakat zöldséghámozóval hosszanti irányban vékonyra szeletelhetjük, aká... |
2014-05-18 22:02:31 |
|
|
|
|
|
|
... finomságában több kutatás is vizsgálta. Általában azt találták, hogy a cukorhoz hasonló, jutalmazásért felelős agyi területeket aktivál, illetve kapcsol ki, segítve, hogy az adott ételt finomabbnak érezzük.)
Az élelmiszer-ipari termékek viszont napi szinten szoktatták hozzá a fogyasztót ehhez az élményhez, és mint minden cucc, amely az agy jutalomközpontját stimulálja, ... |
2014-05-14 09:49:53 |
|
|
|
|