Belépés
EU-tisztújítás - Von der Leyen: többet kell tenni az illegális bevándorlás csökkentése érdekében
...
Von der Leyen az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén elmondott beszédében aláhúzta: az Európai Uniónak (EU) stabil külső határokra van szüksége, de ehhez a migráció szempontjából frontországnak számító, legnagyobb nyomás alatt álló tagállamoknak megfelelő segítséget kell kapniuk.
Szolidaritásra kell törekedni a tagországok között, tisztességes együttműködésre, és foko...
2019-07-16 12:02:25
Vívó-vb - Szövetségi elnök: a rekordok világbajnoksága következik
... zajlott, sikerült mindent megoldani, most zajlik a látványelemek összehangolása, finomítása.
Sztaics István, a szervezőbizottság vezetője elmondta, hogy közel egy éve kezdtek el foglalkozni az előkészítéssel, akkor még csak pár tíz fős csapattal, de a világbajnokság közeledtével, a mezőny növekedésével folyamatosan újra kellett tervezni az elrendezést a csarnokokban.
"Je...
2019-07-14 18:32:09
HÉTVÉGÉRE! Iparszövetség: a jövő évi költségvetésben lévő lehetőségek segítik a gazdaság növekedését
... négy évben...
2019-07-13 07:05:00
Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
... Bizottságba 4 állambiztonsági hálózati személynek sikerült bekerülnie. Senki sem ellenőrizte őket. Az MDF frakció vezetése leintette kritikusan érdeklődő képviselőit. ,,Ezzel nem kell foglalkozni, majd a Jóska megoldja!"


(Nagy Lajos, Mádl Ferenc kitünteti Nagy Lajost)

Mindezért felszámolás helyett átmentették, feltárás helyett a nyilváno...
2019-07-09 00:44:32
Önkormányzat 2019 - Önálló jelöltként indul a hódmezővásárhelyi polgármesteri posztért Grezsa István
... attól, hogyan hívják a polgármestert - kötelessége segíteni a városi kórházat.
A jelenlegi városvezetés furcsa álláspontot alakított ki a kórházzal kapcsolatban, úgy vélik, nem kell foglalkozniuk az intézménnyel, az kizárólag az állam feladata. Pedig a kórházba - ahol zömében vásárhelyiek gyógyítanak vásárhelyieket - bárki bekerülhet - mondta.
A politikus bejelentette, k...
2019-07-08 20:12:28
Nemzeti klímakonszenzust szorgalmaz a német konzervatívok vezetője
... klímavédelmi célokat. Ezzel párhuzamosan a kormány klímavédelmi törvényjavaslaton is dolgozik.
A CDU vezetője szerint a klímavédelem a következő évek egyik l...
2019-07-07 20:11:46
93 éves Rita nővért – Ünnepeltek a klotildligeti egyhá
... februárjában kerültem Piliscsaba-Klotildligetre. Itt már egyedül dolgoztam Zsolnay Béla atya mellett. Nagyon komoly kihívást jelentett az '56-os forradalom után a fiatalokkal foglalkozni. Nem sokat tudtunk a megtorlásokról, de az emberek féltek. Nem merték hittanra beíratni a gyerekeiket, ezért a templomban kezdtem el tanítani.
1974-ben tértem vissza Klotildligetre. Azó...
2019-07-05 18:11:32
Távozik posztjáról a BMW elnök-vezérigazgatója
... most szakmailag új irányba szeretnék elindulni" - mondta Harald Krüger.
Krügert amiatt érték bírálatok, mert a bajor autógyártó ázsiai versenytársaihoz képest megkésve kezdett foglalkozni az elektromobilitással, a villanyautók kifejlesztésével és gyártásával. Az n-tv azt írja, hogy az elmúlt napokban olyan pletykákat lehetett hallani a vállalat müncheni központjának folyosóin...
2019-07-05 13:45:04
Hámos László külhoni magyar jogvédőre emlékeztek a Parlamentben
... jog sérelmét sem ismerték el.
Józsa László, a Vajdasági Magyar Szövetség képviseletében azt mondta, Hámos Lászlótól csak tanulhattak, többek között azt, hogy nem lehet mással foglalkozni, mint a jövő építésével.
Hámos László, a Magyar Emberi Jogok Alapítvány (HHRF) alapítója hosszan tartó súlyos betegség után 2019. április 16-án New Yorkban hunyt el 68 éves korában....
2019-07-01 20:02:10
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... van.
Azt az MNB nem vizsgálhatja, hogy valaki milyen pénzügyi műveletet hajt végre egy kereskedelmi banknál - emelte ki Matolcsy György.

MSZP: a devizahitelesek problémájával foglalkozni kell
Mesterházy Attila (MSZP) azt mondta, hogy Magyarországon van devizahiteles probléma, amivel foglalkozni kell. A Magyar Nemzeti Bank alelnöke korábban tagadta a probléma l...
2019-07-01 17:23:37
1 2 3 ...............549 550 .......824 825 ........1097 1098 1099 
Címkék: Grezsa István, Hámos László, Európai Parlament, Európai Uniónak, Sztaics István, Nagy Lajos, Mádl Ferenc, Nagy Lajost, Zsolnay Béla, Harald Krüger, Józsa László, Vajdasági Magyar Szövetség, Hámos Lászlótól, Magyar Emberi Jogok Alapítvány, Matolcsy György, Mesterházy Attila, Magyar Nemzeti Bank, illegális bevándorlás, rekordok világbajnoksága, gazdaság növekedését, hódmezővásárhelyi polgármesteri, német konzervatívok, klotildligeti egyhá, migráció szempontjából, tagországok között, látványelemek összehangolása, szervezőbizottság vezetője, világbajnokság közeledtével, mezőny növekedésével, városi kórházat, jelenlegi városvezetés, kórházzal kapcsolatban, állam feladata, politikus bejelentette, kormány klímavédelmi, következő évek, fiatalokkal foglalkozni, emberek féltek, templomban kezdtem, bajor autógyártó, villanyautók kifejlesztésével, elmúlt napokban, vállalat müncheni, jövő építésével, kereskedelmi banknál, devizahitelesek problémájával, klímakonszenzust, kifejlesztésével, versenytársaihoz,
© 2013 TVN.HU Kft.