Belépés
Elhunyt Törőcsik Mari, a legnagyobb magyar filmszínésznő

Elhunyt Törőcsik Mari, a legnagyobb magyar filmszínésznő
Schreiber András2021.04.16. 15:09


A 86 évesen elhunyt Törőcsik Mari több mint hat évtizeden át volt a magyar filmművészet meghatározó színésznője - ...
2021-04-16 19:30:22
3,5 millió beoltottnál nyithatnak a teraszok
... emberben határozta meg, ha ezt elérik - remélhetőleg a következő hét közepén, szerdán-csütörtökön -, akkor kinyithatnak a teraszok. "Ismét visszakapjuk a régi életünk egy darabját" - fogalmazott.
Orbán Viktor kiemelte: hogy a vendéglátósoknak is könnyebb legyen, az őket terhelő teraszdíjat eltörlik.
Kitért rá: a kormány döntött az iskolák újraindításáról is; csak fok...
2021-04-15 08:01:29
Az országos tisztifőorvos nagy fegyelmezettséget kér
... idejére is azt kéri a lakosságtól, hogy nagy fegyelmezettséggel tartsa be a koronavírus-járvány miatt hozott szabályokat.

Müller Cecília pénteken a közmédiának nyilatkozva úgy fogalmazott, a vírus nem foglalkozik azzal, hogy húsvét van, ezért mindenki ünnepeljen a lehető legszűkebb családi körben.
Kiemelte, a járvány továbbra is súlyosan zajlik, még mindig maga...
2021-04-03 07:25:11
Sokkot kapott az édesapa,aki egy szexpartin futott össze lán
... pedig ő is ugyan azt tette, amit én. Most tudtam meg, hogy várandós. Félek, nem láthatom majd az unokámat sem. Pedig nagyon jó kapcsolatban voltunk, a válás után is. Mit tegyek? - fogalmazott kétségbeesetten a férfi.

...
2021-03-29 20:15:25
A híres olasz búvár
... ragadt.
Mallorca gyorsan búvárkést kért a lányától. Néhány perc alatt sikerült kiszabadítaniuk a delfint, amely erejéből a legvégén "szinte emberi kiáltást" hallatott (ahogy maga Mallorca fogalmazott).
Egy delfin akár 10 percig is életben marad a víz alatt, majd megfullad.
A kiszabadult, még mindig kábult delfin Enzo, Rossan és egy másik delfin került a felszínre. É...
2021-03-24 22:55:47
Erdő Péter bíboros: A Szentatya nem harcosként jelentkezett
... az eredetileg kitűzött időponthoz képest egy évvel később tarthatják meg a világeseményt.
Erdő Péter örömét fejezte ki, hogy a Szentatya bejelentette: elfogadta a meghívást. Úgy fogalmazott: ,,Az iraki útjáról látjuk, hogy bátor ember. A járványhelyzet ellenére is vállalta az utazást."
A magyar főpásztor szerint Ferenc pápa iraki utazásának több üzenete is vol...
2021-03-12 21:30:31
Megismertem a paradoxont :...
... MEGVÁLTÓNK....

Kalkuttai Teréz anya mondta :" Megismertem a paradoxont : ha fájdalomig szeretek , a fájdalom eltűnik és csak szeretet marad ." Szent Pió atya pedig így fogalmazott :" Szeressük a fájdalmat ! Aki nem szenvedett , annak nincsenek erős érzelmei , szívéből hiányzik a gyengédség , lelkéből a távlatok. Miért a fájdalom? Azért , hogy a föl...
2021-03-03 11:00:22
Virtuálisan is végigjárhatjuk a jeruzsálemi Via Dolorosát
... bármely pontján, hogy megtalálják életük mélyebb értelmét. Egyben a remény üzenetét is hordozza a keresztút, a húsvét felől olvasva, ebben a nehéz, szenvedéssel teli időszakban - fogalmazott a szentföldi kusztos.
Minden állomáshoz kapcsolódik egy-egy rövid videó, amely jeruzsálemi helyszíneket mutat be, ahol az evangéliumokban elbeszélt események zajlottak. Tizenhárom k...
2021-02-27 21:28:36
Koronavírusban elhunyt Snell György püspök, a Szent Jobb őre
... bazilika prímásharangja.
................
A portálunknak adott interjúban Snell György így fogalmazott: ,,Segít a természetemből fakadó optimizmusom. Kérdezem: miért vagyunk reménytelenek? Krisztus nem váltott meg bennünket?
Megváltottságunk örömében kell megelégednünk azzal amink ...
2021-02-27 21:05:02
Az egész járvány legnehezebb két hete jön
... úgy fest, hogy az egész járvány, az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk. Az újfajta mutációk megjelenése miatt a fertőzések száma erősen nő és nőni fog" - fogalmazott.
Hozzátette: olyan terhelés lesz a kórházakon, mint amilyen még nem volt. Minden orvosra, minden ápolónőre, minden lélegeztetőkészülékre szükség lesz - mondta a miniszterelnök....
2021-02-25 20:07:36
1 2 3 ..............2977 2978 ........4466 4467 .......5953 5954 5955 
Címkék: Elhunyt Törőcsik Mari, Erdő Péter, Snell György, Szent Jobb, Schreiber András2021, Törőcsik Mari, Orbán Viktor, Müller Cecília, Kalkuttai Teréz, Szent Pió, legnagyobb magyar, országos tisztifőorvos, szexpartin futott, híres olasz, egész járvány, magyar filmművészet, régi életünk, őket terhelő, kormány döntött, iskolák újraindításáról, közmédiának nyilatkozva, lehető legszűkebb, járvány továbbra, válás után, delfin akár, másik delfin, eredetileg kitűzött, évvel később, iraki útjáról, járványhelyzet ellenére, magyar főpásztor, fájdalom eltűnik, remény üzenetét, húsvét felől, szentföldi kusztos, evangéliumokban elbeszélt, portálunknak adott, természetemből fakadó, egész eddig, újfajta mutációk, fertőzések száma, vendéglátósoknak, megváltottságunk, kétségbeesetten, evangéliumokban, újraindításáról, kiszabadítaniuk, koronavírusban, járványhelyzet, prímásharangja, végigjárhatjuk, miniszterelnök, természetemből, filmszínésznő, tisztifőorvos, világeseményt, reménytelenek, megelégednünk, helyszíneket, portálunknak,
© 2013 TVN.HU Kft.