Belépés
A Mastercard üdvözli az elektronikus fizetéseket támogató kormánydöntést
...
"Hisszük, hogy a mostanihoz hasonló döntések komoly előrelépést jelentenek a magyar gazdaság valamennyi szereplője számára. A fogyasztók közül sokan vártak már egy ilyen döntésre, hiszen így ők választhatnak majd az egyes fizetési módok között" - mondta a törvény kapcsán Eölyüs Endre a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.
A Mastercard szerint a...
2020-07-17 11:22:02
Agrárkamara: országszerte megkezdődött a dinnyeszüret, átlagos termés várható
... különb, mint bárkié, mert benne van a magyar gazdák sz...
2020-07-16 13:33:13
Szerdától a pultból kínált baromfi-, juh- és kecskehús esetében is fel kell tüntetni a származási országot
... ellenőrzött terméket választják. Döntésükkel a magyar gazdaságot is erősítik, és "a magyar gazdák sorsa a tudatos vásárlók kezében van". Az Agrárminisztérium mindent megtesz, hogy segítse a fogyasztókat a tudatos vásárlásban, a kiváló minőségű magyar élelmiszerek egyértelmű megkülönböztetését a kínálatban - fogalmazott.
A miniszter emlékeztetett arra is, hogy a koronavírus-j...
2020-07-13 17:52:05
ENSZ jelentés: a járvány miatt egyre többen foglalkoznak drogkereskedelemmel és nőtt a kábítószer fogyasztók sz
...
A tanulmányban olvasható, hogy a növekvő munkanélküliség és a munkapiac szűkülő lehetőségei következtében a legszegényebbek egyre kiszolgáltatottabbá válnak a kábítószer kereskedőkkel szemben.
A szegénység, az oktatás hiánya és a társadalmi kirekesztés továbbra is azok a fő tényezők, amelyek növelik a kábítószer fogyasztás kockázatát - hangsúlyozta Ghada Waly a hivatal ...
2020-06-25 15:52:01
Koronavírus - Átlépte az 58 ezret a vírussal regisztráltak száma Belgiumban
... védelmére. A különleges f...
2020-05-29 16:52:17
Elfogadta a gazdasági bizottság a GVH és a KH éves beszámolót
... bírságok összege csaknem 8,3 milliárd forint. Kartellügyekben 3,4 milliárd forint, fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása miatt 4,9 milliárd forint büntetést szabtak ki.
A fogyasztókat illető pénzbeli kötelezettségvállalások értéke 600 millió forintra nőtt. Rigó Csaba Balázs a hosszú bírósági eljárások kiváltására bővítené a jogsértést elkövető cégeket terhelő közv...
2020-05-27 13:32:00
Allergiás reakciókat válthatnak ki a hamis fogyókúrás készítmények
... ki, hogy a késő tavaszi, kora nyári időszakban megnő a kereslet a különböző fogyókúrás szerek iránt, és a tökéletes alak gyors elérését ígérve akár életveszélyes termékeket ajánlanak a fogyasztóknak. A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) idei legfrissebb felmérése szerint a fiatalok közel 40 százaléka találkozott már hamis étrend-kiegészítővel.
Magyarországon folyamatos...
2020-05-26 09:21:23
Krónika 6. rész (közlekedés,fogyasztóvédelem)
... törvény

A fogyasztóvédelmi törvény általános vitájában Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára arról beszélt: a felügyeleti szerv hatáskörét a fogyasztók és a tisztességes kereskedők védelmében terjeszti ki a javaslat.
Utalt rá: jelenleg a fogyasztó és a vele közvetlen viszonyban lévő cég közötti folyamatok felügyeletére jogosult a...
2020-05-20 17:07:50
ITM: "Nyitottak vagyunk beszállító-fejlesztési programunk kiterjesztésére"
... azt az elmúlt években mutatkozó tendenciát, hogy egyre több magyar termék legyen a kiskereskedelmi láncok polcain. "Annak érdekében, hogy a hazai termelők meg tudjanak felelni...
2020-05-15 08:21:02
Koronavírus - Mastercard: tíz emberből közel nyolc az érintésmentes fizetést választja
... világszerte több, mint 40 százalékkal nőttek az érintésmenes tranzakciók. Ráadásul az eddig a készpénz uralta 25 dollár alatti fizetések 80 százalékát is így rendezik. Ennek oka egyszerű: a fogyasztók egyre inkább arra törekednek, hogy gyorsan be- és kijussanak az üzletekből, anélkül, hogy a terminálhoz kelljen érniük.
A felmérés alapján februárban és márciusban az élemiszer...
2020-05-07 15:22:01
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 ..........122 123 
Címkék: Eölyüs Endre, Mastercard Magyarországért, Ghada Waly, Rigó Csaba Balázs, Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, Cseresnyés Péter, Technológiai Minisztérium, elektronikus fizetéseket, pultból kínált, származási országot, járvány miatt, kábítószer fogyasztók, vírussal regisztráltak, gazdasági bizottság, hamis fogyókúrás, érintésmentes fizetést, mostanihoz hasonló, magyar gazdaság, fogyasztók közül, ilyen döntésre, egyes fizetési, törvény kapcsán, magyar gazdák, magyar gazdaságot, tudatos vásárlók, tudatos vásárlásban, kiváló minőségű, miniszter emlékeztetett, tanulmányban olvasható, növekvő munkanélküliség, munkapiac szűkülő, legszegényebbek egyre, kábítószer kereskedőkkel, oktatás hiánya, társadalmi kirekesztés, kábítószer fogyasztás, fogyasztókat illető, hosszú bírósági, jogsértést elkövető, késő tavaszi, különböző fogyókúrás, tökéletes alak, fiatalok közel, fogyasztóvédelmi törvény, felügyeleti szerv, tisztességes kereskedők, vele közvetlen, elmúlt években, kiskereskedelmi láncok, hazai termelők,
© 2013 TVN.HU Kft.