Belépés
Superbike-vb - Új magyar csapattal folytatja Sebestyén Péter
... az ideje annak, hogy "elengedje a kezét". Ennek egyik oka, hogy két évvel ezelőtt egy új projektbe kezdett, amelynek keretében az utánpótlás korosztályba tartozó fiatal motorosokkal foglalkozik.
Sebestyén úgy fogalmazott, abban, hogy az elmúlt 10 évben folyamatosan a nemzetközi mezőnyben tudott versenyezni, nagy szerepe van Favarónak, akinek sokat köszönhet.
"Az idei évb...
2019-12-05 13:12:05
A bizottság által javasoltnál nagyobb védelmet akar a méheknek az EP szakbizottsága
... Brüsszelben elfogadott állásfoglalása szerint az Európai Bizottság úgynevezett európai beporzóvédő kezdeményezése nem tartalmaz megfelelő intézkedéseket a méhek védelmére.
A javaslat nem foglalkozik megfelelően annak okaival, hogy miért csökken a beporzó rovarok száma - állapították meg.
A parlamenti bizottság szerint a kezdeményezés által tervezett intézkedések nem védi...
2019-12-03 19:41:58
Krónika 3. rész (bizottsági helyek, interpelláció)
... áldozatot szednek, mint a közúti balesetek.
Évente egy kisebb falunyi lakosság hal bele abba, hogy a kórházi fertőzéseknek nem találja az ellenszerét a kormány, ráadásul nem is foglalkozik vele - jelentette ki, a fertőzések számát sokallva, az esetek dokumentálását és jelentését hiányolva.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vála...
2019-12-02 16:42:17
A Glencore csehországi leányvállalatát a magyarországi cégcsoport vezetője irányítja
... Magyarországon. A budapesti székhelyű cégcsoport gabonafélék, olajos magvak, növényi olajok és állati takarmány-alapanyagok kereskedelmével és logisztikával, valamint gyártással és raktározással foglalkozik.
Hozzájuk tartozik Pannon Növényolajgyártó Kft. 2013-ban felavatott, több mint 40 milliárd forintból felépült növényolajgyára Foktőn, amely főképp napraforgót dolgoz föl....
2019-12-02 16:22:16
LMP: a párt szolidáris a tüntető pedagógusokkal
... Máté közölte, hogy az LMP "zöldnépszavazási kezdeményezésbe fogott". Pénteken öt kérdést már leadott, és tová...
2019-11-30 16:11:34
Szijjártó: a Schaeffler 23,5 milliárd forintos beruházással új gyárat épít Szombathelyen
... kapacitását.
A vállalat úgy döntött, hogy az új autóipari korszakra történő átálláshoz szükséges beruházását Magyarországon valósítja meg, az új gyáregység kutatás-fejlesztéssel is foglalkozik majd - mondta.
Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezető igazgatója közölte, hogy az új gyár egy 30 hektáros területen, a régi gyártól 3 kilométerre, zöldmezős beruházássa...
2019-11-28 21:45:16
A francia kormány megerősíti a nők elleni erőszak megszüntetését célzó intézkedéseket
... férfiak közötti egyenlőségért felelős államtitkár már korábban bejelentette, hogy a kormány olyan regionális központokat hoz létre, amelyek párkapcsolati erőszakot elkövető férfiakkal foglalkozik a visszaesők számának csökkentése érdekében, s a párkapcsolati erőszakot szenvedő nők számára létrehozott ingyenes telefonszám ezentúl a hét minden napján 24 órában hívható lesz.
A ...
2019-11-25 18:42:17
Átadták az idei Szegedi Kis István-ösztöndíjakat
... reformátorok 16. századi műveivel, Szabó András Péter a 16-17. századi alsó- és felső-magyarországi evangélikus lelkészcsaládok naplóival, levelezésükkel, irodalmi tevékenységükkel foglalkozik.
Mezei Emese kutatási területe a késő középkori és kora újkori magyarországi művészetet öleli fel, különös tekintettel a keresztény és a profán ikonográfiai jelenségekre, és azok megvál...
2019-11-25 16:32:02
Agrárkamara: Zalában az országosnál magasabb a búza és a kukorica termésátlaga
... szarvasmarhát tartanak.
A sertés ágazatban 28 százalékkal nőtt az állomány: a 2010. évi 56 800-ról 2019 kö...
2019-11-25 16:01:59
Krónika 2. rész (napirend előtt: gazdaság, MNB, nők elleni erőszak, bűnözés)
... Péternek, a Katona József Színház rendezőjének zaklatási ügyéről szólva úgy vélte: bár korábban a színház a Metoo-mozgalom élharcosává tette magát, most az áldozatok védelme helyett azzal foglalkozik, hogy mentse meg a rendezőt. Visszásnak nevezte, hogy a korábban az SZDSZ színeiben politizáló Gothár Péter ügyét a balliberális értelmiségi elit megpróbálja eltussolni.
Az ellen...
2019-11-25 14:22:24
1 2 3 ..................669 670 .........1003 1004 ..........1337 1338 1339 
Címkék: Sebestyén Péter, Szegedi Kis István-ösztöndíjakat, Európai Bizottság, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Pannon Növényolajgyártó Kft, Szigeti Tibor, Schaeffler Savaria Kft, Szabó András Péter, Mezei Emese, Katona József Színház, Gothár Péter, bizottság által, magyarországi cégcsoport, párt szolidáris, tüntető pedagógusokkal, francia kormány, idei Szegedi, országosnál magasabb, kukorica termésátlaga, ideje annak, utánpótlás korosztályba, nemzetközi mezőnyben, méhek védelmére, beporzó rovarok, parlamenti bizottság, kezdeményezés által, közúti balesetek, kisebb falunyi, kórházi fertőzéseknek, fertőzések számát, esetek dokumentálását, budapesti székhelyű, régi gyártól, kormány olyan, visszaesők számának, párkapcsolati erőszakot, késő középkori, profán ikonográfiai, sertés ágazatban, áldozatok védelme, balliberális értelmiségi, minisztériumának, növényolajgyártó, tevékenységükkel, zöldnépszavazási, növényolajgyára, kezdeményezésbe, kereskedelmével, lelkészcsaládok, leányvállalatát,
© 2013 TVN.HU Kft.