Belépés
Sorsalakítás és élet a halál után
...http://antropozofia.hu/ga157a/5/

Rudolf Steiner: 7 előadás, 1915. nov. 16. - dec. 21., Berlin

Impresszum - Tartalom

* A szellemi élet a fizikai világban és a halál és az újabb születés közötti élet
* A legutóbbi földi lét hatásainak átélése és erővé változása a következő inkarnáció számára
* A lelkiélet alapjai és szellemi élet korai halál...
2019-04-24 08:55:51
Két újabb gravitációshullám-forrást talált a továbbfejlesztett LIGO és Virgo
... gravitációs hullámok létezésére, vagyis a téridő görbületének hullámszerűen terjedő megváltozására.
A felfedezésért a LIGO három tudósa, Barry C. Barish, Kip S. Thorne és Rainer Weiss fizikai Nobel-díjat kapott 2017-ben. Azóta a LIGO/Virgo detektorok hálózata felfedezett kilenc további feketelyuk-egybeolvadást és két neutroncsillag robbanásszerű összeütközését.
Az újabb...
2019-04-23 17:31:28
Ternyák Csaba: Krisztus feltámadása
... ,,átalakítja gyarló testünket, és hasonlóvá teszi megdicsőült testéhez" (Fil 3,21). A test gyengeségét felváltja a tetterő, nem korlátozza már a fáradtság, a tér vagy az idő, a fizikai távolság sem szab határt akaratának. A feltámadt test érzéki vonásait pedig legyőzi a szellem uralma. Ez a feltámadás igazi tartalma. Erről olvasunk tömören a Jelenések könyvében: ,,...
2019-04-21 21:29:59
Nincsen fizikai gyógymód
Nincsen fizikai gyógymód

Nincs ember a földön, aki képes kikapcsolni legbensőbb félelmeit és legmélyebb gyötrelmeit, amikor mélyen megsebzik. A legjobb barátaid sem tudják igazán megérteni a küzdelmet, amin keresztülmész, vagy átérezni a téged ért sebek fájdalmát.
Csak Isten képes véget vetni a depresszió hullámainak, a magány és a kudarc érzésének. A sebzett elmét ...
2019-04-20 20:47:42
Természetes zsírégetők
... fogyasztása elősegítheti az energia szintjének emelését, csökkenti a gyulladást és javítja az anyagcserét. Naponta 1-2 csésze zöld tea elősegítheti az energia szintjének emelését, javíthatja a fizikai teljesítményt, a fókuszt és a motivációt, illetve edzést követően felpörgeti az anyagcserét.

A matcha tea katekint, azaz egy magas antioxidánst tartalmaz, amely csökkenti ...
2019-04-20 17:37:13
Keresztút Ferenc pápával nagypénteken a Colosseumban
... tisztes és méltó élethez szükséges dolgokat!

Imádkozzunk együtt, és mondjuk: Urunk, segíts, hogy megtegyük az akaratodat
...a nehézségek és a reményvesztés idején;
...a fizikai és a lelki szenvedés idején;
...a homály és a magány idején!

Mi Atyánk...

Stabat Mater dolorosa iuxta crucem lacrimosa, dum pendebat Filius.
[Áll a fájd...
2019-04-20 16:15:27
Mégsem bénították meg Heathrow forgalmát a környezetvédő tiltakozók
... elszigetelni őket egymástól.
A Scotland Yard tájékoztatása szerint azonban a tiltakozók eltávolítása a nem engedélyezett helyszínekről meglehetősen nehéz, mivel az aktivisták - jóllehet fizikai ellenállást nem tanúsítanak - a rendőrök közeledtével azonnal lefekszenek az úttestre, és így minden egyes tüntető eltávolításához legalább négy rendőrre van szükség.
Pénteken, az...
2019-04-19 15:31:21
Újságíró halt meg egy észak-írországi lövöldözésben
...
Az észak-írországi rendőrség (PSNI) főparancsnok-helyettese, Mark Hamilton pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a második legnagyobb északír városban, Londonderryben történt éjszakai incidensért valószínűleg az "új IRA" nevű szakadár britellenes katolikus terrorcsoportot terheli a felelősség.
Hamilton szerint a rendőrség a támadás előtt a városban több helyszín...
2019-04-19 11:31:25
Elszakadás Istentől
...,,Isten figyelmeztetett bennünket az Édenkertben, hogy bizalmatlanságunknak és engedetlenségünknek halál az ára. Nemcsak fizikai, hanem lelki halál is - örökre elszakadunk Istentől, az élettől, minden szépségtől, bensőségességtől és kalandtól. Szabad döntésünk eredményeképpen a Sötétség Birodalmának és a halálnak a túszai lettünk. A váltságdíj jelenti az egyetlen kiutat....
2019-04-18 14:03:35
Négymilliárd forintos fejlesztés a tatabányai AGC-nél
... ugyanis megkezdték a kész autóüvegek csomagolásának automatizálását.
Az ügyvezető hozzátette, terveik szerint három éven belül a csomagolást teljes mértékben robotok végzik majd. A nehéz fizikai munkától mentesült dolgozók a termelésben nagyobb hozzáadott értéket állíthatnak elő.
A 63 ezer négyzetméteres gyár évek óta a maximális kapacitáson üzemel, 17 millió autóüveget ...
2019-04-18 07:04:06
1 2 3 ............1296 1297 .......1945 1946 ......2592 2593 2594 
Címkék: Ternyák Csaba, Keresztút Ferenc, Elszakadás Istentől, Rudolf Steiner, Barry, Rainer Weiss, Csak Isten, Stabat Mater, Scotland Yard, Mark Hamilton, Sötétség Birodalmának, halál után, továbbfejlesztett LIGO, környezetvédő tiltakozók, észak-írországi lövöldözésben, tatabányai AGC-nél, szellemi élet, fizikai világban, újabb születés, legutóbbi földi, következő inkarnáció, lelkiélet alapjai, téridő görbületének, test gyengeségét, fizikai távolság, feltámadt test, szellem uralma, feltámadás igazi, legjobb barátaid, depresszió hullámainak, kudarc érzésének, sebzett elmét, energia szintjének, fizikai teljesítményt, magas antioxidánst, reményvesztés idején, lelki szenvedés, magány idején, tiltakozók eltávolítása, rendőrök közeledtével, észak-írországi rendőrség, második legnagyobb, támadás előtt, városban több, túszai lettünk, váltságdíj jelenti, egyetlen kiutat, kész autóüvegek, ügyvezető hozzátette, csomagolást teljes, nehéz fizikai, termelésben nagyobb, maximális kapacitáson, bensőségességtől, figyelmeztetett,
© 2013 TVN.HU Kft.