Belépés
A trianoni évforduló alkalmából készíti újabb panorámaképét Corvus-Kora Róbert
... megyeszékhelyen, az adóhivatal aulájában. A Holokauszt Nagyváradon, a zsidó hitközség zsinagógájában tekinthető meg.
Az alkotó tervei között szerepel, hogy 2023-2024-re Attila legendájával foglalkozzon, a tizedik, egyben utolsó panorámafestménye pedig a jövő generációnak szólna, az erőszak, a korrupció ellen emelné fel hangját; ez valószínűleg 2026-2027-ben készülhet el....
2020-01-25 12:12:20
Hörcsik: családbarát európai politikára van szükség!
... kezdetét. Hörcsik Richárd elmondta: felszólalásában támogatta, hogy a konferencia biztosítson lehetőséget a nemzeti parlamentek megfelelő részvételére, és javasolta, hogy a tanácskozás foglalkozzon a brit kilépés lehetséges okaival és az egész Európát érintő demográfiai kérdésekkel is.
A magyar delegáció vezetője a COSAC találkozóján beszámolt a budapesti demográfiai csúcsta...
2020-01-20 18:12:18
SZNT: több aláírásra van szükség a nemzeti régiók védelmében
... aláírások 4,5 százaléka gyűlt össze.
Közölte: 2020. május 7-ig kell összegyűjteni egymillió aláírást legalább hét uniós tagországban annak érdekében, hogy az Európai Bizottság foglalkozzon a kérdéssel. Az SZNT bízik abban, hogy szervezeti hálóján keresztül - a közeledő határidő ellenére - kellően sok embert tudnak megszólítani - jegyezte meg.
Hangsúlyozta: a kezdeményezé...
2020-01-16 10:51:09
Szijjártó: az ENSZ-nek fel kell lépnie a közel-keleti feszültség csillapítása érdekében
... az ENSZ-től, mint a béke és a biztonság globális garantálásért felelős legnagyobb nemzetközi szervezettől, hogy "végre ne a migráció fogadatlan prókátoraként lépjen fel, hanem azzal foglalkozzon, ami valóban a dolga, és az alapokmányban rögzített elveknek megfelelően nyújtson segítséget abban, hogy a feszültség ne váljon súlyosabbá".
A tárcavezető szerint három fő szempontot ...
2020-01-09 15:38:01
Brit archív dokumentumok: London meg akarta hívni Oroszországot a NATO-ba
... Heathrow neve".
A legnagyobb londoni repülőtér egy közeli, ősi, ma már nem létező k...
2019-12-31 13:51:17
A nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés aláírására buzdít a Székely Nemzeti Tanács
...
Közölte: 2020. május 7-ig kell összegyűjteni egymillió aláírást legalább hét uniós tagországban annak érdekében, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel.
Dabis Attila kiemelte: az SZNT nem adja fel a harcot, legutóbb Dél-Tirolban tartottak sajtótájékoztatót annak érdekében, hogy minél többen megismerjék a kezdeményezést. Reményeik szerint megismétlődnek az eur...
2019-12-18 16:32:10
Szijjártó: a Duna kapcsolódási pont az érintett országok számára
... Stratégia - mondta.
Arra kérte a Duna Biz...
2019-12-13 19:24:19
A szociális ágazat képviselőivel tárgyaltak ellenzéki pártok
... egyeztetés elől, emiatt a hétpártinak indult tárgyalás végül ötpárti lett. "Úgy látszik, a Fidesz és a KDNP nem tartotta fontosnak, hogy a sztrájkhelyzetben lévő szociális szektorral foglalkozzon" - mondta. Holott szerinte nemzeti minimumot képezhettek volna a kérdésben.
Korózs Lajos (MSZP) az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnökeként partnerséget ajánlott az érdekképv...
2019-11-19 13:33:21
Az orvoskamara párbeszédre hívja a döntéshozókat
... munkaviszony típusától függetlenül.
Továbbá kérik, hogy a kormány szüntesse meg a nyugdíjas korú, az egészségügyben dolgozó munkavállalókat sújtó diszkriminációt. Ezen kívül a kormány foglalkozzon a paraszolvencia megszüntetésével, a nondoktori rendszerrel, valamint az intézményi minimumfeltételekkel, különös tekintettel a munkaerőhelyzetre - sorolta Éger István.

A...
2019-09-19 14:02:05
Könyvet jelentetett meg az OBH I. Mátyás és az igazságszolgáltatás címmel
... fellebbezés útján Rómába.
Mátyás király felismerte, hogy a nemzeti szuverenitás letéteményese a bíróság, amit az uralkodó megerősíthetett azzal, hogy előírta, elsőként a magyar bíró foglalkozzon az üggyel - jegyezte meg.
Az OBH elnöke kiemelte azt is, hogy Mátyás király volt az, aki "elindította" a magyar jogászságot, amikor észak-itáliai egyetemekre küldte tanulni a k...
2019-09-17 11:52:13
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............154 155 156 
Címkék: Corvus-Kora Róbert, Székely Nemzeti Tanács, Holokauszt Nagyváradon, Hörcsik Richárd, Európai Bizottság, Európai Parlament, Dabis Attila, Duna Biz, Korózs Lajos, Éger István, trianoni évforduló, nemzeti régiók, közel-keleti feszültség, érintett országok, szociális ágazat, orvoskamara párbeszédre, adóhivatal aulájában, zsidó hitközség, alkotó tervei, jövő generációnak, korrupció ellen, konferencia biztosítson, nemzeti parlamentek, tanácskozás foglalkozzon, brit kilépés, egész Európát, magyar delegáció, budapesti demográfiai, közeledő határidő, biztonság globális, migráció fogadatlan, alapokmányban rögzített, tárcavezető szerint, legnagyobb londoni, hétpártinak indult, sztrájkhelyzetben lévő, kormány szüntesse, nyugdíjas korú, egészségügyben dolgozó, kormány foglalkozzon, paraszolvencia megszüntetésével, nondoktori rendszerrel, nemzeti szuverenitás, uralkodó megerősíthetett, magyar bíró, magyar jogászságot, megszüntetésével, diszkriminációt, munkavállalókat, megyeszékhelyen, megerősíthetett,
© 2013 TVN.HU Kft.