Belépés
Hogyan gondolkodunk Istenről?
...,,Ha helytelenül gondolkodunk Istenről, akkor minden egyébről is helytelenül fogunk gondolkodni."

-Nancy Leigh DeMoss-...
2019-02-18 17:04:06
Soltész: nemet mondunk a nemzetközi munkaerő- és emberkereskedelemre
... elvehető és más országba vihető a gyermeke csak azért, hogy ott egy olyan problémát orvosoljanak vele, amelynek megoldására az adott ország nem fordított gondot.
"Mi továbbra is áldozni a fogunk a gyermekekre és a családokra, tisztelni fogjuk a nőket és meg fogjuk becsülni az anyaság fáradalmait" - mondta.
Az államtitkár kitért arra is: a "hivatalos emberkereskedelem" Ro...
2019-02-16 15:41:44
EP-választás - Timmermans: az EP-választáson a kollektív szolidaritás és a nacionalizmus között kell választani
...
Egész Európában eljött a változások ideje, jobban akarnak élni az emberek, és nekünk szocialistáknak van ezzel kapcsolatos üzenetünk, ezzel fogunk kampányolni - mondta Frans Timmermans, aki az EP-választáson az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje.
Ha egy országban kevés a munkaerő, akkor nem a heti egy plusz munkanap a megoldás, hanem a béremelés, hogy a magyar ...
2019-02-15 21:52:22
Rendkívüli állapotot hirdet ki Donald Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon
... New York állam ügyésze jelezte, hogy jogi úton támadja meg a...
2019-02-15 18:12:01
A PASO a Kéknyúllal közösen ad koncertet a Barba Negrában
... együtt. A PASO és a Kéknyúl hangzásában egyaránt kiemelt szerepe van a fúvósoknak és a Hammond-orgonának - szerepel a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.
"Bár egymás után fogunk fellépni, számos együttműködésre ad lehetőséget az este. A Kéknyúlhoz biztosan beállok énekelni, hozzánk pedig a fúvósaik csatlakoznak, és a Hammond-orgona mögött is számíthatunk meglepe...
2019-02-15 11:11:11
Krisztus testének tagjaiként
... biológiai lények, akik arra törekszenek, hogy éljenek és terjeszkedjenek. De Krisztus testé...
2019-02-15 10:24:51
Halhatatlanság
...,,A kollektíva mulandó. Mi viszont örökké fogunk élni. Eljön az az idő, amikor minden kultúra, minden intézmény, minden nemzet, az egész emberi faj, a biológiai élet kihal, s mi mégis mindnyájan élni fogunk. Nekünk ígértek halhatatlanságot, nem ezeknek a szervezeteknek. Krisztus nem a társadalmakért vagy az államokért halt meg, hanem az emberekért."

-C. S. Lew...
2019-02-15 10:19:07
Diplomaátadó ünnepség keretében köszöntötték az Ungvári Nemzeti Egyetem magyar karán a végzős diákokat
... folytathassák. Ez rendkívül fontos - folytatta -, mert "anyanyelvű oktatás nélkül a kárpátaljai magyarságnak közösségként nem lenne jövője. "Mi, akik ezért felelősséget vállaltunk, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a magyar nyelvű oktatás Kárpátalján továbbra is megmaradjon - szögezte le.
Köszöntőjében Buhajla József, Magyarország ungvári főkonzulja méltatta az U...
2019-02-12 15:52:51
Évértékelő beszéd - 2019
... országot. Visszavette a sorsa feletti rendelkezés jogát, és ezért, csak ezért készen áll, győzelmi esélyekkel áll készen arra, hogy megvívja a reá váró küzdelmeket. Röviden a válaszom: győzni fogunk. Újra és újra győzni fogunk!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Nekünk nem az jelenti a győzelmet, ha a pártunk nyer. Nekünk az jelenti a győzelmet, ha az országunk nyer...
2019-02-11 12:45:51
Aki bölccsé akar lenni, az legyen bolonddá
...,,Igaz beszéd ez. Mert ha vele együtt meghaltunk, vele együtt fogunk élni is. Ha tűrünk, vele együtt fogunk uralkodni is." (2Tim 2,11-12)


Ha nem akarsz meghalni, úgy halj meg; ha nem akarsz fogoly lenni, úgy engedd, hogy foglyul ejtsenek; ha nem akarsz a pokolba kerülni, úgy szállj alá a pokolba; ha nem akarsz bűnös lenni, úgy légy bűnössé; ha meg akarsz...
2019-02-11 07:59:36
1 2 3 ................813 814 .........1219 1220 ........1625 1626 1627 
Címkék: Donald Trump, Barba Negrában, Ungvári Nemzeti Egyetem, Leigh DeMoss-, Egész Európában, Frans Timmermans, Európai Szocialisták Pártjának, Köszöntőjében Buhajla József, Tisztelt Hölgyeim, nemzetközi munkaerő-, kollektív szolidaritás, nacionalizmus között, mexikói határon, végzős diákokat, legyen bolonddá, gyermeke csak, olyan problémát, adott ország, anyaság fáradalmait, államtitkár kitért, változások ideje, országban kevés, plusz munkanap, szervezők által, fúvósaik csatlakoznak, kollektíva mulandó, egész emberi, biológiai élet, társadalmakért vagy, államokért halt, kárpátaljai magyarságnak, magyar nyelvű, sorsa feletti, pártunk nyer, országunk nyer, pokolba kerülni, halhatatlanságot, együttműködésre, szocialistáknak, terjeszkedjenek, halhatatlanság, szervezeteknek, társadalmakért, nacionalizmus, megépülhessen, folytathassák, csúcsjelöltje, köszöntőjében, magyarország, köszöntötték, gondolkodunk, szolidaritás, szocialisták, diplomaátadó, csatlakoznak, számíthatunk, orvosoljanak, felelősséget, magyarságnak,
© 2013 TVN.HU Kft.