Belépés
Gulyás: a kohéziós források elosztásánál vegyék figyelembe a nemzeti régiókat!
... akaratukat.
Gulyás Gergely jelezte: a polgári kezdeményezésben 2020. május 7-éig egymillió aláírást kell összegyűjteni legalább hét uniós tagországban annak érdekében, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter emlékeztetett, korábban szintén sikerrel vitték végig a Minority Safepack elnevezésű kisebbségvédelmi kezdeményezé...
2019-07-21 15:41:48
EU-tisztújítás - LMP: kiemelten foglalkozzon klímavédelemmel az új Európai Bizottság!
...
Kendernay János úgy fogalmazott, annak ellenére is gratulálnak az Európai Bizottság új elnökének, Ursula von der Leyennek, hogy megválasztásának módja nem összeegyeztethető a demokráciafelfogásukkal. Megjegyezte, különösen örülnek, amiért első alkalommal vezetheti nő a testületet.
Az LMP politikusa aláhúzta, a klímapolitikai célok érvényesítése mellett azt is elvárják a...
2019-07-18 11:51:32
Háborús bűnösnek nevezte a Sea-Watch 3 civilhajó kapitányát az olasz belügyminiszter
... Frank-Walter Steinmeier német szövetségi elnöknek, aki úgy nyilatkozott, hogy az életmentőket nem lehet bűnözőként kezelni. Arra kérte a német államfőt, hogy a németországi történésekkel foglalkozzon, és kérje meg honfitársait, hogy ne szegjék meg az olasz törvényeket, az olasz fegyveres erők katonáinak életét kockáztatva. A Sea-Watch ügyének kezelését szintén bíráló francia kormá...
2019-07-01 07:03:48
A MÁV-Start előkészíti a további 21 emeletes motorvonat megrendelését
... eddig hátráltatta, hogy a munkákat a telephely javító bázisára építették, most a gyártási és javítási funkciót szétválasztották a szolnoki bázison. Szeretnék elérni, hogy a kormány foglalkozzon az IC+ vasúti kocsik további sorozatgyártásával, hiszen a termékben a magyar hozzáadott érték jelentős hányadot tesz ki, foglalkoztatásban betöltött szerepe figyelemre méltó - mondta.
...
2019-06-19 19:16:10
Úzvölgyi katonatemető - Párbeszéd: minden diplomáciai eszközzel védeni kell a magyar emberek biztonságát
... biztonságát.
Ebben a kritikus helyzetben a magyar-román békés együttélés előmozdítása érdekében tegyen meg mindent az európai politikai porondon, és ne a saját pártpolitikai ügyeivel foglalkozzon - írta Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője.
A Párbeszéd követeli a román hatóságoktól, hogy az Úzvölgyben található magyar katonai temetőnél történt barbár...
2019-06-08 13:01:08
Tokió 2020 - Mészáros Eszter meglepődött a kvótán, edzője nem
... puskát, nagyapja légpuskáját, és megtetszett neki a lövészet. Az igazán nagy lökést egyik tanára, Szucsák László fia adta meg neki, ő biztatta, hogy menjen le a gödöllői klubba, és foglalkozzon komolyabban a sportlövészettel. Edzője aztán korán meglátta benne a tehetséget, és már két éve felhívta rá Győrik Csaba szövetségi kapitány figyelmét.
A tokiói olimpiára edző és tanítv...
2019-05-31 09:41:03
Fókuszban a nő 2.
... a szélsőségekre, amikor a szerelemről van szó.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a legtöbb nő belefáradt abba, hogy mindig csak adjon. Időt szeretne arra, hogy magával foglalkozzon, hogy felfedezze önmagát. Vágyik valakire, akiről nem kell gondoskodnia, aki érzelmi támaszt nyújt neki.

Mikor egy nő rájön, hogy túl sokat adott, általában a férfit hibáztatja mi...
2019-04-27 18:00:31
Szili: az EP választás a migráció támogatóinak és ellenzőinek küzdelme lesz
... az EU képes lesz-e újradefiniálni magát a globális világban, valamint az is, hogy lesz-e ereje arra, hogy ne csak a nagy többségükben illegálisan a kontinensre kerülő bevándorlókkal foglalkozzon, hanem a több, mint ötven milliós csoportot alkotó őshonos kisebbségek problémáival is.
Szili Katalin leszögezte: a magyarság számára rendkívül fontos, hogy képviselői tovább tudják v...
2019-04-24 21:20:54
Szijjártó: az EU-nak újra versenyképesnek és biztonságosnak kell lennie
... EU-n.
A magyar külügyminiszter az EU biztonságának újrateremtésével kapcsolatban hangsúlyozta: itt lenne az ideje, hogy az EU nem a migráció szervezésével, hanem annak megállításával foglalkozzon.
"A migráció megállítása az egyetlen eszköz arra, hogy visszaadjuk a biztonságot az európai kontinensnek és lakosságának" - szögezte le Szijjártó Péter. Rámutatott: ez most - az...
2019-04-18 16:31:49
A fagyógyászat igen kellemes eljárás.
... jellegzetes eleme, Talán ezért kelt vágyat és jó érzést látványa oly sok embernek. Alkalmazás: A ciprus lábánál vigaszt találhat. Az álmodozó embernek segít, hogy nyugodtan, de céltudatosan foglalkozzon élete tervezésével.

Cseresznyefa

A párkapcsolati gátlásokat oldhatjuk vele, de segít a szexuális problémák megoldásában is. Érdemes a párunkkal közösen megöle...
2019-04-08 09:10:15
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............154 155 156 
Címkék: Európai Bizottság, Mészáros Eszter, Gulyás Gergely, Európai Parlament, Minority Safepack, Kendernay János, Frank-Walter Steinmeier, Kocsis-Cake Olivio, Szucsák László, Győrik Csaba, Szili Katalin, Szijjártó Péter, kohéziós források, nemzeti régiókat, olasz belügyminiszter, magyar emberek, migráció támogatóinak, fagyógyászat igen, polgári kezdeményezésben, klímapolitikai célok, német államfőt, németországi történésekkel, olasz törvényeket, olasz fegyveres, telephely javító, szolnoki bázison, kormány foglalkozzon, magyar hozzáadott, kritikus helyzetben, magyar-román békés, európai politikai, saját pártpolitikai, román hatóságoktól, igazán nagy, gödöllői klubba, tokiói olimpiára, férfit hibáztatja, globális világban, nagy többségükben, kontinensre kerülő, magyarság számára, magyar külügyminiszter, migráció szervezésével, migráció megállítása, egyetlen eszköz, európai kontinensnek, ciprus lábánál, álmodozó embernek, párkapcsolati gátlásokat, szexuális problémák, párunkkal közösen, újrateremtésével,
© 2013 TVN.HU Kft.