Belépés
A lime gyógyhatásairól
... lévő C-vitamin csökkenti a stroke kialakulásának a kockázatát. Segít a szívkoszorúér-betegségek, például az ateroszklerózis progressziójának lassításában.

A benne lévő heparin és flavonoidok csökkentik az LDL-koleszterin szintjét és a trigliceridszintet.

A lime-ban lévő anyagok megkötik a szabad gyököket, ami csökkenti az oxidatív stresszt. Az antioxidáns fla...
2018-12-07 15:46:19
kövirózsa
... duzzanatok kezelésére is alkalmas, a levével átitatott vattával dugaszoljuk be a fület éjszakára.
Hirdetés
Hatásai
Baktérium és vírusölő hatása van, mivel flavonoidokat, cserzőanyagot, növényi savat, nyálkaanyagot, szabad aminosavakat és fenolkarbonsavakat és C-vitamint tartalmaz.
Szájüregi fertőzések, rovar- és csaláncsípések, övsömör,...
2018-11-18 20:48:10
Citrusfélék az elhízás és a betegségek ellen
... olyan anyagot termelnek, amelyek károsítják az egészséges sejteket, ezt nevezik oxidatív stressznek. Azonban az antioxidánsok sokat segíthetnek. A citrusfélék különleges antioxidánsokat, flavonokat tartalmaznak. Ezek az anyagok csökkentik az oxidatív stresszt és az egészséges sejtek károsodásának kockázatát, amely megakadályozza, hogy az immunrendszer túlterheltté váljon.
...
2018-10-12 23:49:03
A citrusfélék fogyasztása megakadályozza ...
... olyan anyagot termelnek, amelyek károsítják az egészséges sejteket, ezt nevezik oxidatív stressznek. Azonban az antioxidánsok sokat segíthetnek. A citrusfélék különleges antioxidánsokat, flavonokat tartalmaznak. Ezek az anyagok csökkentik az oxidatív stresszt és az egészséges sejtek károsodásának kockázatát, amely megakadályozza, hogy az immunrendszer túlterheltté váljon.
...
2018-09-21 23:54:07
Libapimpóról jó tudni...
... fogazottak. Virágai 5-5 sziromból állnak, napsárgák és akár 3-4 centiméteresre is megnőhetnek.

Milyen hatóanyagok találhatók meg a gyógynövényben?
Az ellagcsersav, a kvercitin flavon és a kvercetin aglikon. Van még benne ezeken kívül illóolaj, nyálka, ásványi anyagok, flavonoidok, tanninok és keserűanyagok.

Gyógyító célokra a növény föld feletti részét ...
2018-08-08 18:48:37
Az áfonya 10 fő jótékony hatásaAz áfonya 10 fő jótékony hatása


Az áfonyában található fitonutriensnek közé tartozik az antocianin, a hidroxi-fahéjsav, a hidroxi-benzoesav és a flavon egyebek mellett.

Emellett C-, A- és E-vitaminban is gazdag, valamint riboflavinban, rostban, niacinban, ma...
2018-05-10 19:26:57
A propolisz
...

A propolisznak több, mint 130 hatóanyaga van, melynek nagy részét a tudománynak ezidáig még nem sikerült azonosítania.

A propolisz főbb hatóanyagai:

- flavonok, flavonoidok (immunrendszer erősítése)

- szerves savak

- illóolajok

- virágpollenek (5%)

- ásványi anyagok, nyomele...
2018-04-16 08:04:59
Szuperételek - idősek számára
... aszkorbinsav (C-vitamin) különösen fontos idős korban, mert az immunrendszer kevesebb immunsejtet és antitestet képes előállítani.

A homoktövisben járulékosan megtalálható E-vitaminok és flavonok (fitokemikáliák) is segíthetnek a rákos sejtek növekedésének gátlásában. A kis narancssárga bogyókban lévő antioxidánsok továbbá gátolják a bőr öregedését - tehát a homok...
2017-06-26 15:22:14
Petrzselyemzöld hatékonysága...
... követi a mell-, vastagbél-és hasnyálmirigyrák. Egy 2013-as tanulmány szerint kimutatták, hogy a petrezselyemzöld képes elpusztítani a tüdőrákos sejtek mintegy 86%-át. A hatás egy igen erős flavonoidnak, az apigeninnek köszönhető, mely megtalálható az oregánóban, zellerben, narancsban, kamillában, kakukkfűben is, de a petrezselyemben legnagyobb a jelenléte. Egyes feltételezések sze...
2016-06-05 18:59:49
Aranyosi Ervin: Anyák napja alkalmából
... tiszteld, óvjad, védjed!
Legyen számodra oly fontos,
mint neki a te személyed.

Kényeztetnéd édességgel,
hidd el nekem jobban teszi,
ha a gyümölcsökből álló,
Flavon Joy készítményt eszi.

Olyan mint egy gyümölcstorta,
csokoládéval bevonva,
tisztít, táplál, normalizál,
bátran bízhatsz a Flavonba'.

Keress b...
2016-04-29 07:34:43
1 2 3 6 7 9 10 12 13 
Címkék: Aranyosi Ervin, Emellett C-, Flavon Joy, lime gyógyhatásairól, betegségek ellen, citrusfélék fogyasztása, stroke kialakulásának, ateroszklerózis progressziójának, benne lévő, lime-ban lévő, szabad gyököket, oxidatív stresszt, levével átitatott, fület éjszakára, egészséges sejteket, antioxidánsok sokat, citrusfélék különleges, anyagok csökkentik, egészséges sejtek, immunrendszer túlterheltté, kvercitin flavon, kvercetin aglikon, növény föld, áfonyában található, flavon egyebek, propolisznak több, tudománynak ezidáig, propolisz főbb, immunrendszer kevesebb, homoktövisben járulékosan, rákos sejtek, 2013-as tanulmány, petrezselyemzöld képes, tüdőrákos sejtek, igen erős, apigeninnek köszönhető, petrezselyemben legnagyobb, gyümölcsökből álló, hasnyálmirigyrák, progressziójának, petrezselyemzöld, antioxidánsokat, fitonutriensnek, gyógyhatásairól, ateroszklerózis, petrzselyemzöld, petrezselyemben, csaláncsípések, feltételezések, kialakulásának, gyógynövényben, centiméteresre, megakadályozza, fitokemikáliák,
© 2013 TVN.HU Kft.