|
|
|
... kezelésében tud a többi népszerű gyümölcslé segíteni?
>
> Lentebb egy 12-es toplista, de nem árt vigyázni: míg néhány pohárka
> áldásos hatással bír, addig a nagy mennyiségű fogyasztás ronthatja a
> fogaidat, és derekad térfogatát is növelheti.
>
> *1. Gránátalmalé: Prosztatarák megelőzésére
>
> *A gránátalma egy speciális veg... |
2011-02-27 09:15:03 |
|
|
|
|
|
|
... 28 % fehérjét tartalmaz, amelynek biológiai értéke és
a mag étrendi hatása jobb, mint a babé és a borsóé. ... |
|
2011-02-27 07:41:24 |
|
|
|
|
|
|
... az emberiségnek- és a legrosszabbat a halaknak!"
Linus Pauling- kémiai Nobel díjas:
,,Aki elegendő mennyiségű C-vitamint és más vitaminokat fogyaszt, az legalább 25 egészségében leélt évvel hosszabbítja meg az életét!"
Lous Pasteur:
,,A természet a legjobb orvos, meggyógyítja a betegek háromn... |
2011-02-27 07:05:12 |
|
|
|
|
|
|
Az avokádó ősi haszonnövény; Közép-Amerika indiánjai évezredek óta termesztik. A nagyon tápláló, sok proteint és olajat tartalmazó terméshúst (zsiradéktartalma mintegy 25%) nyersen fogyasztják. Az avokádó megfőzve keserű, az éretlen termések pedig mérgezőnek számítanak. A terméseket a betakarítás utá... |
|
2011-02-27 07:03:11 |
|
|
|
|
|
|
... arra, ahogy mamám a kenyeret sütötte, a vajat köpülte (imádtam az írót), és hagy ne soroljam mindazt, ami egy régi háztájiban mint önellátó gazdaságban volt....
Mindez a múlté, itt a fogyasztói társadalom, szétzúzták a többgenerációs családokat, tömik mindenféle sz@rsággal az emberek fejét, akik meg baromira nagy vevők erre....
Kiút???? vajon van??? remélem... különben... |
|
2011-02-26 21:44:00 |
|
|
|
|
|
|
... közbeavatkozást, vagy megoldható-e az egyén védelme más eszközökkel is?
Mit javasolok mindazoknak, akik tapasztalják magukon az influenza első tüneteit?
1. Az állati fehérjék fogyasztása elősegíti a vírusok gyors szaporodását a szervezetben. Ezért az első torokkaparáskor, közérzeti hanyatláskor javasolt a hús, tej, tojás, vaj, sajt, tejföl, joghurt, túró telj... |
2011-02-26 17:30:58 |
|
|
|
|
|
|
... vágom, a bőrét lenyúzom, majd a húsokat a páclében megmártom. Egymásra teszem, és legalább fél napra a hűtőszekrénybe rakom a bepácolt csirkedarabokat. (Legjobb előző nap elkészíteni.) Fogyasztás előtt a csirkét kiveszem a pácból, és grillsütőbe téve mindkét oldalát pirosra sütöm. A maradék páclevet felforrósítom, és tálaláskor a sült csirke tetejére csorgatom. Burgonyapürével és ... |
2011-02-26 16:42:34 |
|
|
|
|
|
|
...... |
2011-02-26 16:41:00 |
|
|
|
|
|
|
... szükség, melyeket önmagában egyféle étel sem tud biztosítani. Napjaink élelmiszerkínálata megkönnyíti a változatos étkezést, akár friss élelmiszerekből otthon készített, akár félkész ételeket fogyaszt vagy étteremben étkezik.
A legfontosabb a kiegyensúlyozott táplálkozás! Ha zsírban gazdag volt az ebéd, vacsorázzon valami könnyűt. Ha az egyik nap vacsorára nagy adag húst evet... |
2011-02-26 16:28:16 |
|
|
|
|
|
|
... által történő irányításának lehetősége megszűnt. Ma ,,technológiai láncról" beszélnek, amely magában foglalja a tudományos és technikai kutatást, a piackutatást, a produkciónak a fogyasztók szükségleteihez való alkalmazását, a gyártáshoz szükséges alapanyagok és energiaszükséglet beszerzésének biztosítását, magát a gyártást és a produkcióknak a piacon való értékesítését. Ez a... |
2011-02-26 15:28:11 |
|
|
|
|