Belépés
A fogamzásgátló tabletta strukturális változást okoz az agyban egy új tanulmány szerint
... szabályozza, mint a hőmérséklet, a hangulat, az étvágy, a szexualitás, az alvási ciklus és a szívverés. Korábban még sohasem kutatták a szexuális hormonok, köztük a szájon át szedhető fogamzásgátló szerek strukturális hatásait az agyban. Ennek oka részben az, hogy a hipotalamusz nagyságának mennyiségi elemzése MRI-vizsgálatokkal még nem állt rendelkezésre - ismertette a kutatást a...
2019-12-05 15:42:14
Havi adagolású fogamzásgátló tablettát fejlesztettek ki nők számára
... várandós a szedés mellett.
Hosszabb távon ható módszerek is léteznek már - köztük kéthavi injekció vagy hetente cserélendő tapasz -, azonban szájon át, havonta egyszer szedendő fogamzásgátló tabletta nincs még.
Giovanni Traverso, a Harvard Orvostudományi Egyetemének munkatársa a Massachusettsi Műszaki Egyetemen dolgozó kollégáival együtt fejlesztette ki a tablettát. Elmo...
2019-12-05 12:51:59
Nagyapa, hány éves is vagy?
... éves is vagy?
A nagyapa így válaszolt:
- Hadd gondolkozzam egy kicsit!

A televízió, a gyermekbénulás elleni védőoltás, a fénymásoló gép, a kontaktlencse és a fogamzásgátló tabletta előtt születtem. Nem volt még radar, hitelkártya, lézersugár és pengekorcsolya.
Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet, a szárítógépet (a ruhát egyszerűen kit...
2019-08-27 09:45:23
Regenor-MSM-C-vitamin
... emésztési folyamatokat.

A termék fogyasztása javasolt vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, fokozott C-vitamin szükséglet (terhesség, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedés) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.

A C VITAMIN HATÁSA - Története:
Szent-Györgyi Albert biokémikus az 1930-as években izolálta a...
2019-08-21 20:27:00
Mérgezések összehasonlítása gyermekeknél
... 2012-ben. Ezzel ellentétben körülbelül 1000 hívás érkezett azért, mert a gyermek energiaitalt fogyasztott, 1600 gyermek kontaktlencse folyadékot ivott, és több mint 4000 gyermek, nyelt le fogamzásgátló tablettát.

A hernyócsípések száma kétszer annyira bizonyultak gyakorinak, mint a kannabisszal való érintkezések száma és a folyékony öblítőszerek lenyelése közel háromszo...
2019-07-16 09:09:04
A gyógyszerek és a táplálkozás - hasznos tudnivalók
... szervezetből. Éppen ezért ásványi anyagban gazdag étrendre és ásványianyag-készítményekre van szükség.

Fogamzásgátlás
Bár nem egyértelműen megkövetelt, mégis ajánlott a fogamzásgátlók mellé vitaminkészítményt szedni. Ha elhagyja valaki a tablettát és szeretne felkészülni a gyerekvállalásra, érdemes folsavat tartalmazó készítményt szedni.


Depresszió...
2019-05-23 22:28:59
A B2 vitaminról
... hiánya esetén ugyanis visszamaradás jelentkezhet a növekedésben. Elengedhetetlen az embriók növekedéséhez és fejlődéséhez.

A krónikus alkoholfogyasztás, az erős dohányzás, a fogamzásgátló tabletták szedése és az emésztési zavarok is előidézhetnek B2-vitamin hiányt.

Milyen tünetek jelentkezhetnek hiánya esetén?

Fáradékonyság
Koncentrációképessé...
2019-05-23 22:21:22
B 6 vitaminról
... gyulladása
Végtagrángatózással járó görcsök
A vitaminhiány leggyakoribb oka az alkoholizmus, esetleg valamilyen gyógyszerszedéssel együtt (pl. TBC elleni egyes gyógyszerek, fogamzásgátló tabletta) alakulhat ki. A betegség a vitamin pótlásával jól kezelhető.

Legjobb B6-vitamin forrásaink a máj, a hús, tejtermékek, szárazhüvelyesek, élesztő, tojássárgája, barna ...
2019-05-23 17:19:59
Vöröshere gyógyhatásairól
... oldatban újabb adag virágot főzünk ki, a szüredéket besűrítik. Az így kapott masszát daganatok eloszlatására használhatunk.

Figyelem!
Magas fitoösztrogén tartalma miatt a fogamzásgátló tablettát szedő nők, valamint az ösztrogénfüggő elváltozásokban (egyes mell- és nőgyógyászati daganatoknál), továbbá a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők körültekintéssel f...
2019-02-10 13:01:38
A földi rendszer működése
... pokolvilágokból a lelkek a földre, mohón várva a megtestesülés lehetőségét, karmikus program nélkül, a vágyak által behúzva az első szabad résbe.

Igaz, hogy régen nem létezett fogamzásgátló tabletta, azonban valójában ,,gyereket csinálni" senki nem tud. A technikai feltételek biztosítása önmagában sehova nem vezet; ahhoz, hogy egy új ember szülessen, szükség ...
2019-01-17 14:12:01
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: Giovanni Traverso, Harvard Orvostudományi Egyetemének, Massachusettsi Műszaki Egyetemen, VITAMIN HATÁSA, Szent-Györgyi Albert, Legjobb B6-vitamin, fogamzásgátló tabletta, földi rendszer, alvási ciklus, szexuális hormonok, hipotalamusz nagyságának, szedés mellett, gyermekbénulás elleni, ruhát egyszerűen, termék fogyasztása, immunrendszer erősítésére, 1930-as években, gyermek energiaitalt, hernyócsípések száma, kannabisszal való, folyékony öblítőszerek, fogamzásgátlók mellé, embriók növekedéséhez, krónikus alkoholfogyasztás, erős dohányzás, fogamzásgátló tabletták, emésztési zavarok, vitaminhiány leggyakoribb, vitamin pótlásával, szüredéket besűrítik, fogamzásgátló tablettát, ösztrogénfüggő elváltozásokban, megtestesülés lehetőségét, vágyak által, első szabad, technikai feltételek, szárazhüvelyesek, gyerekvállalásra, körültekintéssel, összehasonlítása, légkondicionálót, gyógyhatásairól, elváltozásokban, pokolvilágokból, elengedhetetlen, jelentkezhetnek, vitaminhiányos, fogamzásgátlás,
© 2013 TVN.HU Kft.