|
|
|
... hatás maximális legyen, rendszeresen, naponta kell fogyasztani. Egy joghurt nem lát el bennünket megfelelő mennyiségű bifidobaktériummal. Jobb, ha minőségi táplálékkiegésztő formájában fogyasztjuk. Az egyik ilyen termék a Probian, amely az emésztés javítására szolgál. Minden tabletta 10 milliárd hatásos barátságos bélbaktériumot tartalmaz, ami az egyszerű joghurtban lévő mennyiség... |
2008-03-17 00:32:29 |
|
|
|
|
|
|
... tésztás keveréket 1 mokkáskanálnyi olajjal kikent hőálló tálba... |
|
2008-03-14 23:54:10 |
|
|
|
|
|
|
... szárlevelek. Szára a második évben képződik. A növénynek karógyökere van, amely a répatestek kialakításában játszik fontos szerepet. Gyökere húsos, leveses.
A megvastagodott répatestet fogyasztjuk, amelynek alakja lehet gömbölyű, hengeres vagy lapos. A répahús színe általában vörös, de lehet sárgás is. Hazánkban általában csak a vörös változatát termesztik.
A kutatások s... |
2008-03-09 00:27:03 |
|
|
|
|
|
|
... kifőzzük a tésztát, leszűrjük, mély tálba csúszt... |
|
2008-03-08 18:27:42 |
|
|
|
|
|
|
... 1,5% koffeint, 10% csersavat tartalmaz.
--KÁVÉ (Coffea arabica, Coffea robusta)
Trópusi, 5-6 méter magas cserje vagy fa, melynek magjából készült italt fogyasztjuk. A piros színű termést, mely két magból (kávébabból) áll, teljesen érett állapotban takarítják be, vagy megvárják hogy a cserjén megaszalódjon.
A kávészemeket megtisztítják, fü... |
|
2008-03-06 07:37:45 |
|
|
|
|
|
|
... formájukban, miután semmilyen módon nem édesítjük őket, többnyire keserű ízűek. De bármely lé finom, ízletes itallá válhat, ha paradicsomlével, ill. más zöldség- vagy gyümölcslével együtt fogyasztjuk. Hatékonyságát így is mindenképpen megőrzi. Mivel ezek koncentrált hatóanyagbombák - jobb is, ha hígítjuk őket vízzel, langyos teával. Általában 1-2 evőkanálnyi friss préslé napi 2-3 ... |
2008-03-04 14:09:01 |
|
|
|
|
|
|
... kifőzzük a tésztát, leszűrjük, mély tálba csúsztatjuk, és azonnal összekeverjü... |
2008-02-29 07:05:09 |
|
|
|
|
|
|
... fogyasztásakor a szervezet inkább a számára megfelelő zsírt dolgozza fel, míg a felhalmozódott koleszterintől igyekszik megszabadulni. Természetesen ha ezzel a céllal fogyasztjuk a diót, szakítanunk kell a közönséges zsírhasználattal.
Szív koszorúér betegségre:
A koszorúér megbetegedését több ok is kiválthatja, bizonyítottan az erős doh... |
2008-02-25 13:16:27 |
|
|
|
|
|
|
... szárlevelek. Szára a második évben képződik. A növénynek karógyökere van, amely a répatestek kialakításában játszik fontos szerepet. Gyökere húsos, leveses.
A megvastagodott répatestet fogyasztjuk, amelynek alakja lehet gömbölyű, hengeres vagy lapos. A répahús színe általában vörös, de lehet sárgás is. Hazánkban általában csak a vörös változatát termesztik.
A kutatások s... |
2008-02-24 10:43:51 |
|
|
|
|
|
|
... köles)
- 1/2 cs olajos mag
- 1/2 cs kókuszreszelék
- 1/2 cs szárított gyümölcs
- 2 cs vegyes gyümölcs
A hozzávalókat jól elkeverjük, és melegen fogyasztjuk.
Főtt köles I.
Hozzávalók:
- 1 cs köles
- 4 cs víz
- 1 csipet só
- 2 ek méz
A hozzávalókat keverjük össze egy edényben, forraljuk f... |
2008-02-24 08:28:32 |
|
|
|
|