Belépés
Hitelminősítés - Pozitívra javította az orosz bankrendszer kilátását a Moody's
... addigi "Ba1/NP"-ről. Ez a döntés azt jelenti, hogy az orosz gazdaságban honos kereskedelmi adósok az orosz államadósság "Ba1" szintű - a befektetési ajánlású kategória alapszintjétől egy fokozattal elmaradó - besorolásánál egy fokozattal jobb, vagyis befektetési ajánlású osztályzatot is kaphatnak a Moody's Investors Service-től.
A Moody's szerint ezt a lépést az indokolta, ho...
2018-10-23 13:36:13
Hitelminősítés - Felminősítette Észtországot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "A plusz"-ról egy fokozattal a magasan elsőrendű "AA mínusz" szintre emelte Észtország devizában és hazai valutában fennálló hosszú lejáratú szuverén adósságának besorolását.
Az új osztályzat kilátása stabil.
A Fitch a felminősítés indoklásában kiemelte, hogy a folyómérleg-egyenleg többl...
2018-10-05 23:52:54
Kárpátaljáról 500 újoncot soroznak be idén ősszel az ukrán hadseregbe
... férfiakra terjed ki, de önként a 18. és 19. életévüket betöltött ifjak is jelentkezhetnek tényleges katonai szolgálatra. A szolgálat időtartama az ukrán hadseregben 18 hónap, de a mester fokozattal rendelkező diplomásoknak 12 hónapot kell katonáskodniuk.
A tényleges sorkatonai szolgálatot teljesítő katonák a törvény értelmében nem vezényelhetők a kelet-ukrajnai hadműveleti öv...
2018-10-01 18:14:04
Az ember mint a teremtő [...]
... keletkezik, mikor a porszerű földi anyagot átjárják a színek; ez már az átszellemítés első foka, s tovább halad a szellemi mindenségbe, a szellemi kozmoszba.

Itt tehát két fokozattal van dolgunk: a pillangó a mi világunkban a fényéter lakója, a madár a mi földi környezetünk hőéterének a lakója. És a harmadik faj? Ha lejövünk a levegőig, ott olyan lényeket találunk, akik...
2018-07-07 20:24:40
Megkapta az üzemeltetési engedélyeket a Wizz Air brit leányvállalata
... Londonban bejelentette, hogy a magyar államadós-besorolással azonos, "Baa3" szintű induló adósminőségi osztályzattal tartja nyilván a légitársaságot.
A Fitch ugyanaznap ennél egy fokozattal jobb, "BBB" besorolást adott a Wizz Airnek.
Az osztályzatokra mindkét hitelminősítő stabil kilátást tart érvényben.
A Fitch Ratings által a Wizz Airnek megadott első osztályzat a...
2018-05-03 13:11:26
Hitelminősítés - Orosz bankok osztályzati kilátását javította pozitívra a Moody's
... olajár-sokkokat és a szankciók hatásait.
A Moody's egyidejűleg megerősítette a hosszú futamidejű orosz államadósság "Ba1" szintű - a befektetési ajánlású kategória alapszintjétől egy fokozattal elmaradó - besorolását és a rövid távú "Not Prime (NP)" minősítést.
A Moody's ugyanakkor "Baa3/P-3"-ra emelte az orosz devizaadósság-kötelezettségekre megállapított besorolási ors...
2018-01-29 21:30:18
Hitelminősítés - Pozitívra javította négy magyar bank osztályzati kilátásait a Fitch Ratings
... a K and H Bank kilátását módosította stabilról pozitívra. A hitelminősítő egyben megerősítette az Eximbank és az MFB "BBB mínusz", illetve az Erste Bank Hungary és a K and H Bank egy fokozattal jobb, "BBB" szintű hosszú távú besorolásait.
A Fitch Ratings november 10-én javította pozitívra a hosszú futamidejű, devizában és forintban fennálló magyar államadósság befektetési ajá...
2017-11-20 17:23:24
Hitelminősítés - Elemzők: a következő lépés a felminősítés
... vezető elemzője kijelentette: "ez a felminősítés előszobája", így - amennyiben nem romlanak a gazdasági folyamatok - egy éven belül arra lehet számítani, hogy az adósság-besorolás egy fokozattal javul.
Felgyorsult a gazdasági növekedés üteme, és ez a következő egy-két évben várhatóan így is marad, hiszen a jegybanki és a kormányzati politika egyaránt ösztönzi a gazdaságot, mi...
2017-11-10 23:03:47
BÉT - Emelkedésre számítanak az elemzők a tőzsdén
... támogatási esély magyaráz - írta kommentárjában az elemző.
A nemzetközi hitelminősítő a Mol adósminőségét befektetői szintű Baa3 osztályzattal tartja nyilván, a PKN besorolása ennél egy fokozattal jobb, Baa2. Mindkét cég minősítésének kilátása stabil - olvasható a Moody's szerdai elemzésében.
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 421,45 pontos, 1,11 százalékos e...
2017-10-12 08:51:13
Moody's: a Mol üzleti profilja jobb, a PKN a finomítói üzletágban erősebb
...
A nemzetközi hitelminősítő a Mol adósminőségét befektetői szintű Baa3 osztályzattal tartja nyilván, a PKN besorolása ennél egy fokozattal jobb, Baa2. Mindkét cég minősítésének kilátása stabil.
A Moody's a 12 oldalas elemzésben megállapítja, hogy a Mol és a PKN pénzügyi profilja egymáshoz mérhetően erőteljes. A hitelminősítő várakozása szerint a bruttó vállalati adósságál...
2017-10-11 15:33:40
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Felminősítette Észtországot, Fitch Ratings, Wizz Air, Investors Service-től, Wizz Airnek, Erste Bank Hungary, Budapesti Értéktőzsde, orosz bankrendszer, ukrán hadseregbe, ember mint, üzemeltetési engedélyeket, következő lépés, finomítói üzletágban, orosz gazdaságban, orosz államadósság, befektetési ajánlású, fokozattal elmaradó, fokozattal jobb, nemzetközi hitelminősítő, magasan elsőrendű, felminősítés indoklásában, szolgálat időtartama, ukrán hadseregben, mester fokozattal, tényleges sorkatonai, törvény értelmében, kelet-ukrajnai hadműveleti, porszerű földi, átszellemítés első, szellemi mindenségbe, szellemi kozmoszba, fényéter lakója, osztályzatokra mindkét, szankciók hatásait, hosszú futamidejű, rövid távú, hitelminősítő egyben, felminősítés előszobája, gazdasági folyamatok, éven belül, fokozattal javul, gazdasági növekedés, következő egy-két, kormányzati politika, hitelminősítő várakozása, bruttó vállalati, jelentkezhetnek, alapszintjétől, hitelminősítés, katonáskodniuk, felminősítette,
© 2013 TVN.HU Kft.