|
|
|
... petrezselye... |
2010-09-15 06:36:14 |
|
|
|
|
|
|
... petrezs... |
|
2010-09-14 23:02:06 |
|
|
|
|
|
|
... közepes fazékban vizet forralunk.
Nokedliszaggatóval beleszaggatjuk a vízbe. Mikor feljött a víz tetejére, leszűrjük.
A galuskát a forró gomba... |
2010-09-14 16:35:45 |
|
|
|
|
|
|
... Világ... |
|
2010-09-13 20:59:40 |
|
|
|
|
|
|
... paradicsomlét, egy babérlevéllel, néhány szem egész... |
|
2010-09-13 19:25:02 |
|
|
|
|
|
|
... sütőben a margarint felmelegítjük, és adagonként úgy sütjük m... |
2010-09-13 17:36:25 |
|
|
|
|
|
|
... fogyasszuk?
Kerti-zsázsa saláta
A zsázsa 5-6 cm-es hajtásait, tehát a szikleveleit illetve a legelőször megjelenő 2-3 levélkéjét fogyasztjuk nyersen, salátákba, szendvicsek ízesítőjeként, és párolt húsok, zöldségek mellé. Mártás, leves is készíthető belőle. Teának... |
2010-09-13 17:09:49 |
|
|
|
|
|
|
... gyümö... |
2010-09-13 12:44:28 |
|
|
|
|
|
|
... gyümölcsökben olyan enzimek találhatóak, amelyek biztosítják a szervezet megfelelő és helyes működését. A szervezetünk ugyan rendelkezik adott számú enzimmel, ám ezeket vészes iramban fogyasztjuk, miközben igyekezünk feldolgozni a mindenféle finomított és feldolgozott, tartósított és főtt ételeket. A zöld turmixok fogyasztásával azonban nap, mint nap biztosíthatjuk, hogy ezek az e... |
2010-09-13 09:30:42 |
|
|
|
|
|
|
... Világ... |
2010-09-11 14:43:26 |
|
|
|
|