Belépés
Fülöp Attila: a Foglalkoztatás 2020 programban 182 millió forint érhető el
...
Fülöp Attila elmondta, hogy ötödik alkalommal írták ki a pályázatot, amelynek célja a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását és munkaerőpiaci integrációját segítő programok támogatása.
A pályázaton elnyerhető legkisebb támogatás egymillió, a legnagyobb nyolcmillió forint. Fontos újítás, hogy csak olyan pályázat adható be, amelynek benyújtója együttműködik ...
2020-08-14 15:23:05
Fülöp Attila: több pénz jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására
...
Fülöp Attila a Vas Megyei Szakosított Otthonban az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. új telephelyének átadásán elmondta: 2021-ben 45,6 milliárd forint jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának támogatására.
A támogatás növelése azért fontos - tette hozzá az államtitkár -, mert a megváltozott munkaképességű vagy a fogyatékossággal élő embereknek is természe...
2020-08-12 13:52:13
Több mint hatszáz település nyert forrást közösségi terek fejlesztésére a Magyar falu programban
...
Gyopáros Alpár közölte: a pályázatok kedvezményezettjei a kistelepülési önkormányzatok és a történelmi egyházak ott működő egyházközségei.
Mindkét célcsoport közösségi tér kialakítására, fejlesztésére pályázhatott legfeljebb 30 millió forintig, valamint közösségszervező egyéves foglalkoztatására, maximum hárommillió forintig - tette hozzá.
Gyopáros Alpár azt mondt...
2020-07-20 13:32:15
Koronavírus - Macron: a francia gazdaságösztönző csomag legalább 100 milliárd eurós lesz
...
A csomagból a szavai szerint jut forrás ipari, ökológiai, helyi, kulturális és oktatási kezdeményezésekre is. Kijelentette, hogy a következő hat hónapban az elindított sürgős intézkedésekkel mindent megtesz a leépítések elkerülésére, mértékük csökkentésére.
"Meg vagyok arról győződve, hogy egy egész más országot építünk fel az elkövetkező tíz évben" - fogalmazott a franc...
2020-07-14 18:23:01
Gyopáros: nagyobb szükség van ma a falvakban az egyházakra, mint korábban
...
Gyopáros Alpár kiemelte, hogy a program keretében elsőként egyházi közösségi terek fejlesztésére írtak ki pályázatot tavaly februárban, ennek hétmilliárd forint volt a keretösszege és több mint ötszáz település pályázott. Idén ötmilliárdos keretösszeggel hirdették meg a pályázatot és várhatóan két hét múlva döntenek a nyertesekről.
Hozzátette, hogy Győr-Moson-Sopron meg...
2020-07-05 22:23:59
A következő évadban pótolja több külföldi fellépését a Szegedi Kortárs Balett
...
Pataki András balettigazgató közölte, a tavaszi kényszerű leállás miatt az együttes több külföldi fellépése is elmaradt, de sikerült újrafoglalni az előadások időpontjait, és a Magyar Kulturális Központ meghívására a terveik között szerepel egy New York-i vendégjáték is. Bartók Béla halálának 75. évfordulója alkalmából háromszor áll színpadra az együttes, fókuszban Juronics T...
2020-06-11 18:53:19
ITM-államtitkár: már több mint 10 ezer álláskeresőt juttatott munkához a munkahelyteremtő bértámogatás
... milliárd forint támogatási kérelmet.
A támogatás lényege, hogy 6 hónapos bértámogatás mellé 3 hónap továbbfoglalkoztatást várnak el a vállalkozásoktól. A programban részt vevők foglalkoztatása így 9 hónapig biztosítottá válik. A támogatott fél év alatt legfeljebb havi 200 ezer forintot térítenek meg a munkáltatónak, ami az álláskeresők bruttó munkabérét és a hozzá kapcsolódó...
2020-06-11 07:51:00
Tatár-Kis Péter törvényszéki elnöki pályázatát támogatták a fővárosi bírák
... között szerepel többek között az elnökség és a munkavállalók közötti munkakapcsolatok minél szorosabbra fűzése, a dolgozók munkakörülményeinek javítása, magasan képzett munkatársak foglalkoztatása, és az épületkorszerűsítő beruházások folytatása - áll a közleményben.
Tatár-Kis Péter hivatali ideje alatt a Fővárosi Törvényszék elnyerte a bronz fokozatú Családbarát Munkahely cí...
2020-06-08 21:03:22
Koronavírus - További enyhe csökkenés mellett megközelítette a 60 ezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban
...
A belga közegészségügyi szolgálat arról tájékoztatott vasárnap, hogy az elmúlt 24 órában regisztrált fertőzöttek száma a hét előző napjaiban jelzett adatokkal nagyjából megegyezik. Vasárnapra 154, péntek óta 319 embernél mutatták ki a kórokozót. Ezzel idáig 59 226 igazolt fertőzöttet tartanak nyilván az országban.
A legtöbb, 33 328 fertőzöttről továbbra is Flandriából, a...
2020-06-07 16:42:15
Koronavírus - Palkovics: már 140 ezer ember munkahelyének megtartásához igényeltek támogatást a munkaadók
... keretében hat hónapos bértámogatás mellé három hónap továbbfoglalkoztatást várnak el a munkaadóktól, így a programban részt vevő munkavállalóknak kilenc hónapig biztosítottá válik a foglalkoztatása. Ezt a támogatási formát már több mint 4000 munkavállaló után igényelték - jelezte.
A miniszter a támogatások közül kiemelte az ingyenes online informatikai oktatást, amelyre több ...
2020-06-02 15:56:29
1 2 3 ........................76 77 ............114 115 ...........151 152 153 
Címkék: Fülöp Attila, Szegedi Kortárs Balett, Tatár-Kis Péter, Megyei Szakosított Otthonban, ERFO Közhasznú Nonprofit Kft, Gyopáros Alpár, Pataki András, Magyar Kulturális Központ, Bartók Béla, Juronics, Fővárosi Törvényszék, Családbarát Munkahely, megváltozott munkaképességű, francia gazdaságösztönző, következő évadban, munkahelyteremtő bértámogatás, fővárosi bírák, igazolt fertőzöttek, pályázaton elnyerhető, legnagyobb nyolcmillió, támogatás növelése, kistelepülési önkormányzatok, történelmi egyházak, szavai szerint, elindított sürgős, leépítések elkerülésére, program keretében, tavaszi kényszerű, együttes több, előadások időpontjait, terveik között, támogatás lényege, programban részt, álláskeresők bruttó, hozzá kapcsolódó, munkavállalók közötti, bronz fokozatú, belga közegészségügyi, támogatási formát, támogatások közül, ingyenes online, munkahelyteremtő, foglalkoztatását, gazdaságösztönző, közösségszervező, munkakapcsolatok, munkavállalóknak, vállalkozásoktól, fogyatékossággal, foglalkoztatása,
© 2013 TVN.HU Kft.