|
|
|
... angolul. A férje beszél a francia mellett spanyolul és angolul is. Szóval a közösség enyhén szólva is nemzetközi volt :-).
A kaja nagyon ízlett mindenkinek. Volt zöld saláta (fodros szélű) feldarabolva, reszelt sárgarépa, uborka, paradicsom, mint köret, volt hozzá vinegrett mártás és majonéz. Ezen kívül kis zsemlék voltak még. A főétel pedig sült csirkecomb, kisebb stea... |
2006-09-13 10:10:44 |
|
|
|
|
|
|
... gouda/trappista/eidami sajt, 100 g füstölt sajt (karaván, oázis), 30 g vaj/margarin, 3 ek. liszt, 3 dl húsleves (kockából), 1 dl tejföl, só, őrölt fehér bors, szerecsendió, 1 dl tejszín, néhány fodros salátalevél, 1 szelet piros húsú paprika.
1. A sütőt előmelegítjük 18 C-fokra. A csirkét megmossuk, lecsepegtetjük, kisebb darabokra bontjuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, mé... |
|
2006-08-07 18:42:37 |
|
|
|
|