|
|
|
... vágjuk. A szőlőt megmossuk, a szemeket félbevágjuk, kimagozzuk. A gyümölcsöket és a gesztenyét egy tálba rakjuk, megöntözzük a citromlével és a juharsziruppal. Jól összekeverjük, és fogyasztjuk.
Gesztenyés csirkemell:
Hozzávalók
4 személyre:
25 dkg mélyhűtött gesztenyepüré (nem cukrozott)
4 nagy csirkemellfilé
2 kiskanál vaj
20 ... |
2012-02-26 22:44:09 |
|
|
|
|
|
|
... paprikát vé... |
|
2012-02-26 14:09:55 |
|
|
|
|
|
|
... növényekben nem őrződik olyan trauma, amit például egy vágóhídon leölt állat él át.
A táplálékfelvételben két dolog meghatározó: mit eszünk, hogyan, milyen irányultsággal fogyasztjuk el a táplálékot. Ha képesek vagyunk az áramlás részeként érzékelni magunkat, akkor bennünk is megfelelő lesz az energiaáramlás, és így az étel is jobban emésztődik meg bennünk.
A... |
2012-02-24 14:55:01 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlt, ... |
|
2012-02-22 23:12:08 |
|
|
|
|
|
|
... méreg" kitétel annyiban igaz, hogy éhgyomorra nem jó retekfélét enni: szakértők legalább egy szelet kenyeret ajánlanak mellé, különösen az érzékeny gyomrúak számára
... |
|
2012-02-20 21:49:38 |
|
|
|
|
|
|
... felhasználásával,majd... |
2012-02-20 16:29:40 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1 dl forró víz
30 dkg cukor
4 dl rum (40%-os)
4 csomag vaníliás cukor
6 db capuccino por (mogyorós 75 g-os)
8 dl tejszín
1 ek kakaópor
Elkészítés:
A hozzávalókat összeturmixoljuk, majd hűtve fogyasztjuk.
... |
2012-02-16 19:11:54 |
|
|
|
|
|
|
...1 A gyökeréért (is) szeretjük:
A cékla - más néven céklarépa vagy vörösrépa - régóta ismert salátanövény, melynek jellemzően megvastagodott répatestét fogyasztjuk, bár egyre több helyen a levelét is feldolgozzák. Alfaja a spenótra emlékeztető mángold. Lehet fehér vagy sárga, de hazánkban a piros változata a legnépszerűbb.
2. Ne csak együk, igyuk is!
Már a görö... |
2012-02-16 08:31:09 |
|
|
|
|
|
|
... Ezután b... |
2012-02-15 13:44:12 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagym... |
2012-02-12 21:16:13 |
|
|
|
|