Belépés
Az amerikai archívum "egyéb veszteségként" említi a szövetsé
... elutasították.

Meg kell jegyeznünk, hogy kb. 2 millió szövetséges fogoly ellátása Németországban a háború befejezése előtt teljes mértékben megfelelt a Genfi Egyezményben foglaltaknak. A németországi fogolytáborokat és koncentrációs táborokat is! rendszeresen látogatták és felügyelték a Nemzetközi Vöröskereszt küldöttei, és azokról jelentések is készültek. A német korm...
2016-12-15 16:37:54
Súlyos allergiás reakciót válthat ki a forgalomból kivont csokoládé praliné
... érzékenyeknél kis mennyiségben is hirtelen kialakuló, súlyos allergiás reakciót okozhat. Éppen ezért alapvető élelmiszerbiztonsági elvárás - az idevonatkozó (1169/2011/EU) rendeletben foglaltaknak megfelelően -, hogy a potenciális allergénekre minden esetben figyelmeztetni kell a fogyasztókat.
A termékek forgalomból történő kivonását az élelmiszerbiztonsági hatóság ellenőrzi....
2015-09-04 17:42:32
Az amerikai archívum egyéb veszteségként említi
Az amerikai archívum "egyéb veszteségként" említi a szövetségesek II.világháborús haláltáboraitIdézet Dr. Ernest F. Fisher, az USA nyugalmazott ezredesének leveléből (Arlington, Virginia, 1988):

"... Eisenhower nemcsak a nemzeti szocialista rendszert gyűlölte megszállottan, hanem...
2015-08-29 00:13:53
Az orszàgot teleszarjàk szopornyicàval a migr
... hivatal arra kötelezte a standok üzemeltetőit, hogy nyolc napon belül helyezzenek ki a parton fürdést tiltó táblákat és a lépcsőket távolítsák el. Aki nem tesz eleget a határozatban foglaltaknak, akár egymillió forintos, többször is megismételhető bírságra számíthat.

Dávid Zoltán strandüzemeltető az M1-nek nyilatkozva azt mondta: a tájékoztatást július végén kapták meg,...
2015-07-31 21:37:49
Lázár János kiosztotta a holokauszt-pénzt
... társadalommal, segítsék a szembenézést a történelemmel, valamint ösztönözzék a társadalmi aktivitást". A határidőig, tavaly november 15-ig beérkezett 1073 érvényes pályázatot a kiírásban foglaltaknak megfelelően a parlamenti testület véleményezte és rangsorolta, majd december 10-én előterjesztette a Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak. A bizottság javaslatot tett a más...
2014-12-07 10:54:31
Kérdés van ? :))
... szükséges részletes szabályokat az illetékes miniszter rendeletben állapítja meg.

Felhatalmaztatik a minisztérium, hogy az 1938 : XV. t.-c. 2. és 3. §-ában és a jelen §-ban foglaltaknak szem előtt tartásával művészeti kamarák felállításáról gondoskodjék. ([8]) F

10. §. Akár időszaki, akár nem időszaki lap szerkesztésében állandó munkaviszonyban álló munkatárs...
2014-07-06 21:05:52
A sajtóbizottság támogatja az NMHH 2014-es költségvetését és tavalyi zárszámadását
... akkor nagyobb bevételeket is produkálhatnak, amelyet átadhatnak a közmédiának, csökkentve ezzel az állami ráfordítást.
Baross Gyula azt mondta: a tartalékképzés a médiatörvényben foglaltaknak megfelelően történik, mint mondta, az nem "túlélési célú". Hozzátette: a hatóság a bevételeiből mintegy 5 milliárd forinttal támogatta a közmédiát.
Az NMHH jövőre 32,4 milliárd fo...
2013-10-14 13:50:31
Min buktak el a bukott angyalok?
... akartak beállni a sorba, ezért rosszalkodtak. Az eredmény számukra végzetes lett, kiűzettek a mennyek országából.

Ez így persze szarkasztikus és link megfogalmazása a Bibliában foglaltaknak, hiszen végül is a bukott angyalok vezetője maga a Sátán volt, aki ugyebár a mai napig a mumust jelenti minden istenhívő keresztény számára.
A Biblia azt is kimondja, hogy a S...
2013-04-11 20:50:44
Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház új vezetője
... Mária színésznő és Hídvégi Miklós színész-rendező pályázott.
A tájékoztatón elhangzott, hogy a négy pályázó közül Alföldi Róbert és Vidnyánszky Attila munkája felelt a kiírásban foglaltaknak. A szakmai bizottság tagjai írásban értékelték előzetesen a benyújtott pályázatokat, amelyek alapján a két érvényesen pályázó személyes meghallgatásáról döntöttek.
Vidnyánszky Attilá...
2012-12-17 11:11:37
A züllesztés alatti oktatás helyzete Magyarországon
... felelős miniszter minden megyében oktatási felügyelőt nevezzen ki a pedagógusok munkájának értékelésére, illetve hogy ha egy iskola nem tesz maradéktalanul eleget a Nemzeti Alaptantervben foglaltaknak vagy egyéb állami előírásoknak, felfüggeszthetnék számára a kiegészítő támogatás folyósítását. (azt hiszem a hatalom mámorában sok marhaság fog még születni)

Lázár kivenné...
2012-11-18 06:09:34
1 2 3 
Címkék: Lázár János, Vidnyánszky Attila, Nemzeti Színház, Genfi Egyezményben, Nemzetközi Vöröskereszt, Idézet Dr, Ernest, Dávid Zoltán, Baross Gyula, Hídvégi Miklós, Alföldi Róbert, Vidnyánszky Attilá, Nemzeti Alaptantervben, amerikai archívum, forgalomból kivont, sajtóbizottság támogatja, bukott angyalok, züllesztés alatti, háború befejezése, németországi fogolytáborokat, német korm, potenciális allergénekre, termékek forgalomból, nemzeti szocialista, standok üzemeltetőit, parton fürdést, lépcsőket távolítsák, határozatban foglaltaknak, tájékoztatást július, társadalmi aktivitást&#8221, kiírásban foglaltaknak, parlamenti testület, bizottság javaslatot, illetékes miniszter, jelen §-ban, állami ráfordítást, médiatörvényben foglaltaknak, bevételeiből mintegy, eredmény számukra, mennyek országából, mumust jelenti, tájékoztatón elhangzott, négy pályázó, szakmai bizottság, benyújtott pályázatokat, pedagógusok munkájának, kiegészítő támogatás, hatalom mámorában, egyebvesztesegek, meghallgatásáról,
© 2013 TVN.HU Kft.