Belépés
A magas embereknél fokozottabb a kockázata bizonyos ráktípusoknak
... méhnyakrák esetében a HPV-fertőzés.
A legnagyobb kockázatnövekedést a bőrrák esetében figyelték meg. A kutató szerint ennek az lehet az oka, hogy a növekedési hormonok gyarapodása fokozhatja a sejtosztódást, ami a bőrráknál megfigyelhető nagyobb mutációkhoz vezethet.
A tanulmány szerint a férfiaknál a bőrrák, a pajzsmirigyrák, a vastagbélrák, a nyirokcsomó-daganat, az e...
2018-10-25 13:01:38
Az Európai Bizottság a jövő évi költségvetési tervezetének módosítására szólította fel az olasz kormányt
... három évre, és ezzel konfrontációs pályára helyezkedett az Európai Bizottsággal szemben, nyugtalanságot keltve egyúttal a pénzügyi befektetők körében. Egyes szakértők szerint a helyzet fokozhatja a piaci bizonytalanságot az euróövezet harmadik legnagyobb gazdaságának számító Olaszországgal szemben.
Az olasz költségvetés a kormányzati kiadások 2,7 százalékos nominális növekedé...
2018-10-23 17:11:21
A térdfájdalom leküzdésére - természetes módszerek
... inaktív életmóddal, hiszen így még az is lehet, hogy a fájdalom örökre a múlté lesz. Gyalogoljon, ússzon vagy kerékpározzon. A lényeg, hogy semmiképpen se éljen passzív életmódot, mert ez fokozhatja a már meglévő fájdalmakat.

A habhenger vagy habszivacs használata a legjobb módja annak, hogy javítsa a rugalmasságot és hogy ellazítsa a megmerevedett, feszes izmait, hisze...
2018-10-12 23:41:36
Nyugat-nílusi láz - Virológus: az állatok veszélyeztetettebbek a betegségre
...
Az Állatorvostudományi Egyetem tanárát annak kapcsán kérdezték, hogy Magyarországon eddig csaknem hatvanan fertőződtek meg a nyugat-nílusi lázzal.
A szakember elmondta: a betegség gazdái a vad madarak, a vírust a szúnyogok közvetítik. A fertőzésre elsősorban a lovak fogékonyak.
Rusvai Miklós viszont kiemelte: az emlősök szervezete, így a ló és az emberek szervezete ...
2018-08-26 19:32:22
Szemünk védelmében :
... befolyásolhatja a szemnyomást és a vér áramlását. A testedzés mellett a gyorsabb gyaloglás és a futás is jelentősen lecsökkenti a glaukóma kialakulásának kockázatát.

Számos tényező fokozhatja a glaukóma kialakulásának esélyeit. Ilyen tényező lehet az életkor. 40 éves kor fölött évente kellene szemészeti vizsgálaton megjelenni, mivel ebben a korban is kialakulhat ez a be...
2018-08-08 18:57:59
Mit ne tegyünk, ha leégtünk....
Egészség & fitness egyperces

Ezeket eszébe ne jusson magára kenni, ha leégett..

A nyári hónapokban az egyik leggyakoribb bőrprobléma a napégés. Számos olyan tanácsot kaphatunk, melyek - elvileg - meggyorsíthatják a gyógyulást. Néhány szer azonban többet árt, mint amennyit használ! Mit kerüljünk el, és mit kenjünk a bőrünkre?

A napégés tu...
2018-07-02 09:54:49
Tallóztam
... rendszeres édességfogyasztás éhgyomorra még károsabb, a normál értéknél magasabb lesz tőle a vércukorszinted, ami betegségekhez vezethet, akár a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is fokozhatja.

7. Kávé

A kávé a kedvenc reggeli ital, de ha éhgyomorra fogyasztod, károsabb mint gondolnád. A kávé irritálja a gyomrot, ami gyomorhuruthoz vezethet, de a májnak...
2018-06-17 05:50:24
Ételek , amiktől csak úgy ragyogni fog a bőrünk
Ételek , amiktől csak úgy ragyogni fog a bőrünkAz antioxidánsokban, vitaminokban és egyéb tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása nemcsak természetes ragyogást adhat bőrünknek, de még a fényvédelemben is segítségünkre lehetnek.
Citrusfélék

A ...
2018-06-14 16:27:09
4 élelmiszer, amely égeti a hasi zsírt
... omega-3 hiányos állatok nem aludtak a szokásos pihenőidejük alatt, pont úgy fel voltak pörögve, mint az álmatlanságban szenvedő emberek.

A zsírsavban gazdag étrend viszont fokozhatja a szív egészségét, csökkenti a demencia kockázatát és javítja a fogakat. Ami a fogyást illeti: számos omega-3-at hordozó étel fehérjében gazdag és eltelít.

Különösen ajánlott teh...
2018-05-22 18:45:42
Illegális bevándorlás - Politico: Magyarország ellenezte a bolgár EU-elnökség dublini reformjavaslatát
... szabályozásról az uniós vezetők júniusi találkozóján. Márpedig amennyiben n...
2018-05-16 13:51:48
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....71 72 73 
Címkék: Európai Bizottság, Európai Bizottsággal, Állatorvostudományi Egyetem, Rusvai Miklós, magas embereknél, kockázata bizonyos, olasz kormányt, térdfájdalom leküzdésére, hasi zsírt, bolgár EU-elnökség, bőrrák esetében, kutató szerint, növekedési hormonok, bőrráknál megfigyelhető, tanulmány szerint, pénzügyi befektetők, helyzet fokozhatja, piaci bizonytalanságot, euróövezet harmadik, olasz költségvetés, kormányzati kiadások, fájdalom örökre, múlté lesz, habhenger vagy, legjobb módja, nyugat-nílusi lázzal, szakember elmondta, betegség gazdái, szúnyogok közvetítik, fertőzésre elsősorban, lovak fogékonyak, emlősök szervezete, emberek szervezete, testedzés mellett, gyorsabb gyaloglás, glaukóma kialakulásának, nyári hónapokban, egyik leggyakoribb, normál értéknél, cukorbetegség kialakulásának, kedvenc reggeli, kávé irritálja, szokásos pihenőidejük, álmatlanságban szenvedő, zsírsavban gazdag, szív egészségét, demencia kockázatát, fogyást illeti, uniós vezetők, antioxidánsokban, bizonytalanságot,
© 2013 TVN.HU Kft.